Moja działka - ... a mnie jest szkoda lata - Irena37 cz.1
Dzisiaj znowu odwiedziłam twoje śliczne kąciki, a od twoich smakowitości to 100 lat będę żyła
Gipsówka niebieska wygląda ślicznie 

Serdecznie pozdrawiam Barbara
Rzucony kamień staje się opoką.../psalm/
doniczkowe... przyblokowy w garnku
Rzucony kamień staje się opoką.../psalm/
doniczkowe... przyblokowy w garnku
Piotrze dziękuję za miłe słowa, Twoją pracę podziwiam, stworzyłeś dwa piękne ogrody, dużo w nich kwiatów i to różnych, ładnie to wszystko wygląda.
Giguś miło, że odwiedziłaś mnie, dowiedziałam się u Ciebie, że już wszystkie ogórki masz w zaprawie, ja dopiero jestem w połowie pracy, zostały mi do zrobienia sałatki. Twoje kwiatki a zwłaszcza słoneczniczek są śliczne.
Anulko ale z Ciebie wspaniała pani domu, tyle smakołyków w tych słoikach, a te wiśnie to coś pysznego, ja też je robię a do tego jeszcze piękny ogródek, no no tylko podziwiać.
Basiu dzięki, że wpadłaś, żeby to owoce miały taką moc i żebyś żyła tą setkę.
Pozdrawiam serdecznie miłych gości. Irena
Giguś miło, że odwiedziłaś mnie, dowiedziałam się u Ciebie, że już wszystkie ogórki masz w zaprawie, ja dopiero jestem w połowie pracy, zostały mi do zrobienia sałatki. Twoje kwiatki a zwłaszcza słoneczniczek są śliczne.
Anulko ale z Ciebie wspaniała pani domu, tyle smakołyków w tych słoikach, a te wiśnie to coś pysznego, ja też je robię a do tego jeszcze piękny ogródek, no no tylko podziwiać.
Basiu dzięki, że wpadłaś, żeby to owoce miały taką moc i żebyś żyła tą setkę.
Pozdrawiam serdecznie miłych gości. Irena
-
- 500p
- Od: 17 lut 2008, o 22:48
Isiu, Gabrysiu i Bożenko serdecznie dziękuję za odwiedziny, nie miałam czasu żeby odpisać. U nas wczoraj była ulewa, na działce wszystko zbite, zamulone, miałam sporo pracy żeby doprowadzić to wszystko do porządku. Dzisiaj robiłam sałatkę ogórkową według przepisu Hanki1, wyszła bardzo dobra, smaczna i kolorowa, ładnie w słoikach wygląda. Milutko pozdrawiam. Irena