Roślinki doniczkowe - cz.3 FIGA
- koniczynka
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 12 kwie 2008, o 19:06
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- FIGA
- Od: 16 cze 2007, o 10:21
Gosiu pelargonie już trochę mi się przejadły i to zimowanie mnie denerwujekoniczynka pisze:ja tak naprawdę mam zaufanie tylko do pelargoni są nie zawodne

Ja miałam ochotę na te zwisająceAriadna pisze:Ja się poddałam,a Ty jakie dokładnie chcesz posadzic takie jak kupiłaś czy jakieś inne bo jest kilka odmian.

- FIGA
- Od: 16 cze 2007, o 10:21
Nasionka były pomieszane to będzie niespodzianka :P z tego co czytałam to potrafi być kilka kolorów na jednym krzaku , ale nie sprawdzałam więc zostaje nam tylko czekać :P
Jak tylko coś się pokarze zaraz doniosę :P
Z pierwszych 5 sadzonek > jesienią uzbierałam tyle nasion że obdarowałam znajomych i koleżanki z pracy i to nie po kilka sztuk :P wiem że jak ktoś wsadził w ziemię to one same się wysieją i teraz będzie ich coraz więcej :P
Podwiązane są dlatego bo teraz są jeszcze cieniutkie , a później tak się rozrosną że i tak bym musiała je podwiązać :P
Jak tylko coś się pokarze zaraz doniosę :P
Z pierwszych 5 sadzonek > jesienią uzbierałam tyle nasion że obdarowałam znajomych i koleżanki z pracy i to nie po kilka sztuk :P wiem że jak ktoś wsadził w ziemię to one same się wysieją i teraz będzie ich coraz więcej :P
Podwiązane są dlatego bo teraz są jeszcze cieniutkie , a później tak się rozrosną że i tak bym musiała je podwiązać :P