Moje niebo cz.1
-
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 17 kwie 2008, o 11:49
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Wisienko, to było parę godzin później, jadłam kolację kiedy nagle wparowała sąsiadka, żeby zrobić zdjęcie księżycowi, okropnie mnie wystraszyła, myślałam że coś z nią nie tak. Za 2-3 godz. księżyc sie jeszcze obniży i zbliży się do Wenus i Jowisza. Masz lepszy aparat to może Ci się go uda złapać na randce z Wenus. U mnie jakieś chmurki wyłażą, bo księżyc zrobił się kudłaty a gwiazdy znikły, przed 15 minutami jeszcze je widziałam. Pozdrawiam
- Gabriela
- Od: 18 gru 2007, o 17:22
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Tak, ja to widziałam, były tam dwie gwiazdy.gienia1230 pisze:Czy ktoś przyglądał się wczoraj wieczór księżycowi? Pomiędzy rogami księżyca, bardzo blisko niego, jasno świecąca gwiazda? Niestety, zdjęcia nie udało mi się zrobić, mam kiepski aparat, ale inni robili . Pierwszy raz w życiu coś takiego widziałam . Może dziś też będzie widać.
Jedna z nich była bardzo wyraźna, ostra.
Niestety, byłam w trasie, a księżyc i gwiazdy były przede mną.
No to ja wrzucę niebo z wakacji w Tunezji. Jak miło teraz w te chłodne dni pooglądac i powspominac hmmmm....

Niebo, pustynia, wiatr we włosach i ukochany mężczyzna przy boku (dwóch ostatnich oczywiście nie widac na zdjęciach, ale wierzcie mi na słowo) to jest to co daje dużo siły i energii do dalszego bycia.

Niebo, pustynia, wiatr we włosach i ukochany mężczyzna przy boku (dwóch ostatnich oczywiście nie widac na zdjęciach, ale wierzcie mi na słowo) to jest to co daje dużo siły i energii do dalszego bycia.
Kasia
-
- Od: 17 kwie 2008, o 11:49
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- koniczynka
- Od: 12 kwie 2008, o 19:06
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- giga45
- Od: 28 lut 2008, o 12:55
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Witajcie Kochani. Wisieńko przeglądałam ten wątek wcześniej, ale nie miałam fotek to się nie odzywałam. Super, że go założyłas. Zorza polarna w Polsce najbardziej mnie urzekła, ale oczywiście wszystkie fotki naszego nieba są cudne od forumków.
Masz racje ta gwiazdka to Wenus i taki widok dopiero za ileś tam dziesiąt lat następnie, ja widziałam wczesniej, bo ok 16 godz- jak była blisko, lecz nie miałam aparatu-szkoda, ale Wasze fotki są świetne.
Ja dzisiaj skromnie bo nad działkami zrobiłam fotkę nieba i komin, który truje nasze miasto przy okazjii..

Pozdrawiam wszystkich serdecznie i zycze spokojnego wieczorku
Masz racje ta gwiazdka to Wenus i taki widok dopiero za ileś tam dziesiąt lat następnie, ja widziałam wczesniej, bo ok 16 godz- jak była blisko, lecz nie miałam aparatu-szkoda, ale Wasze fotki są świetne.
Ja dzisiaj skromnie bo nad działkami zrobiłam fotkę nieba i komin, który truje nasze miasto przy okazjii..

Pozdrawiam wszystkich serdecznie i zycze spokojnego wieczorku
Jakie widoki!!!
Wszyscy , którzy oglądacie ten wątek, śmiało chwytajcie za aparaty fotograficzne - jest tyle piękna wokół nas!
Dzisiaj niebo było przymglone, wszędzie w przestworzach panowała wilgoć.Tak wyglądało dzisiaj - promienie słoneczne nie mogły przebić się przez mgłę...

Pozdrawiam wszystkich, którzy zerkają w górę!

Dzisiaj niebo było przymglone, wszędzie w przestworzach panowała wilgoć.Tak wyglądało dzisiaj - promienie słoneczne nie mogły przebić się przez mgłę...

Pozdrawiam wszystkich, którzy zerkają w górę!

Ogród nad Oranią
Z miłością do Ogrodu - Orania
Z miłością do Ogrodu - Orania