Lena życzę Ci aby w tym pięknym miejscu powstał Twój dom i żebyś tam stworzyła cudny, bujny ogród.
Inspiracji na tym forum Ci nie zabraknie. Życzliwi forumowicze podzielą się wiedzą a i roślinkami. Kaśka
Lenko -śliczne krajobrazy pokazałaś, te widoki zalewu, łąki, arboretum -wspaniałe A Guciowo z malwami i płotkiem -rozmarzyłam się Spełnienia marzeń na wspaniałej działce
Witaj Lenko
pozwoliłam sobie dziś na spacer po twoim ogrodzie
Przepiękny i bardzo Ci go zazdroszczę.
dzięki Twym Lenko fotkom możemy zapoznać się z urodą okolic gdzie mieszkasz. Z przyjemnością obejrze wiecej. pozdrawiam słonecznie i cieplutko
Dzięki dziewczynki za odwiedzinki jestem cały czas na forum ale po prostu oglądam tak jak mówiłam moje wymarzone miejsce jest 140 km od miejsca w którym mieszkam obecnie mam nadzieję że wkrótce się to zmieni (może już za rok )ale wiecie jak to w życiu ma na to wiele czynników;tzn praca JEŻDZE TAM RAZ NA 3 TYGODNIE DO TEŚCIÓWKI I DO RODZICÓW jak ostatni raz byłam to było jeszcze dużo śniegu a teraz z opowieści słyszę że jest już cudnie A to zdjęcia ze spacerku żeby nie było tak łyso
Witaj Lenko
Dziękuje za dobre słowo, wpadłem z rewizyta.
Mieszkasz w pięknej okolicy, aż dech zapiera.
Kochasz przyrodę i masz dar do robienia przepięknych zdjęć.
Życzę Ci realizacji planów, przy Twoim zapale na pewno je osiągniesz.
Z przyjemnością będę odwiedzał Twoje strony.
Pozdrawiam Krzysztof
Witaj Lenko
Twój skrawek ziemi położony jest w bardzo urokliwym miejscu. Widzę, że przy tworzeniu własnego ogrodu inspirujesz się Bolestraszycami i zagrodą Guciów Państwa Anny i Stanisława Jachymków.
To dobre przykłady. Życzę spełnienia marzeń o drewnianym domku i ogrodzie w którym zadomowią się rośliny z otaczającej go z zewnątrz przestrzeni.
pozdrawiam Elżbieta
Lenka od razu do Ciebie wpadłam z rewizytą. Okolica cudowna, zazdroszczę Ci, że będziesz niebawem mieszkać w takim pięknym miejscu.
Ja też mam działkę budowlaną (a nawet 2) w bardzo bliskim sąsiedztwie Opola. Miałam takie plany, że sprzedamy mieszkanie i wybudujemy domek, a przed domkiem powstanie śliczny ogród. Na dziś sprawy się skomplikowały, ale ogród powoli będzie powstawał.
pozdrawiam.Dasza