Życzenia radosnych Świąt Wielkanocnych,
wypełnionych nadzieją budzącej się do życia wiosny.
Pogody w sercu i radości płynącej
ze Zmartwychwstania Pańskiego
oraz smacznego święconego
w gronie najbliższych i obfitego Dyngusa najlepiej z nieba
MARTUSIU dziękuję bardzo

jakoś w tym roku nie dałam rady ,żeby szybciej zdążyć z życzeniami dla Was .No cóż starzeję się nie da sie tego ukryć i wszystko dłużej trwa

.Wiosna fajna dziennie coś nowego rozkwita ,a dzisiaj nawet pączuś LO się pokazał już dosyć spory .Oj rozszalała sie moja LO

a dla Ciebie Miranda ciekawe czy Twoja również tak kwitnie
BEATKO och ta Zuzia nie posłuszna, dzikość jej nie opuszcza .Dom traktuje jak hotel wikt i spanie i twierdzi ,cieszcie się ,ze chce do was przychodzić w gościnę

Tobie również wszystkiego dobrego na drugi świąteczny dzień

dla Ciebie Pamelka w całej okazałości. Wiesz jak brzęcząco

aż calutki stelaż się trzęsie

Brawa dla Elżbietki
IWONKO na razie nikt Żagwinu nie rusza i dobrze, szkoda byłoby tych cudnych kwiatków dziennie je podziwiam

Tobie również udanego drugiego świątecznego dnia

dla Ciebie cudna malusia Amelka dałam ją jeszcze pod klosz i pomogło
BEATKO kochana u mnie też susza wiec dziennie mam aerobic wężowy, bo na razie podlewanie konewką odpada.Nie mam zamiaru znów popaść w konflikt z moim kręgosłupem .Tobie również życzę udanego dyngusowego poniedziałku
KRYSIU niestety goździk nie pokazał sie z tej dobrej strony, widocznie nie ma zamiaru u mnie pozostać pogniewał sie na mnie na jamen

.Cóż muszę to zaakceptować .dziękuję kochana za życzenia Tobie również tego życzę
IWONKO 0042 oby w niedługim czasie ten Twój powojnik wyglądał jak mój

Tylko ten jeden u mnie tak cudownie szaleje szkoda ,ze reszta gra ze mną w ciuciubabkę .Radosnego dyngusowego świętowania
ANIU mszyce szaleją i muszę zrobić oprysk. Dzisiaj lałam zwykłą wodą, ale trzeba uraczyć je Astvitem. Zaraz dzisiaj muszę zrobić mixturkę, a jutro ją uskutecznić i Tobie życzę radosnego świętowania
FLORIANIE kupiłam w szkółce jako Szywerekię , więc tak podpisuję, a rzeczywiście z daleka podobna do gęsiówki tylko czy ona nie ma większych kwiatków
MARIUSZU niedługo zamiast wspomnień będą aktualne fotki różane i nie tylko .Tegoroczne Rh bardzo mnie rozczarowały ale ubiegłoroczne kwitnienie miały na 6+ a ten który słabo kwitł ,w tym roku zakwitnie obficie .Azalie też ostro zapaczkowane oj za chwilkę będzie różanecznikowy spektakl
DAYSY Elżbietki nie musisz prowadzić na pnącą ja tak chce .ona równie dobrze może być parkową.Moja ma gołe nogi wiec podsadziłam ja powojnikiem , ale chyba coś mu się tam nie podoba.