Jadziu ja raniutko dzisiaj ,bo później nie będzie czasu,u mnie po burzy nocnej ,widać,że sporo popadało i jest już 10 st,noc była ciepła ,miłego dzionka
Jadziu witaj
Jeszcze nie mogę wklejać zdjęć bo nie mogę ich z aparatu wczytać.
Młodzi coś pogrzebią a potem nie możesz się doprosić aby naprawili.
Jajeczka pomalowane czy poubierane w ubranka
Witajcie dziewczyny milo mi ,że zaglądacie do mojej oazy . Trochę zaczyna nabierać rumieńców . U mnie niestety bez deszczu więc musiałam trochę sama pokropić . Ewciu ,Olu ,Cynthuś i Halinko dziękuję za odwiedzinki . A oto parę dzisiejszych ujęć .
Cynthuś masz rację nawet nie chciało mi się iść do domu taki piękny zapach .Uwielbiam ten zapach i póżniej jak kwitnie maciejka ,białe peonie i lilie św. Józefa . Wtedy jest niesamowity zapach . Akuratnie wkleiłam zdjęcia . Milego wieczoru Cyntio
No super u Ciebie ,masz dużo hiacyntów i bardziej rozwinięte od moich,tulipanki już kwitną.Też skusiłaś się na acidanterę ,moja w doniczkach na razie rośnie,w maju wsadzę do gruntu,ciekawe czy zakwitnie .Sasanki mam w takich kolorkach ,które kupiłaś
Halinko muszę być słowna . Wczoraj obiecałam dzisiaj zrobiłam . Moje sasanki też już biorą się do kwitnieni i dużo tulipanów pokazuje swoje pączki ,ale to jeszcze trochę potrwa . Lubczyk ,rabarbar też się już pokazują . U mnie nawet kropelka deszczu nie spadła a acidantery wsadziłam też do doniczki ,żebym wiedziała ,że muszę ją wykopać .
Ależ u Ciebie wiosna!!! Nie do wiary !!
To my jesteśmy ho ho do tyłu.... ale może to i lepiej dłużej nacieszymy się wiosennymi kwiatami. Niezłą masz kolekcję hiacyntów. kiedyś myślałam, że są to tylko kwiaty do domu. dopiero kilka lat temu odkryłam, że ludzie mają je też w ogrodzie.
Alu i Ewelinko dziekuje za odwiedziny . Zapach jest naprawdę upojny ,że nawet nie chce się wychodzić . Po deszczu to dopiero był by zapach . Słodkich snów moje drogie . Aguś widzę ,że jeszcze buszujesz po forum tak jak ja . Mam tylko te dwa kolory biały i różowy miałam też niebieski ale gdzieś przepadł . No i musiałam dzisiaj troche podlać chociaż ziemia głębiej jest mokra ale góra wysuszona . Wreszcie dzisiaj skończyłam grodzić tymi płotkami ale chyba zdjęcia nie zrobiłam . Zaraz porządniej to wygląda