Kolorowy ogród Geni -Cz.6
- Tulipan998
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 31 paź 2008, o 09:08
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- Lokalizacja: Podkarpackie - Sokołów Małopolski ok. 25 km. od Rzeszowa , Strefa klimatyczna 6a
- Kontakt:
Pięknie Geniu
, ja kupiłem ostatnio czerwoną i biało rużowawą lwią paszczę
, ale mam swoje , posiadne juz dawno , jakieś 19 sztuk , na razie nie są duże.. , zakwitną później...
.

|| Mój spis linków || Zagłosuj na nasze forum || Pozdrawiam , Artur ||
|| Prawdziwe piękno jest odblaskiem duszy. ~ Michel Quoist ||
|| Prawdziwe piękno jest odblaskiem duszy. ~ Michel Quoist ||
- e-genia
- Od: 5 wrz 2008, o 19:01
Bardzo się cieszę że już masz posadzone teraz niech tylko rosną i w przyszłości kwitną.iga23 pisze:Witaj Gieniu, chciałam zameldować ,że wstałam bardzo wcześnie i roślinki już posadzone. Jeszcze raz bardzo Ci dziękuję.Te ścięte iryski zawiozłam mamie na cmentarz.
A ja dziś poszłam robić do ogrodu porządki po tych wczorajszych wykopkach musiałam doły pozawalać no i ładnie łapkami wyrównać ,już nie widać że wczoraj tyle było wykopywane .
Genia
- e-genia
- Od: 5 wrz 2008, o 19:01
Piterek ,Aga ,Witajcie ja też już od wielu lat kupuję karłowe lwie paszcze ,zawsze po 2 sztuce z każdego koloru oprócz żółtego bo je najbardziej lubię to 2 albo 3 ,ale w tym roku tez tylko jedną.Jakieś zawsze są jeszcze samosiejki bo na zimę zostawiam w ziemi i one się zasiewają ale w tym roku jest mało w zeszłym miałam więcej .piterek pisze:Ale cudne te lwie paszczki, takie miniaturki! W Niemczech są bardzo popularne w nasadzeniach w miastach, i właśnie tam po raz pierwszy widziałem takie miniaturowe odmiany, a chyba pokrojowo najbardziej mi odpowiadają.
Genia