Krystyna.F pisze:Jeśli pozwolisz,to będę u ciebie częstszym gościem? Pozdrawiam cieplutko.
Krysiu, głupie pytanie, no jasne bardzo zapraszam

będzie mi miło

i tak dumałam dumałam że skądś Cię kojarzę, zajrzałam na wątek i od razu poznałam że kiedyś musiałyśmy na którymś podforum pisać właśnie o aeszkach

i coś mi się też kojarzy że chyba wysyłałam do ciebie priva że mamy takiego samego Dziwidła

u Ciebie też już sobie 'spoczął' na zimę? mój w raz z młodym pod koniec września zdecydował się na sen-uschnięcie
ależ dużo masz młodych aeszków

ja mam oprócz tego jedngo dużego co kwitł jeszcze szczepkę z A.panterka czy tygrysi.. nie pamiętam takie listki w ciapki. Już siedzi ze 2 m-ce i nic,ale jeszcze zielona.. zobaczymy czy coś z tego bedzie
W sprawie szczepek to napisz o które Ci dokładnie chodzi, chętnie podzielę się wszystkim czym mam i da się podzielić

w ogłoszeniach pisałam że po 4 zł ale oczywiście się dogadamy

jeśli pogoda by dopisała i nie było mrozów to mogę i teraz spróbować Ci wysłać paczuszkę, jak chcesz oczywiście
Kolumnea już u Teściowej, oddałam żeby zrobić miejsce innym

ale ze szczepkami no problem

a ad programu i literek, to możesz też pisać na zdjeciach np w PowerPoint ale ja używam innego (PhotoFiltre) bo otwiera nawet b. duże pliki graficzne i ma więcej możliwości, łącznie z robieniem ramek

napisze Ci prv
Dziewczyny znów mam problem z tym

coś mu nie pasi, znów żółkną i usychają jej listki przy podstawie łodyżki, trudno mi go wyczuć z podlewaniem, tyle czasu go mam i długo rosł ślicznie a teraz znowu

składam na centralne.. pocieszam się że łyse łodyźki szybko się zagęszczają jak będzie mu dobrze.. na wiosnę