Działka Pestki - 2009 zapraszam
- pestka
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 1 gru 2008, o 21:09
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Lilu dziękuje za odpowiedz nawet się nie domyśliłam że to niecierpek już zaczęłam go wyrywać bo tak mi się porozsiewał nie tam gdzie bym chciała
[ Ambo tak wnusia to mój skarb kochany jak to robię dopiero w tym roku mam wszystko gdzie chce mieć
chociaż teraz będzie coraz zimniej i gorzej dla mnie żeby pozabierać z działki rzeczy na zimę i część dalii zabieram do piwnicy do bloku a część zostaje w piwnicy na działce w tym roku miałam 21 karp już zaczęłam wykopywać kiedy jeszcze trochę dobrej pogody bo jak przyjdzie zimno to z nią nie będę mogła iść
[ Ambo tak wnusia to mój skarb kochany jak to robię dopiero w tym roku mam wszystko gdzie chce mieć
chociaż teraz będzie coraz zimniej i gorzej dla mnie żeby pozabierać z działki rzeczy na zimę i część dalii zabieram do piwnicy do bloku a część zostaje w piwnicy na działce w tym roku miałam 21 karp już zaczęłam wykopywać kiedy jeszcze trochę dobrej pogody bo jak przyjdzie zimno to z nią nie będę mogła iść
Pestka zaprasza na swoją działkę: SPIS moich wątków Działka ROD pestki -rok 2016-2022 Kupię-sprzedam
- pestka
111Agnieszko może i będzie z niej ogrodnik
białej nie widziałaś ja tak widziałam u kogoś i będę chciała zdobyć może mi się uda dzięki że wpadłaś do mnie
Goryczko 143 dziękuje za radę gorzej bo nie mam jeszcze takich roślinek u siebie może by było całkiem ładnie ale chyba już na wiosnę pomyślę dzięki za odwiedziny i za rady

Goryczko 143 dziękuje za radę gorzej bo nie mam jeszcze takich roślinek u siebie może by było całkiem ładnie ale chyba już na wiosnę pomyślę dzięki za odwiedziny i za rady

Pestka zaprasza na swoją działkę: SPIS moich wątków Działka ROD pestki -rok 2016-2022 Kupię-sprzedam
Pestko Twoja wnusia śliczniutka kwiatki masz bardzo ładne piszesz o daliach możesz mi
coś bliżej napisać jak je przechować w bloku ponieważ w piwnicach jest w miarę ciepło
a poza tym czy już je należy wykopywać i w czym przechowywać czy w trocinach
poradź proszę bo ja w tym roku wsadziłam po raz pierwszy dalie i szczerze mówiąc
miały być podwójne i dwu-kolorowe a były takie ; pozwolę wkleić sobie małe zdjęcie i proszę
o rade

coś bliżej napisać jak je przechować w bloku ponieważ w piwnicach jest w miarę ciepło
a poza tym czy już je należy wykopywać i w czym przechowywać czy w trocinach

poradź proszę bo ja w tym roku wsadziłam po raz pierwszy dalie i szczerze mówiąc
miały być podwójne i dwu-kolorowe a były takie ; pozwolę wkleić sobie małe zdjęcie i proszę
o rade

Pozdrawiam, Małgorzata
Zapraszam.
Zapraszam.
Re: Działka Pestki - 2009 zapraszam
I jesienne klimaty u Ciebie piękne Pestko 

- pestka
Witajcie u mnie cały czas leci mżawka nie chce się iść na działkę nie lubię takich szarych dni kocham słońce
jestem zmarżlakiem nie miałam internetu a teraz nie umie poradzić sobie z fotosikiem
musieli zmienić te form nie podoba mi się teraz komplikacje ze wszystkim a już było dobrze nabrałam wprawy
a teraz znów się trzeba uczyć tych zdjęć wstawiać nie chce mi się tak malo was na form przez to wszystko i przez tą pogodę też pozdrawiam
jestem zmarżlakiem nie miałam internetu a teraz nie umie poradzić sobie z fotosikiem
musieli zmienić te form nie podoba mi się teraz komplikacje ze wszystkim a już było dobrze nabrałam wprawy
a teraz znów się trzeba uczyć tych zdjęć wstawiać nie chce mi się tak malo was na form przez to wszystko i przez tą pogodę też pozdrawiam

- maryla-56_56
- Od: 16 kwie 2009, o 19:18
Witaj.
Już wcześniej obejrzałam Twoją śliczną działkę.Tylko dlaczego nie chcesz warzywek
Fotosik już działa jak wcześniej, tylko podobno 100 pierwszych zdjęć jest darmowych.
A liczy też te wcześniej dodane.Więc może przekroczyłaś limit.
Możesz dodawać przez ten drugi - Imageshack.
Pozdrawiam serdecznie.
Już wcześniej obejrzałam Twoją śliczną działkę.Tylko dlaczego nie chcesz warzywek

