Agniesiu o jakim przynudzaniu ty mówisz !?
Jeśli o mnie chodzi to mogła bym bez końca oglądać zdjęcia ogrodów. A twój jest wspaniały. Teraz, kiedy pokazałaś kwitnącą rabatkę, to widać jak masz tam ładnie. Masz tam tych różności
Poczekalniach zapowiada się bardzo fajnie. Trzeba poczekać na efekt, aż roślinki się trochę rozrosną.
Powtórzę jeszcze raz - PIĘKNIE!!! I proszę o kolejne foty
Śliczne tulipanowo
Widzę, że u Ciebie orliki tez zaraz zakwitną... a u mnie wciąż małe.
Najbardziej ucieszyło się moje serducho na widok piwonii (pąka) Od razu wracają wspomnienie z dzieciństwa, ogród u babci....alejka a wzdłuż własnie piwonie....ech Jak będę miała większy ogród na pewno u mnie zagoszczą.
Skalniaczek bardzo "zgrabny" jeśli można się tak wyrazic.
Agnieszko zawitałam do Twojego ogrodu i urzekła mnie rabata pod oknem tulipany i niezapominajki super, robisz piekne zdjęcia poza tym skalniak zapowiada się imponujaco Pozdrawiam
Jolu dzięki, lubię robić zdjęcia więc pewnie ich będzie cała masa .
Wioletko dziękuję za słowa otuchy, jeszcze nie posadziłam roślinek , troszkę pogoda nie dopisała, ale jutro jeśli będzie ładnie, posadzę kwiatuszki i zobaczymy jak będzie
Miko dzięki śliczne. Na pewno znajdziesz miejsce na piwonię , a orliki u mnie też nie wszystkie jeszcze rozkwitają.
Skalniaczek pewnie byłby większy, tylko ziemi brakło i kamienie poszły do sąsiadki
Isiu dziękuję ślicznie, zapraszam częściej. Najgorsze jest to czekanie, prawda?
Dziękuję Moniczko , coraz więcej kwiatów kwitnie, więc robi się kolorowo.
Muszę wam powiedzieć, że od kilku dni walczę z koleżanką na działce, no i zostało tylko już sianie, zmęczenie daje się już we znaki, ale zadowolenie jest większe
Agnieszko, Ty nie marudź tylko wrzucaj więcej fotek
Oszalałam na punkcie pierwszego tulipana (melanż bieli z fioletem), juz zaplanowane"musi byc zdobyty"