Ścieżki wyglądają jak płynąca rzeka lub afrykańskie koryto wyschniętej rzeki

Masz cudną scenerię -dopasowaną do domu... BAJKA. Twoja daturka o wiele więcej już wypuściła....
Karinko dziękuję - sama wiesz ile pracy to kosztuje ,a jak się jeszcze podoba innym to podwójna satysfakcja. Mieszkamy jeszcze bliżej gór bo w okolicach Jeleniej Góry.karina1 pisze:Jolu,jestem pod ogromnym wrażeniem
coś pięknego lubię takie ogrody,ty to dopiero masz tego kamienia
ja to się chowam,naprawdę pięknie,po zdjęciach to zauważyłam że chyba mieszkasz gdzieś koło Sobódki dobrze kojarzę ,bo w tle widać widoczki na jakąś górę
![]()
Tak się staram ,żeby wszystko pasowało do otoczenia . Sama wymyślam ,wspólnie przerabiamy Wy możecie ocenić efekt naszej pracy.Alima2 pisze:Jolu Twoje zdjęcia to dla mnie- kopanie leżącego![]()
Ścieżki wyglądają jak płynąca rzeka lub afrykańskie koryto wyschniętej rzeki![]()
Masz cudną scenerię -dopasowaną do domu... BAJKA.
Krzysztofie zapraszamy .krzysztof01 pisze:Piękny ogród i super zdjęcia.![]()
Dlaczego ja ut wcześniej nie trafiłemno dobra, jak już udało mi się trafić to będę zaglądał tu częściej
Zdecydowanie to nie "maryśka" - to 3 odmiany pomidorków, 2 odmiany papryki i ogóreczki...ZbigniewG pisze:ale tochyba nie maryśka
Te worki to doniczko- worki przeznaczone do sadzenia. Nie mam doświadczenia w takiej uprawie ale w Adama rodzinie były takie uprawy w donicach pod folią i dawały obfite plony. A czysto? - bo pod donicami pościeliliśmy czarną matę szkółkarskąBogumiła pisze:Qurde jak tu czysto u Ciebie. A te worki się nie przewrócą![]()