Fotosik już działa jak wcześniej, tylko podobno 100 pierwszych zdjęć jest darmowych.
A liczy też te wcześniej dodane.Więc może przekroczyłaś limit.
Możesz dodawać przez ten drugi - Imageshack.
Pozdrawiam serdecznie.
- pestka
Witaj Maryla
cieszę się dziękuję że podoba ci się moja działka tak już wiem że fotosik działa
dzięki jeszcze raz pozdrawiam

dzięki jeszcze raz pozdrawiam

-
- Od: 25 wrz 2007, o 18:21
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Witaj, Pestko
Wnusia urocza
Pięknie kwitną astry

Pięknie kwitną astry

- LILA 51
- 1000p
- Od: 14 maja 2008, o 21:48
Tereniu, widzę że avatarek udało się wkleić. Wstaw większe w dziale personalnym, miło by było poznać Twoją buzie
U mnie pochmurno i ponuro, ale mimo to po południu idę do ogrodu. Zostało jeszcze trochę do zrobienia.

U mnie pochmurno i ponuro, ale mimo to po południu idę do ogrodu. Zostało jeszcze trochę do zrobienia.
pozdrawiam Lila
Zapraszam
Zapraszam
- pestka
Witaj Lilu
tak udało się przy pomocy córki ona mi wstawiła a w personalnych nie wie jeszcze kiedy wstawię
taka pogoda mnie strasznie dołuje nic mi się nie chce bo z małą wyjść nie mogę na taka pogodę
byłam w sobotę na działce nabrać w wiaderka wody bo w niedzielę już zakręcili wodę i siedzę w domu nawet pisać mi się nie chce ale piszę teraz już rzadziej będę chodzić na działkę zamówiłam sobie fukcję ogrodową przyjdzie w środę paczuszka to w czwartek może jeszcze ją posadzę jak dojdę na działkę po tym błocie bo przy mojej działce robią trasę szybkiego ruchu i ciężko się tam będzie dostać po błotku a w zimę mało co się będzie tam chodzić także aby do wiosny prawda
pozdrawiam

tak udało się przy pomocy córki ona mi wstawiła a w personalnych nie wie jeszcze kiedy wstawię
taka pogoda mnie strasznie dołuje nic mi się nie chce bo z małą wyjść nie mogę na taka pogodę
byłam w sobotę na działce nabrać w wiaderka wody bo w niedzielę już zakręcili wodę i siedzę w domu nawet pisać mi się nie chce ale piszę teraz już rzadziej będę chodzić na działkę zamówiłam sobie fukcję ogrodową przyjdzie w środę paczuszka to w czwartek może jeszcze ją posadzę jak dojdę na działkę po tym błocie bo przy mojej działce robią trasę szybkiego ruchu i ciężko się tam będzie dostać po błotku a w zimę mało co się będzie tam chodzić także aby do wiosny prawda

pozdrawiam

To i samochodów będzie więcej jak już te trasę szybkiego ruchu uruchomią - i jak tu się zrelaksować 

- pestka
Witaj Izabell 12 tak trasa ma być gotowa w 2011 -nastym roku więc na razie chodzę prawie dwa kilometry na pieszo omijam skrzyżowanie
bo i tramwaję przenosili tory jak zrobili to znów na nowe tory nowe przystanki robią i w każdy weekend nie chodziły tramwaje na moim osiedlu
ale jak już zrobią to będzie super nowe chodniki aż do naszych działek już na wiosnę myślę że będzie lepsze dojście do działek
zwiedziłam po cichu twoją działkę te bukiety z liści super robisz tylko czy nie uschną i się nie pokruszą
pozdrawiam 
bo i tramwaję przenosili tory jak zrobili to znów na nowe tory nowe przystanki robią i w każdy weekend nie chodziły tramwaje na moim osiedlu
ale jak już zrobią to będzie super nowe chodniki aż do naszych działek już na wiosnę myślę że będzie lepsze dojście do działek
zwiedziłam po cichu twoją działkę te bukiety z liści super robisz tylko czy nie uschną i się nie pokruszą

- pestka
Witaj Domino
Miło że wpadłeś do mnie że podobają ci się moje kwiaty i działeczka
zaraz wpadnę do ciebie pozdrawiam

zaraz wpadnę do ciebie pozdrawiam

- pestka
Witam
u mnie dzisiaj ładna pogoda słonko świeci więc byłam na działce wsadzić pozostałe kwiaty takie jak; Fuksja ogrodowa ,miecznica kalifornijska;inkarwilla, pantofelnik, szałwia ananasowa i aby do wiosny nacięłam chryzantemek na cmentarz do wazonów póki ładna pogoda bo w nocy już przymrozki a to kilka jesiennych chryzantemek

ten pierwszy dostałam od M drugi to mój pierwszy olek różowy dostałam zaszczepkę od koleżanki

ten pierwszy dostałam od M drugi to mój pierwszy olek różowy dostałam zaszczepkę od koleżanki

-
- ---
- Od: 29 cze 2009, o 13:22
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Przepiękny ogród
Zapraszam do siebie

Zapraszam do siebie