Czy można wiedzieć o jakiej miksturze piszesz?majka300 pisze:![]()
Zastanawiam się czy mi pomogłaby ta miksturaod roku mam pieczenie żołądka ogólnie źle się czuje
lekarze wysyłają mnie na gastroskopie ale tyle się o tym nasłuchałam że mam pietra
a czy można ją zażywać jak bierze się leki na nadciśnienie
Zadbajmy o zdrowie
- Apple
- 0p - Nowonarodzony
- Od: 17 maja 2010, o 02:44
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
- Kontakt:
Re: Zadbajmy o zdrowie
-
- ---
- Od: 31 sty 2008, o 16:13
Prawdopodobnie cierpisz na nadkwasotę.majka300 pisze:![]()
Zastanawiam się czy mi pomogłaby ta miksturaod roku mam pieczenie żołądka ogólnie źle się czuje
Ja w takich sytuacjach biorę łyżeczkę sody oczyszczanej na szklankę wody i po kilku minutach mam spokój.
Miksturkę polecam jak najbardziej
Piję ją od listopada tamtego roku i czuję się naprawdę lepiej. Podejrzewano u mnie chorobę wrzodową, ale też stchórzyłam przed gastroskopią...
Bóle żołądka i brzucha, które męczyły mnie praktycznie codziennie - zniknęły 

- majka300
- 1000p
- Od: 21 sty 2010, o 21:15
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
O tej co Lady-r podałaApple pisze:majka300 pisze:![]()
Czy można wiedzieć o jakiej miksturze piszesz?

"Żeby ujrzeć piękno i umieć się nim wzruszyć, Pięć zmysłów to za mało, do tego trzeba duszy..."
Mój mały świat
cz.1, cz. 2
Zapraszam
Mój mały świat

Zapraszam

- majka300
- 1000p
- Od: 21 sty 2010, o 21:15
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
NaprawdęSzamanka pisze:Miksturkę polecam jak najbardziejPiję ją od listopada tamtego roku i czuję się naprawdę lepiej. Podejrzewano u mnie chorobę wrzodową, ale też stchórzyłam przed gastroskopią...
Bóle żołądka i brzucha, które męczyły mnie praktycznie codziennie - zniknęły

"Żeby ujrzeć piękno i umieć się nim wzruszyć, Pięć zmysłów to za mało, do tego trzeba duszy..."
Mój mały świat
cz.1, cz. 2
Zapraszam
Mój mały świat

Zapraszam

Oliwa obojetna ;) Ja kupuję taką za ok. 30 zł, nie pamiętam firmy..coś na B chyba. Ważniejsza firma aloesu ale o tym pisała Lady-r. ;)
Hej, jak tam wasze miksturkowe poczynania? Ja jestem na drugim etapie czyli na oleju kukurydzianym i teraz chociaż da się to pić bo z oliwą z oliwek było koszmarne w smaku. Z niecierpliwością czekam na olej z pestek winogron. jakoś na drugim etapie brak widocznych czy odczuwalnych efektów, chyba że mogę z nim powiązać koszmarne ilości wysypki (jestem uczulona na dosłownie wszystkie pyłki) i nigdy jeszcze nie miałam tak nasilonych objawów. Musiałam już zacząć brać niestety leki antyhistaminowe bo nie miałam na swoim ciele miejsc nie dotkniętych wysypką, że nie wspomnę już o tym jak to koszmarnie swędzi. Coś jakoś nie było u mnie opisywanych przez was inwazji krostek itp i nie wiem czy to dobrze czy nie. Ale przyznam że codzienne robienie miksturki zaczyna mnie powoli nudzić. Gdyby tak można było zrobić od razu na parę dni, no ale cóż. Dla zdrówka warto się poświęcać.
- Lady-r
- Przyjaciel Forum
- Od: 3 lis 2006, o 12:35
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Zajrzałam do mojego wątku po przerwie nie miałam powiadomień
a tu tyle wpisów.
Na zgagę mikstura pomaga jak najbardziej, przy nadciśnieniu aloes nie przeszkadza, trzeba tylko uważać gdy zmienia się go później na citrosept.
Co do alergii to też ją mam, ale bardziej oddechową. Niestety lekami blokujemy oczyszczanie.
Przez skórę możemy się oczyszczać i wtedy wszelkie smarowanie hamuje proces oczyszczania. Gdy nasze narządy wydalnicze są przewalone robotą i nie dają rady wtedy organizm używa drugiej linii obrony i jest to skóra lub śluzówka. Katar, krosty, flegma, wysypka to oczyszczanie czyli wyrzucanie na zewnątrz lub pod skórę gdzie układ limfatyczny potrafi wyrzucać toksyny i też na zewnątrz np. po wyropieniu wyprysku.

