Ogród Bożenki - BOżENA1542
- coccinella
- 1000p
- Od: 8 kwie 2008, o 12:42
-
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 14 cze 2008, o 21:31
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
- coccinella
- 1000p
Bożenko pewnie, że dasz radę. Najgorsze pierwsze dni, przynajmniej dl amnie tak było, bo nie mogłam dojść do siebie fizycznie. Poza tym dopałętały mi się komplikacje. Ale po kilku tygodniach to jużjakiś rytm dnia jest i jest łatwiej. Człowiek się robi jeszcze bardziej zorganizowany. Ja jestem w sumie całymi dniami sama, tylko z dziećmi, do tego działka i jakoś daję radę. Choć był taki moment, że miałam wszytskiego dość. Jednak czasami jest mi tego wszystkiego za dużo. Ale to pewnie każdy tak ma.
- giga45
- Od: 28 lut 2008, o 12:55
Kochana Bożenko cały czas mysle ka to zrobic, ale chce wysłac Ci kompletna paczuszke, łacznie z tym co jeszcze chciałaś. Dlatego kochanie uzbrój sie jeszcze w cierpliwość. Gazanie juz zebrałam, nachyłek i liliowiec bordowy tylko czekaja na wykopanie, ale jeszcze ten ostrokrzew-kilka dni, chce Ci wysłac wszystko w jednym bo potem jade na 2 miesiace i nie znajde co gdzie jak wrócę. Kochanier nie gniewaj sie za zwłokę. Jeszcze dorzuce groszek wieloletni i co tam jeszcze znajde wszystko ci opisze w paczce. Pa kochanie

- coccinella
- 1000p
-
- Od: 14 cze 2008, o 21:31
Witajcie kochane
Dzisiaj Zuzia skonczyła 3 tygodnie.Moje maleństwo absorbuje mnie przez cały czas. ciągle chce jeśc, a ja ciągle ją karmię .na forum mam więc mało czasu , czasami sobie poczytam jak ją karmie, ale pisać mi nie wygodnie jedną ręką.Zuzanka ozywiście jest obcałowana w waszym imieniu a oto zdjęcia

Dzisiaj moja rodzinka była na grzybkach.Uzbierali 3 wiadra.wszystko jest już obczyszczone. Część się suszy a reszta na sosik ze śmietanką.Szkoda,że nie mogę jeść grzybków

A na koniec trochę kwiatków ;astry i różyczka , która zakwitła już po raz trzeci

Dzisiaj Zuzia skonczyła 3 tygodnie.Moje maleństwo absorbuje mnie przez cały czas. ciągle chce jeśc, a ja ciągle ją karmię .na forum mam więc mało czasu , czasami sobie poczytam jak ją karmie, ale pisać mi nie wygodnie jedną ręką.Zuzanka ozywiście jest obcałowana w waszym imieniu a oto zdjęcia

Dzisiaj moja rodzinka była na grzybkach.Uzbierali 3 wiadra.wszystko jest już obczyszczone. Część się suszy a reszta na sosik ze śmietanką.Szkoda,że nie mogę jeść grzybków

A na koniec trochę kwiatków ;astry i różyczka , która zakwitła już po raz trzeci