Hiacynty mają mocny zapach i dlatego stoją u mnie w kuchni.Jak stały w pokoju to temu różowemu łodyżka zaczęła się zginać.Jednak miał za ciepło.W kuchni przy zimnym oknie wyprostował się i fajnie stoją.
Słońce wyjątkowo pięknie zachodziło więc musiałam zrobić zdjęcie.Ostatnio fascynują mnie brzozy.
Maryniu trzymaj się ciepło.
HALINKO!
Od zapachu hiacyntów może głowa się rozboleć,dlatego stoją sobie w kuchni.
Słońce tak pięknie zachodziło.
Aukuba w słoju już była.Teraz mam dwie.

DOROTKO!
Rano też było mrożno.Ciekawe jak będzie jutro.??
Dziś widziałam w Biedr.piękne azalie doniczkowe.
Myślę,że na działce pachną mniej intensywnie niż w pomieszczeniu.
IWONKO!
Kaloryfery ciepłe,ale nie myślałam,że drzwi balkonowe wcale nie są takie dobrze dopasowane.

Normalnie wieje.
W mieście było pięknie.Ostatnio trochę jeszcze dosypało.Dziś rano było dość mrożno.
Kiedyś bardzo dawno temu miałam roślinki w słoiku,ale porosły ogromne i musiałam zlikwidować.Teraz kupiłam roślinkę i szukałam odpowiedniego słoja,niestety albo był za duży,albo za gruby lub za drogi.Ostatnio weszłam do Biedr..i od razu wpadł mi w oko.Stał taki biedny samotny z roślinką w środku,od razu wiedziałam,że będzie mój.
Hiacyntów w Biedr.zostało mało,ale przywieżli piękne różowe azalie doniczkowe.
LUCYNKO!
Ten słoik z kwiatkiem kupiłam gotowy,obsadzony w Biedronce.Stał taki jeden biedny,samotny i opuszczony więc się nim zaopiekowałam.
Miałam dosadzić kwiatka,ale zrezygnowałam,żeby nie psuć kompozycji.
Trzymaj się Lucynko.
Podobno nie jest trudno tylko trzeba wiedzieć co posadzić.
Witaj MARTUSIU!!
U nas do Biedronki ciągle coś przywożą.Teraz przywieżli dużo azalii doniczkowych.
Ciekawe czy śnieg jeszcze poleży.Rano było dość mrożno.
Trzymaj się ciepło.