Mój ogród - grazyna45
Każdej z nas podoba się chyba to samo... przebywać wśród róż. Usiąść sobie i podumać, zachwycać się zapachem kwiatów i mieć świadomość, że robimy dla nich wszystko co możemy. A jeśli chodzi o wykonanie czyli szczegóły... to już każda z nas (na szczęście) ma swój własny gust! Stąd jeśli po ogródku/na wzór ogródka Daisy powstanie 50 nowych ogródków, to jestem przekonana, że każdy bedzie wyglądał inaczej.
Pisząc ogródek miałam na myśli kącik rózany
Ja Ci Grażynko nie potrafie podpowiedzieć Gdzie go stworzyć. W pierwszej chwili pomyślałam o trawniku przed bukszpanami (pamiętasz pytałam Ciebie co to za krzaki)
A może tam gdzie już róże rosną?
Pisząc ogródek miałam na myśli kącik rózany

Ja Ci Grażynko nie potrafie podpowiedzieć Gdzie go stworzyć. W pierwszej chwili pomyślałam o trawniku przed bukszpanami (pamiętasz pytałam Ciebie co to za krzaki)
A może tam gdzie już róże rosną?
z uśmiechami Iza
u liski
u liski
- Nalewka
- Przyjaciel Forum
- Od: 30 paź 2006, o 12:42
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
I czas, sporo czasu i cierpliwości. Nie mówiąc o pracy włożonej w zaplanowanie, zasadzenie i pielęgnację "naturalnie" rozmieszczonych roślin. Inaczej mówiąc, sama przestrzeń nie wystarczybożena170365 pisze:(...) bliższe mi są naturalistyczne ogrody z nutką tajemniczości np. taki jak u mag,ale by taki mieć potrzebna jest przestrzeń ,tak myślę............

"Wyrzuciłem telewizor na śmietnik, a w radiu urwałem gałkę, tak aby nikt z rodziny nie mógł zmienić stacji i teraz jest tylko wasze radio u mnie w domu. I jestem naprawdę wolnym człowiekiem."
-
- 500p
- Od: 17 lut 2008, o 22:48
Grażynko, cieszę się, że wreszcie doczekałaś się deszczyku a po deszczyku - tęcza 
Ja już nei wiem jak to jest z tą pogodą. Zapowiadali, że od piątku do poniedziałku będzie w Rzeszowie padało a ja wstaję w sobotę patrzę a tu słoneczko za oknem. I miałam piękną sobotę
Piękne kolejne róże. Wszystko u Ciebie jes takie zadbane i poukładane.
Czy wymyśliłaś już gdzie zrobisz kącik różany? Bo mnie się koncepcja zmieniła jak zobaczyłam altanę u Ewy cynamonowej.

Ja już nei wiem jak to jest z tą pogodą. Zapowiadali, że od piątku do poniedziałku będzie w Rzeszowie padało a ja wstaję w sobotę patrzę a tu słoneczko za oknem. I miałam piękną sobotę

Piękne kolejne róże. Wszystko u Ciebie jes takie zadbane i poukładane.
Czy wymyśliłaś już gdzie zrobisz kącik różany? Bo mnie się koncepcja zmieniła jak zobaczyłam altanę u Ewy cynamonowej.
z uśmiechami Iza
u liski
u liski
-
- 500p
Grażynko, odbyłam ponownie spacer po Twoim ogrodzie i jestem pełna ochoty do uzupełniania mojego pustego trawnika. Świetne są te wysepki na trawniku. Nie wspomnę o super aranżacji otoczenia tarasu. Jestem pełna podziwu dla Ciebie i Twojego męża który pewnie w ogrodzie kosi trawę
Też Grażyna.

Pozdrowionka
-
- 500p
A tak ziółka dla ,,spokojności'' mojego męża jak najbardziej będą potrzebne- tylko czy to wystarczy
a ja cóż biorę się za pisanie analizy za mijający r....sz..... 
Później jeszcze wpadnę ,a zapomniałam .......u mnie nareszcie dzisiaj padało... HURRA
,aż skaczę z radości ja i moje roslinki............

Później jeszcze wpadnę ,a zapomniałam .......u mnie nareszcie dzisiaj padało... HURRA

- grazyna45
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 3 maja 2008, o 16:23
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
- Kontakt:
Bożenko -współczuję pracy domowej,ale już za chwilę --wakacje.
No i Ty kochana dostałaś trochę deszczu,u nas i dziś pada,roślinki się cieszą i ja też,sadziłam kwiatki-aksamitki,cynie,astry,lobelie z własnego siewu.
Ten mecz jest stresujący ,a moi panowie zbyt głośni,więc ich zostawiłam i przyszłam tu ,gdzie jest najwspanialsza cisza i radość dla oczu.
Pozdrawiam,spokojnego wieczoru
No i Ty kochana dostałaś trochę deszczu,u nas i dziś pada,roślinki się cieszą i ja też,sadziłam kwiatki-aksamitki,cynie,astry,lobelie z własnego siewu.
Ten mecz jest stresujący ,a moi panowie zbyt głośni,więc ich zostawiłam i przyszłam tu ,gdzie jest najwspanialsza cisza i radość dla oczu.
Pozdrawiam,spokojnego wieczoru