Francuzi to sknerusy, fontanny pracują tylko w niedzielę.

A to dla miłośników róż.

To Cię Iguś nosi po Świecieiga23 pisze:Elu a co dla Ciebie jest w pobliżu? Ja mieszkam koło Bydgoszczy i po Polsce jeżdżę po różnych ogrodach. W tym roku byłam pod Szczecinem, w Warszawie i w Rogowie w centralnej Polsce.
Niestety nie miałam cyfrówki więc i zdjęć nie mam.
Aż Świerklaniec! Tam jest bardzo ciekawy pałac, który znam jedynie z literatury, a teraz okazuje się jeszcze i ogród.Ellaa pisze:To Cię Iguś nosi po Świecieiga23 pisze:Elu a co dla Ciebie jest w pobliżu? Ja mieszkam koło Bydgoszczy i po Polsce jeżdżę po różnych ogrodach. W tym roku byłam pod Szczecinem, w Warszawie i w Rogowie w centralnej Polsce.
Niestety nie miałam cyfrówki więc i zdjęć nie mam.Miałam na myśli wszystkich tych szczęśliwców, którym wystarczy wsiąśc np. w autobus czy tramwaj i jeszcze tego samego dnia np. w niedzielę po południu z rodzinką pojechac na wycieczke do takiego ogrodu. Za oknami zima, a tam tropiki...ach często bym odwiedzała takie miejsca. W tym roku z ogrodów odwiedziłam tylko Świerklaniec. Cyfrówkę miałam i dużo fotek przywiozłam, może powstawiam w temacie trochę, bo było na co popatrzec
Dla mnie może nie jest, to... aż, bo tylko około 30 km od ŻarekEwa Janina Sadowska pisze: Aż Świerklaniec! Tam jest bardzo ciekawy pałac, który znam jedynie z literatury, a teraz okazuje się jeszcze i ogród.