Zdjęcia z mojego ogrodu Mirka
Re: Zdjęcia z mojego ogrodu Mirka
Właśnie wróciłam z działki,jedyna strata po huraganie to wybite 4 szyby w dachu szklarni,a obawiałam się o dach altanki ta jest na szczęście cała 

- anabuko1
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 16 sty 2013, o 17:19
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Oj,,, zawsze szkoda jak są jakieś straty,,, ale dobrze,że altanka cała 

Oj tak Aniu,teraz tylko mąż musi znależć chwilę co by szyby nowe powstawiać ,tylko jak juz wraca z pracy to już prawie ciemno 

-
- Od: 16 lip 2011, o 12:31
Witaj imienniczko,jak ja dawno u Ciebie nie byłam.A dzisiaj przyprowadził mnie trop obrazków włoskich.(Czytałam o przygodzie z policją
).Czy możliwe,żebym pomyliła z mikołajkiem i wyrwała?Bo sadziłam jakiś czas temu i nic nie wzeszło 

Każdy człowiek potrzebuje stale nawet pewnej ilości trosk,cierpień lub biedy,tak jak okręt potrzebuje balastu,by płynąć prosto i równo.(Arthur Schopenhauer) Pozdrawiam Mirka
Mój ci On, Mój ci On cz.2,
Mój ci on cz. 3
Mój ci On, Mój ci On cz.2,
Mój ci on cz. 3
A witaj kochana,super ,że wpadłaś,może
?,obrazków włoskich raczej nie pomylisz z mikołajkami bo mają inne listki ,tylko te listki wychodzą dopiero póżnym latem a nawet jesienią,może nornica je podżarła ?
miłego dnia

miłego dnia

- adamiec
- Od: 4 mar 2010, o 19:30
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Mireczko czy kawka gotowa, ja wyskakuje z ciepełka.

- janka53
- 200p
- Od: 15 paź 2012, o 17:18
Mireczko po kawie
Miłego dnia

Zapraszam janka53.Moje początki. 
http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=2&t=62377" onclick="window.open(this.href);return false;

http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=2&t=62377" onclick="window.open(this.href);return false;
- adamiec
Mirko myślę że jesteś już na nogach, ja też wyskakuje 

Witaj Irenko i nie tylko
na nogach jestem zawsze wcześnie,a to przez Anię,nie mam pojęcia dlaczego ona nie może spać,dzisiaj nie śpi od trzeciej piętnaście i tak się tulamy do rana w dzień nie położę się bo nie ma kiedy ,jestem juz zmęczona a jeszcze dopadło mnie przeziębienie.....byle do wiosny 

- ra_barbara
- Od: 15 sty 2010, o 10:51
- Kontakt:
Mireczko jak wysoka jest ta trawka leśna?Ja kiedyś posadziłam kępy niskiej trawy bodajże kostrzewa to była, rozsiewała sie okropnie i usunęłam ale chyba znów poszukam i posadzę

Abyście tylko potrafili położyć kwiaty pomiędzy smutnymi liśćmi życia! aktualny Co w trawie piszczy-2014-2017
Cz.1. cz.2. cz.3.Dziergam...bo lubię
Cz.1. cz.2. cz.3.Dziergam...bo lubię
Witaj Basiu,z roślinami przyniesionymi z ubogich gruntów do naszego ogrodu właśnie tak jest ,ze są większych rozmiarów .ale ta trawa nie jest pokażnych rozmiarów,dorasta do 50-6o cm tylko jest delikatna i po deszczu pokłada się dlatego ją podwiązuję ale jest tak urokliwa ,że pozwoliłam jej zamieszkać na stałe wiosną jej zielona kępa listowia a raczej niby pręciki są tak urokliwe i widoczne z daleka,posadziłam ja razem z przetacznikiem niebieskim na raczej suchym i słonecznym miejscu i raczej ma sie tam dobrze,z lasu przyniosłam też niskiego żółtego jastrzębca rośnie on na suchym i piaszczystym miejscach i rozrasta się poprzez pędy .
A u nas na ogrodzie już zaczęły się kradzieże i ja byłam tez na tej liście,no ale doświadczona juz wcześniej nie trzymam w altance rzeczy wartościowych,zrobili jedynie demolkę której nie mam zamiaru sprzątać aż do wiosny a to dlatego ,że jak następny się włamie to stwierdzi że ktoś go wyprzedził 

- Maska
- Od: 19 lut 2012, o 19:39
- Kontakt:
Witaj Mireczko, dziękuję za wizytę u mnie
przejrzałam Twój wątek - bardzo miła atmosfera u Ciebie. Przesyłam serdeczności dla Ani!
Ania ma wspaniałą mamę, która wszędzie z nią jeździ i uczęszcza na różne ciekawe imprezy. A poza tym tyle tu wspólnych znajomych. Pozdrawiam serdecznie 

Witam Maryś u mnie,o ile czas i finanse pozwalają często jezdzimy w różne ciekawe i nieznane miejsca,to dobrze robi na psychikę moją ,jak za długo siedzę na miejscu to mnie nosi 

- adamiec
Witaj Mireczko, czy już jesteś po kawce, ja jeszcze jestem w poziomie odpoczywam po świętach.