Moja działka - Monika76
- bogusia177
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 14 wrz 2007, o 08:38
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- jolciajci
- Przyjaciel Forum
- Od: 26 lut 2007, o 13:00
Moniu mam 200 litrową beczkę tylko nie mam jak ci jej przywieżć
Może jak mąż by nie jeżdził od rana do wieczora to jakoś by się dało ale wiesz że go w domu nie ma całymi dniami :x
Trzeba koniecznie pomyśleć jak przewieżć do ciebie tę bekę bo ona jest metalowa, albo jak byś chciała to mam też dużą plastikową około 220 litrową .
O roślinki się nie martw bo może ja coś mam z tych co ci poniszczyli to weżmiesz odemnie.
Niech ich trafi szlak
wandali jednych 

Może jak mąż by nie jeżdził od rana do wieczora to jakoś by się dało ale wiesz że go w domu nie ma całymi dniami :x
Trzeba koniecznie pomyśleć jak przewieżć do ciebie tę bekę bo ona jest metalowa, albo jak byś chciała to mam też dużą plastikową około 220 litrową .
O roślinki się nie martw bo może ja coś mam z tych co ci poniszczyli to weżmiesz odemnie.
Niech ich trafi szlak

Jestem jaka jestem - pozdrawiam serdecznie Jola
-
- 1000p
- Od: 27 lip 2007, o 12:01
Moniczko, strasznie mi przykro - jakaś plaga tam u Was zapanowała, najpierw u Jolci teraz u Ciebie
moi rodzice też mają działkę w ROD i w ubiegłym roku również ukradziono im m.in. wannę i prawie całe ogrodzenie... włamania do altanki są już na porządku dziennym, po prostu nie trzyma się tam nic wartościowego... ale roślinek szkoda

moi rodzice też mają działkę w ROD i w ubiegłym roku również ukradziono im m.in. wannę i prawie całe ogrodzenie... włamania do altanki są już na porządku dziennym, po prostu nie trzyma się tam nic wartościowego... ale roślinek szkoda

Pozdrawiam Jola
jo_linki
jo_linki
- JSZFRED
- Od: 1 lut 2008, o 18:02
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Moniko Witam ,
Bardzo mi przykro i Ci wspólczuję, sama kiedys przeszłam kilka razy podobną sytuację na działce w ROD przed kilku laty, teraz mamy ochronę i wiele spokojniej,
dodam za Hanią,
oby tym wandalom nie stanęło juz nigdy i cos innego nie tylko bełt na stole
Niby nie powinno się żle zyczyc, ale to tak dla ulgi i poprawienia samopoczucia,
Nie martw sie roslinki Ci odrosną i pięknie zakwitną, a może warto przy ogrodzeniu tam gdzie wchodzą , posadzic jakieś pnące ogromne róże z duzymi kolcami, pomaga
Słoneczne Pozdrowionka
Bardzo mi przykro i Ci wspólczuję, sama kiedys przeszłam kilka razy podobną sytuację na działce w ROD przed kilku laty, teraz mamy ochronę i wiele spokojniej,
dodam za Hanią,
oby tym wandalom nie stanęło juz nigdy i cos innego nie tylko bełt na stole
Niby nie powinno się żle zyczyc, ale to tak dla ulgi i poprawienia samopoczucia,
Nie martw sie roslinki Ci odrosną i pięknie zakwitną, a może warto przy ogrodzeniu tam gdzie wchodzą , posadzic jakieś pnące ogromne róże z duzymi kolcami, pomaga
Słoneczne Pozdrowionka
- Monika76
- Od: 10 wrz 2007, o 17:50
Dziękuję Wszystkim za słowa otuchy
Wczoraj użyłam swojego uroku osobistego
i udało mi się załatwić rączkę do pompy.
Mam nadzieję, że będzie pasowała i nie będę musiała kupować całej pompy.
Ludzie tacy jak my nigdy nie zrozumieją postępowania tych, którzy przychodzą do kogoś jak po swoje. Do tej pory kradzieże u nas na działkach zdarzały się naprawdę rzadko.
Nie wiem czy dali sobie już spokój, czy może za jakiś czas przyjdą po te wanny i rączki od pomp, których jeszcze nie ukradli.
Wiem, że swoją pompę wychodząc z działki będę odkręcać i będzie chowana.
Żadnymi słowami nie da się opisać tego co się czuje, kiedy spotka człowieka coś takiego.
Zdaję sobie sprawę, że nie da się uniknąć kradzieży, że zawsze znajdzie się grupa typów wyzutych ze wszystkiego, która dla chęci zdobycia pieniędzy a potem przepicia ich gotowa jest na wszystko.
Mam nadzieję i życzę tego Wszystkim i sobie, aby coś takiego nas nie spotykało...choć to tylko marzenia.

Wczoraj użyłam swojego uroku osobistego

Mam nadzieję, że będzie pasowała i nie będę musiała kupować całej pompy.
Ludzie tacy jak my nigdy nie zrozumieją postępowania tych, którzy przychodzą do kogoś jak po swoje. Do tej pory kradzieże u nas na działkach zdarzały się naprawdę rzadko.
Nie wiem czy dali sobie już spokój, czy może za jakiś czas przyjdą po te wanny i rączki od pomp, których jeszcze nie ukradli.
Wiem, że swoją pompę wychodząc z działki będę odkręcać i będzie chowana.
Żadnymi słowami nie da się opisać tego co się czuje, kiedy spotka człowieka coś takiego.
Zdaję sobie sprawę, że nie da się uniknąć kradzieży, że zawsze znajdzie się grupa typów wyzutych ze wszystkiego, która dla chęci zdobycia pieniędzy a potem przepicia ich gotowa jest na wszystko.
Mam nadzieję i życzę tego Wszystkim i sobie, aby coś takiego nas nie spotykało...choć to tylko marzenia.
-
- Od: 10 mar 2008, o 18:52
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Monika76
- Od: 10 wrz 2007, o 17:50
Przemku, jestem, jestem
Wysłam Ci listę na pw.Mam taki mętlik w głowie, że pewnie po czasie okaże się, że zamówiłam częściowo nie to co bym chciała
Zapomniałam na liście o kokoryczce niskiej, więc jeżeli będzie dostępna to dopisz ją do moich zakupów, proszę
Jolu, wszystko ok, jestem na forum, ale wiesz, że ja cicho siedzę
Kwiatki pozbierały się, zauważyłam, że cieszynianka będzie żyła
, pozostałe to się okaże, ale będzie dobrze 

Wysłam Ci listę na pw.Mam taki mętlik w głowie, że pewnie po czasie okaże się, że zamówiłam częściowo nie to co bym chciała

Jolu, wszystko ok, jestem na forum, ale wiesz, że ja cicho siedzę

Kwiatki pozbierały się, zauważyłam, że cieszynianka będzie żyła