MONIKO ,mnie niestety też czasami pokłują ,ale podobają mi się, więc nie mam zamiaru z nich zrezygnować.Róże też kłują ,ale i tak je sadzimy .
MONI ,szukaj białych niezapominajek ,warto .Rosną chyba troszkę wyższe niż pozostałe .
ONKA,w te dni co podałam odpoczywamy w ogrodzie ,nie pracujemy ,bo księżyc ma wpływ na to co rośnie jeśli jest pełnia, nów ,lub jego kwadry ,to ma zły wpływ na roślinki .Lepiej wtedy nie siać i nie przesadzać ,bo może nam się to zmarnować .Więcej na ten temat możesz poczytać w linku ,który podałam przy kalendarzu .
PELAGIO ,ostróżek nigdy wcześniej nie miałam ,a bardzo mi się podobają .Teraz kupiłam 3 kolorki i jeszcze od IZUNI dostałam ,więc mam nadzieję ,że u mnie zechcą rosnąć .
AGNIESZKO ,ALU ,białe niezapominajki są chyba coraz łatwiej dostępne .Ja kupiłam u babcinki ,na targu po 1,5zł. -za dwie sadzonki .
ASIU ,jak zobaczyłam pigwowca z białymi kwiatami ,to nawet się nie zastanawiałam ,kupiłam .Myślałam ,że są tylko kwitnące na pomarańczowo i czerwono .
ASZKO pigwowca i jaśminowca kupiłam w BRICO ,więc chyba łatwo je będzie znaleźć
.GRAŻYNKO ,cieszę się ,że mogłam pomóc z tym kalendarzem .
IZO ,jak coś fajnego zobaczę ,to muszę kupić

,chyba ,że jestem z M ,tak jak dzisiaj i nie kupiłam nic ,bo to co mi się spodobało ,było bardzo drogie .Nie chciałam go za bardzo denerwować .Pojechaliśmy po drzwi ,czeka nas remont i 18- stka syna ,więc nie chciałam już pokazywć jaka jestem uzależniona, od zakupów roślinek .
Życzę wszystkim miłego odpoczynku .