Liska musisz mnie nauczyc jak taki plik zrobić, bo ja jestem głąb komputerowy. Schab skoncziny. Jak ktoś lubi morele jędrne acz nasycone smakiem sosu to te 15 min jest o.k. Jak woli bardziej miekke to trzeba je włożyć 30 min przed końcem.
Ryba faszerowana po zydowsku sie pyrkocze w wywarze warzywnym, a ja nalałam sobie szklaneczkę wina , tego od schabu

i chwilke odpoczywam z Wami. Jeszcze masa serowa i upieczenie sernika no i wykończenie tej ryby, czyli pokrojenie na plastry, ułożenie na pólmisku dołożenie żelatyny do wywaru i zalanie. Sama się przekonuję , że koniec tej kulinarnrej orgii jest bliski.
Ciągle mam dylemat czy piersi kurczaka do sałatki z winogronami, migdałami i natką pietruszki usmażyć czy ugotować w wodzie z vegeta.
Może zrobie zdjęcie tych wałków ryby faszerowanej jak się gotuja, bo ja sama zawsze jak je ostrożnie zanurzam we wrzącym wywarze mam obawy, ze to wszystko się rozleci. Nie rozlatuje się jednak a mnie się nie chce owijać w gazę.