Co do alergii to też ją mam, ale bardziej oddechową. Niestety lekami blokujemy oczyszczanie.

pozdrawiam Ania jestem na etapie wymieniania tego co mi się trafiło na to co mi się podoba ;)
Mój ogródek cz.1
Zadbajmy o zdrowie Moje domowe Ogródek Lady-r po przerwie
Mój ogródek cz.1
Zadbajmy o zdrowie Moje domowe Ogródek Lady-r po przerwie
majka300 pisze:![]()
lekarze wysyłają mnie na gastroskopie ale tyle się o tym nasłuchałam że mam pietra
kobieto będziesz się leczyć miksturą, bo masz pietra przez gastroskopią???????

a miksturę sobie pij...
Spaaaadł nam bardzo wątek... ;)
Kiedyś Lady-r wspominała, że na przemian z sokiem z aloesu stosuje Citrosept. Zakupiłam go w piątek i zamierzam stosować. Muszę się jednak dokopać do informacji jak go pić. Czy też w formie mikstury?
Na razie jestem na wyjeździe, ale jak wrócę - zabieram się za lekturę ;)
A co u was?
Kiedyś Lady-r wspominała, że na przemian z sokiem z aloesu stosuje Citrosept. Zakupiłam go w piątek i zamierzam stosować. Muszę się jednak dokopać do informacji jak go pić. Czy też w formie mikstury?
Na razie jestem na wyjeździe, ale jak wrócę - zabieram się za lekturę ;)
A co u was?
- kogra
- Przyjaciel Forum
- Od: 30 maja 2007, o 18:02
Lady-r pisze:Fakt Józefie to jest wątek o profilaktyceale tu pokazałam jak medycyna jest nieskuteczna tylko odtruwanie organizmu ma sens. Moja teściowa też miała nowotwór złośliwy wycięty, ale wiadomo co to jest .Pije miksturę aloesową i ma się dobrze.
Właśnie chciałam zapytać o miksturę odtruwającą i oczyszczającą organizm.
Zwie się Colon Flush - zawiera 13 ziół i wymiata wszystko co się przez lata zastało w układzie pokarmowym.
Czy ktoś to już stosował?
Może podzieli się wskazówkami o skuteczności tej mikstury.
Grażyna.
kogro-linki
kogro-linki
A ja ciągle czekam aż się Lady-r wypowie..
Na razie piję Citrosept tak jak jest na opakowaniu: czyli ok. 10 kropel do herbaty lub soku.

Na razie piję Citrosept tak jak jest na opakowaniu: czyli ok. 10 kropel do herbaty lub soku.
- Karolina__
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 22 lip 2009, o 19:37
Ja też się panicznie bałam gastroskopii, a jak poszłam na badanie to nie trwało więcej niż 2 minuty. To była chwila, obiecywałam sobie, że przetrzymam i udało sięmajka300 pisze:![]()

Soda pomaga, ale na krótką metę, można się wspomóc siemieniem i olejem lnianym

Oczyszczał się ktoś spiruliną/chlorellą albo noni

-
- ---
- Od: 31 sty 2008, o 16:13
Troszeczkę smutniejsza jest endo.Karolina__ pisze:
Ja też się panicznie bałam gastroskopii,

- Karolina__
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 22 lip 2009, o 19:37
Masz na myśli to badanie z drugiej strony? ;)