W.o...Maluszkach, dzieciach. 1cz.(2006.08-2008.10)
-
- Konto usunięte na prośbę.
- Od: 22 sty 2006, o 11:50
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
- tulipanka
- Przyjaciel Forum
- Od: 20 kwie 2007, o 12:37
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Oglądając wasze słodkie pociechy i ja postanowiłam się pochwalić
Moja starsza córcia - Karolinka skończyła już 6 lat. Straszna z niej pomocnica. Uwielbia sadzić, przycinać, podlewać. Rwie się nawet do koszenia trawy! Będzie z niej super ogrodniczka i jestem z tego powodu prze szczęśliwa.
Drugi mój skarbek - Oliwia - ma 3,5 miesiąca. Zawładnęła już sercami całej rodzinki. To z jej powodu długo nie mogłam zaglądać na forum. Musiałam troszkę leżeć w szpitalu. Na szczęście wszystko dobrze się skończyło. Oliwka jest zdrowa i wspaniale się rozwija
zdjęcia niealtywne

Drugi mój skarbek - Oliwia - ma 3,5 miesiąca. Zawładnęła już sercami całej rodzinki. To z jej powodu długo nie mogłam zaglądać na forum. Musiałam troszkę leżeć w szpitalu. Na szczęście wszystko dobrze się skończyło. Oliwka jest zdrowa i wspaniale się rozwija

zdjęcia niealtywne
Ja też mam małego odgrodnika w domu. Roślinki niekoniecznie go interesują, natomiast przesypywanie ziemi w doniczkach mogłoby trwać i trwać. Wiecznie biega, śpiewa, zagadywuje na śmierć. Sto jeden pytań pada w przeciągu minuty
Mój czterolatek ma na imie Rafał. Podbija serca czaderskim uśmiechem i anielską miną

Apetyt rośnie w miarę jedzenia.