Krychna Krysiu, bardzo dziękuję za miłe słowa
bona Bożenko, nie wiem o które zdjęcie Ci chodzi. U mnie padłą tylko jeżówka secret joy.
to jest jeżówka Meteor Yellow. U mnie jest niewysoka i fajnie się rozrosła. Mam dwie sadzonki w różnych odcieniach żółci
ewarost Ewcia, siej może wyrośnie coś ciekawego. Ja w tym roku zostawiłam siewki i za rok zobaczymy co z nich wyrośnie. Myślę, że w większości ta podstawowa, różowa
ewelkacha88 Ewelinko, u mnie jeżówki dobrze rosną. Ja bardzo je lubię bo właściwie są niekłopotliwe, nie chorują, zagrażają im tylko ślimaki ( tylko jak są małe ) Kupuje gdzie się da, w BR , u nas i prze internet. Wcale nie takie marne te Twoje jeżówki.
AnaAn Aniu, już nie wyobrażam sobie ogrodu bez motyli. Mam sporo jeżówek, więc i motyli jest dużo. Do floksów przylatują fruczaki, do tego jeszcze ptaki i koty sąsiadów. Pełna menażeria
daysy, u mnie znalazłaś inspiracje

jestem w szoku

w tym bałaganie ? U mnie się siedzi na czym się da, głównie na plastikowych stołkach bo są lekkie i można je szybko przenieść. W sumie to mało siedzimy, dużo pracujemy, ale w święta trzeba posiedzieć. Siedzimy też na pniach, nawet na wiaderkach

Roslinki, biedaczki rosną ,ale się męczą w tym upale. Męczy się też mój portfel bo za wodę trzeba płacić
A tak na poważnie to mam już zarys ogrodu. Mam nadzieje, że w tym tygodniu uda mi się posiać troszkę trawy.
Wczoraj jak siedzieliśmy na działce, rodzina stwierdziła, żebym już rabatek nie robiła. Chcą duży trawnik. Znaleźliśmy nowe miejsce na basen. To co zaproponowali jest nawet fajniejsze od tego co ja wymyśliłam. Chyba nie będzie lasku.
I kwiatuszki
Takie coś mi się samo wysiało. To jest chyba wilczomlecz
Zaczynają hortensje
Ten zestaw kolorów najbardziej mi odpowiada