Mój ogrodowy zakątek- Priam
- kogra
- Przyjaciel Forum
- Od: 30 maja 2007, o 18:02
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Przemku jak widzę to nad ogrodem górę wzięła Eurowizja.
Ale teraz pewno już kiedy emocje opadły, to weżmiesz się za działkę.
Czekam na dalsze fotki.
Choć przyznaję, że wiosną u Ciebie pokazała całkiem ładne oblicze.
Szkoda, że już się kończy.
Ale teraz pewno już kiedy emocje opadły, to weżmiesz się za działkę.
Czekam na dalsze fotki.

Choć przyznaję, że wiosną u Ciebie pokazała całkiem ładne oblicze.

Szkoda, że już się kończy.
Grażyna.
kogro-linki
kogro-linki
- Priam
- Przyjaciel Forum
- Od: 18 kwie 2007, o 15:30
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Grażynko - Eurowizja to jedne z moich hobby obok ogrodnictwa i ornitologii
dlatego tak dużo miejsca i czasu jej poświęcam. Jednak nie zapominam o innych pasjach. Tak więc zdjęcia z zeszłego tygodnia nadal będę wam serwował 
Geniu - byłem bardzo zaskoczony tym, ze moje tulipany tak długo kwitną. Niektóre z nich miały tydzień temu jeszcze zielone pąki ;) Niestety zdecydowana większość już pracuje nafd nowymi cebulkami ;)

Geniu - byłem bardzo zaskoczony tym, ze moje tulipany tak długo kwitną. Niektóre z nich miały tydzień temu jeszcze zielone pąki ;) Niestety zdecydowana większość już pracuje nafd nowymi cebulkami ;)

- kogra
- Przyjaciel Forum
- Od: 30 maja 2007, o 18:02
Aż nie do wiary, że twoja działka choć tak daleko, tak bardzo jest ukwiecona.
Z pewnością można się na niej dobrze zrelaksować.
Z pewnością można się na niej dobrze zrelaksować.

Grażyna.
kogro-linki
kogro-linki
- Priam
- Przyjaciel Forum
- Od: 18 kwie 2007, o 15:30
Grażynko -starałem się na jesieni dokupić trochę cebulek, żeby rabata wyglądała w miarę imponująco. Nie były to oszałamiające zakupy i tym bardziej cieszą mnie Twoje słowa. A zrelaksować się można o ile jestem tam na dłużej bo jeśli jadę na 2 dni to wtedy skupiam sie nad plewieniem i ulepszaniem ogrodu ;)
Geniu - nie da się ukryć że wiosna to królowa wszystkich pór roku. Na całe szczęście mamy też lato - które jej dorównuje
Ewo - ten hiacynt to Ametyst. Dodatkowo przekwitał więc kolorek się troszeczkę zmienił. Normalnie jest ciemno różowy.

Geniu - nie da się ukryć że wiosna to królowa wszystkich pór roku. Na całe szczęście mamy też lato - które jej dorównuje

Ewo - ten hiacynt to Ametyst. Dodatkowo przekwitał więc kolorek się troszeczkę zmienił. Normalnie jest ciemno różowy.

- jadzia123
- 200p
- Od: 27 sie 2008, o 12:16
Ładne te Twoje wiosenne kwiaty. Na ostatnim zdjęciu z czerwonymi tulipanami są białe narcyze, które bardzo lubię i długo mi kazały czekać na ... trzy kwiatki, ale zawsze to już COŚ
Może wiesz jak się nazywają?

Zapraszam do ogródka
Ogródek Jadzi 123.
Ogródek Jadzi 123.
-
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 25 mar 2009, o 16:55
Przemku Mimo tak wielkiej odległości ,piękny ten Twój ogród. Nawet mniszek , na którymś zdjęciu pięknie się prezentuje. Śliczne są Twoje narcyzy, tak rzadko są już spotykane, wyparły je żonkile ,a one maja taki cudowny zapach, to mój ulubiony kwiat z dzieciństwa oraz goździk brod.
Pozdrawiam Mirka
Moje wątki
Moje wątki
- peonia
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 26 mar 2006, o 11:35
- Kontakt:
Witaj Przemku, napisałeś u mnie chyba w sam czas, bym ja zajrzała Tu- do Ciebie.
Zawsze wierz , ze treśc wątku dla twego forum przyjdzie Ci do głowy przy najmniej spodziewanym miejscu i momencie,
Czekamy spokojne na nie tj, ciąg dalszy nowych wydarzeń z innymi zjawiskami .
O , ten ptak- nie czytałam jeszcze całych wątków! - ma śliczne ubarwienie, to Rudzik?
Pozdrawiam ciepło, Beata.
Zawsze wierz , ze treśc wątku dla twego forum przyjdzie Ci do głowy przy najmniej spodziewanym miejscu i momencie,
Czekamy spokojne na nie tj, ciąg dalszy nowych wydarzeń z innymi zjawiskami .
O , ten ptak- nie czytałam jeszcze całych wątków! - ma śliczne ubarwienie, to Rudzik?
Pozdrawiam ciepło, Beata.
Zaczęło się od rabaty-Beata Paulina
"Ludzie nie dlatego przestają się bawić, że się starzeją, lecz starzeją się, bo się przestają bawić."
Mark Twain
"Ludzie nie dlatego przestają się bawić, że się starzeją, lecz starzeją się, bo się przestają bawić."
Mark Twain