Kolorowy ogród Geni - 2009r - 3cz.

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Awatar użytkownika
Comcia
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 9 maja 2008, o 14:28
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Marcin jak Tylko hosty powychodzą to zrobię zdjęcia .Już w zeszłym roku posadziłam .
Jak nie będzie dobrze to jesienią będę coś nowego tworzyć.
Genia
Jak to przeczytalam to aż parsknęłam śmiechem :;230
Już cię rozgryzłam - ty naprawdę masz tylko jeden ogród ale on po prostu co roku zmienia swoje oblicze.
A ja się zastanawiałam gdzie ty to wszystko mieścisz :;230
Awatar użytkownika
Tulipan998
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 31 paź 2008, o 09:08
Lokalizacja: Podkarpackie - Sokołów Małopolski ok. 25 km. od Rzeszowa , Strefa klimatyczna 6a
Kontakt:

Post »

Witaj Geniu :D
e-genia pisze:Witaj Tulipanku u nas w sztilu bratki były po 1.99.
Dziś byłam tam zobaczyć.
Kupiłam wrzośce żółte.
Genia
U nas sa po 1.50 jak co roku , ze 20 na razie wezne na ryneczku raniutko , jak zdąże przed szkołą , znaczy chyba w środe mamy na 9.. :wink: . Ostatnie 2 dni strasznie zabiegany byłem , w niedziele miałem kuzyna i mnie wymordował :lol: a dzisiaj szkoła i nadrabianie zaległości po chorobie :roll: . Byłem w biedronce kupiłem 5 fajnych , tanich :shock: , duzych donic i żółta dalie , która jedyna w dobrym stanie się uchowała :lol: . Mam teraz bzika na punkcie lili i dali :roll: :lol: . Krokusiki śliczne , moje chyba z głęboko były posadzone i jeszcze liści dobrze nie rozwinęły... :roll: :wink: , ale zakwitna , tylko później :wink: . Szkoda , że nie mam Obi..

Pozdrawiam serdecznie :D .
|| Mój spis linków || Zagłosuj na nasze forum || Pozdrawiam , Artur ||
|| Prawdziwe piękno jest odblaskiem duszy. ~ Michel Quoist ||
Awatar użytkownika
JacekP
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 5 mar 2007, o 13:10

Post »

Genia to sobie zawsze jakąś pracę wynajdzie w ogrodzie :) A jak nie, będzie pstrykać nowe zdjęcia i poleży sobie na nowym trawniczku. A ja też od razu pomyślałem o hostach w tym półcieniu :)
Awatar użytkownika
e-genia
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 5 wrz 2008, o 19:01

Post »

coma95 pisze:
Marcin jak Tylko hosty powychodzą to zrobię zdjęcia .Już w zeszłym roku posadziłam .
Jak nie będzie dobrze to jesienią będę coś nowego tworzyć.
Genia
Jak to przeczytalam to aż parsknęłam śmiechem :;230
Już cię rozgryzłam - ty naprawdę masz tylko jeden ogród ale on po prostu co roku zmienia swoje oblicze.
A ja się zastanawiałam gdzie ty to wszystko mieścisz :;230
Ależ kochani moi ja zawsze tak powtarzałam i pisałam że Ciągle zmieniam w ogrodzie żeby mi się nie znudził pamiętam pokazywałam jedna rabatę która co chwilę wyglądała inaczej.
Szkoda że jestem coraz starsza i co roku jest mi coraz ciężej pracować ,ale tak szybko się nie poddam.
Witaj Mariolu cieszę się że to w końcu ktoś dostrzegł ;:63

Witaj Marcinie i ja też tak myślę ale nie będę się za bardzo tym przejmować bo zawsze można w ogrodzie coś zmienić.

Genia
Awatar użytkownika
e-genia
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Jacek P.... pisze:Genia to sobie zawsze jakąś pracę wynajdzie w ogrodzie :) A jak nie, będzie pstrykać nowe zdjęcia i poleży sobie na nowym trawniczku. A ja też od razu pomyślałem o hostach w tym półcieniu :)
Witaj Jacku pewnie że zawsze coś znajdę do pracy w ogrodzie .Z góry mowie że na trawniczku wylegiwać się nie będę ,bo ja raczej do kanapowców należę ,lubię wygodę.
A u nas sceneria zimowa oczywiście na miarę Torunia ,troszkę poprószyło śniegiem i ale wychodzi słoneczko i zaraz będzie pięknie tylko zimno.

