Moje "zaczarowane" kwiaty - kolekcja Haliny - 1cz.
-
- 500p
- Od: 19 sie 2008, o 21:59
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
- orange30
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 27 paź 2007, o 22:59
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Weselicho super udane, wszyscy zadowoleni (co się rzadko zdarza). Pogoda dopisała, humory i apetyty również, orkiestra nie dała się nudzić nikomu. Jednym słowem super. Gdyby nie koszty to przydałaby się powtórka z rozrywki hi hi 
Renatko na razie nic nowego nie kupiłam, ale chodzi za mną coś nowego (żółty storczyk) tylko nigdzie nie chodziłam i nie upatrzyłam jeszcze. Trochę się dzieje u mnie na parapetach, ale fotek jeszcze nie mam.
Pozdrowionka i dzięki za życzenia dla mojej córuni

Renatko na razie nic nowego nie kupiłam, ale chodzi za mną coś nowego (żółty storczyk) tylko nigdzie nie chodziłam i nie upatrzyłam jeszcze. Trochę się dzieje u mnie na parapetach, ale fotek jeszcze nie mam.
Pozdrowionka i dzięki za życzenia dla mojej córuni

- orange30
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 27 paź 2007, o 22:59
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Renatko jesteś dobrą wróżką albo miałaś proroczy sen? Byłam przypadkiem w "Biedronce" i akurat była świeża dostawa, oczywiście wypatrzyłam coś dla siebie. Wymarzony zółty falek wylądował w moim koszyku. Poza tym sporo się dzieje na moich parapetach. Kilka ostatnio przekwitło, 7 aktualnie kwitnących i 4 dające oznaki chęci kwitnienia. Poza storczykowymi wiadomościami mam również taką, że zakwitła mi glorioza. Wcale się nie spodziewałam, bo późno ją sadziłam, żeby kłącze się nie zmarnowało a ona mi zrobiła niespodziankę:) a oto mój nowy nabytek:

Pozdrawiam wszystkich
Sory za jakość fotek ale robione komórką

Pozdrawiam wszystkich

Sory za jakość fotek ale robione komórką