Zeniu daj się skusić bo radości z nimi wiele, problem z przechowaniem ale ja myslę, że Ty gdzie masz na ROD domek ocieplony poradzisz sobie z przechowaniem.
Teraz juz zimy nie te co za naszej młodości, ja w swoim domku bez problemu przechowuję oleandra i nie przemarza, karpy dalii opatulisz i może się uda. Dopóki nie doświadczysz nie będziesz wiedziała.
pela masz rację kwitnaco jest i o tej porze to za przyczyną tych pomponików i nie tylko, ale dalie o tej porze dają popis jak róże wiosną.
Mam je po raz pierwszy w ogrodzie i zobaczę jak się rozrosła karpa i jak się przechowa, ale proszę przypominaj się bliżej wiosny, jak tylko nikt i nic ich nie pożre masz szansę.
Ewo skoro nie masz możliwości posadzenie to podziwiaj do omdlenia

pozwalamy na pewno wszyscy.
Miłka ani się obejrzymy jak wiosna nadejdzie i będziemy gadać
A teraz ja pogadam, pamiętasz jak kombinowałam z tarasem, co wsadzić, czym obsadzić, własciwie poszłam na żywioł i zobacz jak rok może zmienić otoczenie.
Syla w sprawie kredensu napiszę na pw.
Oleandry są nie zawodne na tarasie w tym sezonie, kwitną nie przerwanie ostatnio zasilam je gnojówką z pokrzyw.
Z daturami już gorzej, ta to jedyna która obecnie ma kwiaty pozostałe bez liści i bez kwiatów więc nie pokażę.
Marysiu Masko tak sobie myślę, że już mogę pościnać przetaczniki z nasionami i podesłać, podaj namiary na pw.
A to moje fikuśne ozdobne dynie rosnące na kompoście.