Ogródek Przemka cz.1
-
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 10 mar 2008, o 18:52
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
-
Konkurs-wyniki i omówienie Pytanie nr 1 bezbłędnie, pytanie nr 2-prawidłowa odpowiedź d, pytanie nr 3-nie wiedzieliści, że jestem zodiakalną rybką-hi, hi!!!-odpowiedź d była najwłaściwsza. 4 O.K.
pytanie nr 5

zdjęcie z lewej-marchewka, zdjęcie z prawej (to bez chwastów) to redlina z kiełkującą skorzonerą(wężymordem), środek to chwasty a na prawo rośnie marchew czyli prawidłowa odpowiedź d.
Za chwilę c.d.n.
pytanie nr 5

zdjęcie z lewej-marchewka, zdjęcie z prawej (to bez chwastów) to redlina z kiełkującą skorzonerą(wężymordem), środek to chwasty a na prawo rośnie marchew czyli prawidłowa odpowiedź d.
Za chwilę c.d.n.
- k-c
- Przyjaciel Forum
- Od: 3 wrz 2007, o 15:53
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
nie zgadzam się z odpowiedzią na pytanie 3 bo nie wstawiłeś 20go irysków tylko 21 :P
a ja z tym ostatnim to się rozpędziłem :P mea kulpa
a ja z tym ostatnim to się rozpędziłem :P mea kulpa

pozdrawiam, Karol
moje wątki
moje wątki
- k-c
- Przyjaciel Forum
- Od: 3 wrz 2007, o 15:53
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Małgosia ma rację z tą readliną :P
Gizo przepraszam to przed ostatni raz :P
Gizo przepraszam to przed ostatni raz :P
pozdrawiam, Karol
moje wątki
moje wątki
-
Pytanie nr 6 Te wszystkie nazwy to synonimy, choć fachowcy za najwłaściwszą nazwę uważają Hyacinthoides hispanica (hiacyncik hiszpański). Pytanie nr 7 podsunął mi wujek pokazując mi swojego "nowego tulipana"-nie chciał mi uwierzyć, że to zimowit. Pytanie 8- najlepiej d ale uznałem też a i b. W zadaniu 9 równy rozkład głosów. A 10 to kompletna kaszana. Każde zdjęcie przedstawia zupełnie innego liliowca. One tak wyglądały dzisiaj i jutro też tak będą wyglądać bo jadę do Warszawy i nic na działce jutro nie będę robił.
Mam prośbę do wrocławian. Opiekujcie się Moniką. Dla Ciebie Monisiu mała pocieszka. Wielosił - niestety nie błękitny.

Mam prośbę do wrocławian. Opiekujcie się Moniką. Dla Ciebie Monisiu mała pocieszka. Wielosił - niestety nie błękitny.