W.o...Hodowlach pozostałych zwierzątek.
- Antooosia
- 1000p
- Od: 8 sty 2008, o 08:49
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Szukałam w necie,ale aż tak pilnie nie trzeba....jak się trafi,to będzie.DankaWS pisze:Może w necie poszukaj. Fiodor nie będzie miał żony bo stepy poza okresem godowym są dość agresywne w stosunku do samic, więc na codzień musiałyby mieszkać osobno, a mnie już kolejne terra nie potrzebne.
O,nie wiedziałam,że stepki to takie agresory.

Dla innych może są obrzydliwe,ale ja Elmusia bardzo lubię....
Pozdrawiam,Kinga.
Na skraju lasu jest mały domek...
- koniczynka
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 12 kwie 2008, o 19:06
- koniczynka
- Antooosia
- 1000p
- Od: 8 sty 2008, o 08:49
Małgosiu Basia miała jeszcze całkiem niedawno....ja też kiedyś tam miałam....Bzik się wabiłkoniczynka pisze:kochani mam pytanko czy ktoś z was posiada w domu szczurka albo miał i mógł by coś na temat tego zwierzątka napisać ?!Bardzo bym chciała mieć takiego myszka w domu jako pupilka domowego i chciałam się dowiedzieć jak to na[prawdę jest z tymi szczurkami ?!

Pozdrawiam,Kinga.
- koniczynka
Miszka, Twoje szczurki są BOSSSKIE! Kiedyś, dawno temu (15 lat temu
) też miałam te urocze i mądre gryzonie, jeden to nawet do szkoły ze mną chodził
Uczysz je czegoś? Jeśli nie... to podsyłam link z filmikiem, może Cię wciągnie ;-) Bohaterką jest myszka, ale scurek też da radę
http://www.youtube.com/watch?v=txq_BogA ... =rec-HM-rn

Uczysz je czegoś? Jeśli nie... to podsyłam link z filmikiem, może Cię wciągnie ;-) Bohaterką jest myszka, ale scurek też da radę

http://www.youtube.com/watch?v=txq_BogA ... =rec-HM-rn
- zeberka4
- Od: 10 sty 2009, o 17:25
Ja od dziecka mam zwierzaczki 
W moim domu zawsze znajdowały się psy - rottweilery - takze szczeniaki,sztaford-szuczka, były myszoskoczki,myszka,papuzki faliste, rybki, króliki,gołebie pocztowe i ozdobne i inne....
Na chwilę obecna posiadam w domu rottweilera Szamana
kundelka Lizaka oraz niestety na dworze ( znajde ) kundelka Azora, sa tez 2 szczurki Zefirek i Szara, chomiczek CHomi, w piwnicy sa 3 kotki. Jest jeszcze akwarium kiedys rybki teraz krewetki jednak akwa likwiduje,oraz kochane ptaki: zeberki - ok 30szt bo sa młode, amadyny ostrosterne, amadyny wspaniałe - niestety musze sprzedac, parka kanarkow inwalidów, oraz 4 nimfy - Słonko, Kuba,Czubek i Juzek,
jezeli moge cos komus poradzic czy cos to bardzo chętnie:) fotki tez moge powstawiac

W moim domu zawsze znajdowały się psy - rottweilery - takze szczeniaki,sztaford-szuczka, były myszoskoczki,myszka,papuzki faliste, rybki, króliki,gołebie pocztowe i ozdobne i inne....
Na chwilę obecna posiadam w domu rottweilera Szamana

jezeli moge cos komus poradzic czy cos to bardzo chętnie:) fotki tez moge powstawiac