Witaj Arturze uważaj na siebie żebyś znowu nie zachorował, bo w ogrodzie nigdy nie zrobisz sobie tak jak sobie wymarzyłeś.Musisz wszystko powoli nie przemęczaj się za bardzo no i ubieraj się cieplej.
Jak posadzisz bratki to porób zdjęcia.
Awatar użytkownika
snowflake
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 6 lut 2009, o 17:12

Post »

Witaj Geniu :D ja cały czas duchem jestem u Ciebie obecna i tak sobie poczytuję Twoją tekturkę do snu ... i tak śmiesznie że co roku diametralnie wszystko zmieniasz :D ja mam pewnie głupią nadzieję, że wszystko kiedyś będzie u mnie wymarzenie wyglądać tak, że już nic nie będę musiała zmieniać tylko pielęgnować... :lol:

I miłego dnia Geniu ;:31
x-ja
---
Od: 11 wrz 2008, o 19:15
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Gieniu jestem szczęśliwą posiadaczką białego puchu :twisted: . Napadało oj napadało aż gałązki drzew i krzewów przygniotło do ziemi . Mam nadzieję że to już ostatki wymiatają :wink: .
Co słychać u Ciebie Gieniu ?
Opryskiwacze na lata - producent MAROLEX Sp.z o.o.
Awatar użytkownika
jollla500
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 26 cze 2008, o 23:49

Post »

Witaj Gieniu widzę że Cię nie ma :roll: czyżbyś była w ogrodzie :?:

Moja pogoda niestety na to nie pozwala, ale znając życie u Ciebie pewnie jest cieplej :wink:
Jolllinki ;:3Do Jollla500
Miłością moją są ogrody, wschody słońca i jego zachody......
Awatar użytkownika
e-genia
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

snowflake pisze:Witaj Geniu :D ja cały czas duchem jestem u Ciebie obecna i tak sobie poczytuję Twoją tekturkę do snu ... i tak śmiesznie że co roku diametralnie wszystko zmieniasz :D ja mam pewnie głupią nadzieję, że wszystko kiedyś będzie u mnie wymarzenie wyglądać tak, że już nic nie będę musiała zmieniać tylko pielęgnować... :lol:

I miłego dnia Geniu ;:31
Witaj Alu dzięki za odwiedziny w moim ogrodzie.Tak jak w tym roku to nigdy aż tak ,ale jak sobie przypominam to zawsze lubiłam przesadzać i tworzyć od nowa.
Nigdy tak nie będzie że będziesz tylko pielęgnować .zawsze coś będziesz chciała zmienić w ogrodzie
Awatar użytkownika
e-genia
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

tija pisze:Gieniu jestem szczęśliwą posiadaczką białego puchu :twisted: . Napadało oj napadało aż gałązki drzew i krzewów przygniotło do ziemi . Mam nadzieję że to już ostatki wymiatają :wink: .
Co słychać u Ciebie Gieniu ?
Witaj Elu ja jak zwykle w ogrodzie .sporo pracy było musiałam zrobić kilka poprawek po mężu i to była bardzo ciężka praca ,potem powykopywałam swoje wrzosy i posadziłam w doniczki bo trzeba najpierw przygotować ziemię bo jak na wrzosy to jest za bardzo gliniasta ja troszkę w zeszłym roku ją przygotowywałam ale za słabo.
Genia
Awatar użytkownika
e-genia
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

jollla500 pisze:Witaj Gieniu widzę że Cię nie ma :roll: czyżbyś była w ogrodzie :?:

Moja pogoda niestety na to nie pozwala, ale znając życie u Ciebie pewnie jest cieplej :wink:
Witaj Jolu oczywiście że byłam w ogrodzie i porządnie się narobiłam teraz tylko obiadek
i troszkę odpocznę
x_m-i
---
Od: 19 cze 2007, o 09:46

Post »

Jak przygotujesz Geniu dobre podłoże pod wrzosy, to one odwdzięczą się pięknym kwitnieniem przez długie lata.
Awatar użytkownika
e-genia
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Masz rację Marcin ,fajnie że tu na forum można się wiele od innych nauczyć .
Po przygotowaniu odpowiedniego podłoża posadzę jeszcze raz i wrzosy krótko przytnę mam nadzieje że pięknie się rozkrzewią.
Genia
x_m-i
---
Od: 19 cze 2007, o 09:46

Post »

Geniu, jak możesz to napisz jak będziesz przygotowywać podłoże pod wrzosy. Pisałem o nich pracę w szkole średniej, była to praca dyplomowa. Jak coś to mogę ci co nie co podpowiedzieć. Służę pomocą.
Awatar użytkownika
e-genia
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Marcin to napisz od razu .jak przygotować podłoże dobrze ?Nie chce się przed Tobą zbłaźnić
Pytałam o to kilka osób i mam mgliste pojęcie ale wolę skorzystać z pomocy fachowca
Genia
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”