Mój ogród - Janek, cz.2
- krzysiek86
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 15 maja 2008, o 20:29
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
- Kontakt:
Witam kolegę maturzystę, fajnie to wygląda. Tylko, jeśli mogę oczywiście coś wtrącić, to lepiej przesadź hosty w inne miejsce, albo poszerz trochę rabatę. Hortensja i trzmiela, rosnąc, po prostu ci je zagłuszą . Ja bym je posadził jakieś 0,5m od hortensji i tyle samo od trzmieliny. A hosty od siebie jakieś 40 cm. Zobaczysz , że jak się rozrosną to będziesz mi dziękował.
Napisałem po to, abyś później nie musiał ich przesadzać.
Myślę, że nie wkurzyłeś się na mnie, że to napisałem. Nie pisałem tego w złej intencji, tylko jako starszy kolega z forum, udzielam ci rady. Możesz z niej skorzystać albo nie, to już zależy od Ciebie .
Życzę również powodzenia w dalszych egzaminach maturalnych.
Napisałem po to, abyś później nie musiał ich przesadzać.
Myślę, że nie wkurzyłeś się na mnie, że to napisałem. Nie pisałem tego w złej intencji, tylko jako starszy kolega z forum, udzielam ci rady. Możesz z niej skorzystać albo nie, to już zależy od Ciebie .
Życzę również powodzenia w dalszych egzaminach maturalnych.
- Janek
- Przyjaciel Forum
- Od: 21 paź 2006, o 13:58
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- Kontakt:
dzięki Marcin, za radę. tak sobie myślałem robiąc to wczoraj. ale geeralnie to taka na razie prowizorka i jestem nastawiony na przesadzanie. na razie po prostu musiałem hosty wziąć z innego miejsca i nie było ich gdzie posadzić. muszą poczekać, aż zrobi się dla nich gdzie indziej miejsce. po prostu planuję spore zmiany w ogrodzie już niedługo i się do nich przygotowuję, niektóre rozwiązania są tylko chwilowe. i dlaczego miałbym się zdenerwować!? dobrze, ze czuwasz bo ja to dopiero zaczynam się bawić w ogrodnika
dzięki!

- Janek
- Przyjaciel Forum
- Od: 21 paź 2006, o 13:58
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- Kontakt:
Zachęcony pięknym słońcem pobiegłem szybko do ogrodu z normalnym aparatem 
Pierwszy irys:
słoneczna pseudorabata
i widać mój totalnie zasuszony trawnik, ale już nad tym pracuję 

Weigela i głóg w końcu ruszyły:

Piwonia i azalia: