a to siewki świerka wysiane z szyszki

Alu ja też jeszcze nie dotarłam do wszystkich ogrodów, jest to niemożliwealana pisze:Witaj Gabrysiu!
Dlaczego ja tak późno do Ciebie trafiłam? Chyba ten czas świąteczno - noworoczny ;) Ale już nadrabiam zaległości i pospacerowałam sobie spokojnie po całej Twojej działce. Widać, że ostro na niej pracujesz, pięknie Ci się odpłaca za ten trudRoślinki ślicznie rosną i ślicznie kwitną, bardzo kolorowo u Ciebie, uroczo zaplanowałaś rabaty bylinowe.
Po ostatnich zdjęciach widzę, że u Ciebie prawdziwe przedwiośnie :P Tylko najgorzej będzie jak niedługo przyjdzie ostra zima i wszystkie rośliny nam zmrozi, jak rok temu
Maju dziękuję za spacer po moim ogródku i miłe słowa :PMajaS pisze:Witaj Gabrysiu
Zafascynowała mnie ta roślinka, nie znam jej, czy możesz co nieco o niej napisać![]()
Mój prusznik w zeszłym roku przeżył i nawet miał kwiaty, ale boje się że teraz może być krucho.MajaS pisze: A jeśli chodzi o prusznik, mój nie przetrwał ubiegłej zimychoć nie była mroźna, ale go nie okryłam
![]()
Kupiony nowy krzaczek zimuje pod okryciem z włókniny, jak na razie ma się dobrze