Witajcie moi mili goście

. Jesień przywitałam przeziębieniem, kicham, brzmię jak facet o bólu głowy nie wspomnę.
Wczoraj zdążyłam wkopać część tulipanów, drugie tyle musi poczekać. Dziewczyny co robicie z drobnymi cebulkami tulipanów

Muszę się Wam przyznać, że nie wytrwałam w postanowieniu i dokupiłam cebulki
Tulipany
- pełny mix
- Gigant Parrot
- Horizon
- Double Prince
- Muscote
- Green River
- Ice Age
- Candy Club
Narcyz
- Triandus
- Delnoshaugh
- Obdam
- Thalia
Cebulica syberyjska
Szafirek Blue Spike
Krokus Blue Pearl
Szachownica Abisyńska Uva Vulpis
Oraz kilka .... róż

. nie wytrwałam w postanowieniu
Maju Infinity jeszcze w doniczce, dla pewności zadołuję ją pod folią i wiosną przeniosę na rabatę. Dziękuję Ci bardzo
JAKUCH pisze:Cream abundance też sobie zamówiłam i myślę ,że będę z niego zadowolona.Daysy Princess of infinity nic nie straciła na zmianie imienia nadal nas czaruje. Kolor Stefci też mi się podoba więc nie wiem dlaczego jej nie zaprosiłam
Moje Cream Abundance to młode krzaczki, ale kwitną ładnie i ładnie wyglądają, a Stefcię lubię coraz bardziej, jest tak zapączkowana

i mimo przymrozków nadal wygląda pięknie.
Kwiaty Princess of Infinity nadal nic a nic nie tracą ze swej urody
Michasia1 pisze:Witaj
Przymrozki i do mnie zagościły. Moje dalie nie przetrwały , liście szkliste i kwiatki przemarznięte. Dobrze ,że Twoje róże chociaż przymrozek oszczędził. Mogą nadal cieszy nasze oczy

Michasiu u mnie też niestety część kwiatów musiałam wykopać, wszystkie niecierpki, zmarzły też niektóre doniczkowe , których nie sprzątnęłam z tarasu. Jak się okazuje róże nie są najbardziej delikatne w ogrodzie.
karolacha pisze:Och , jakie cudne róże i mo0a ulubiona Rhapsody kwitnie, w ogóle kwitną jak szalone

Czy to sa aktualne zdjęcia ? bo tak cudn8ie i obficie kwitną

Tak Karolinko zdjęcia są aktualne, ale dzisiaj zostały tylko pojedyncze kwiatuszki, o bukiecikach nie ma już co marzyć
Piękna Mushimara
Dla wszystkich gości ostatnia kwitnąca lilia w moim ogrodzie
A także ostatni melon - smacznego szkoda, że nie mogę podzielić się z Wami smakiem i zapachem