Odrobine w ogrodzie - Beata T
Beatko trzmieliny to jedne z najłatwiejszych roślin w uprawie a cięcie im sprzyja, ja już je tyle naciachałem i żyją więc nie ma obaw. One teraz są najładniejsze, puszczają młode liście, są rewelacyjne. A przyjmują się w 100%, wszystkie szczepki mi się ukorzeniły, dawałem je od razu do ziemi. Będziesz bardzo z nich zadowolona
A ten Rh to ma głęboki fiolet, czy taki "wyblakły"
Pozdrowionka

A ten Rh to ma głęboki fiolet, czy taki "wyblakły"

Pozdrowionka

- empuza
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 4 cze 2007, o 09:30
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Witaj Beato
Bardzo mi się podoba u Ciebie.
Pięknie i kolorowo, wszystko zadbane, wypielęgnowane.
Cudownie wyglada lilak (i ten zapach...ach..)

Bardzo mi się podoba u Ciebie.
Pięknie i kolorowo, wszystko zadbane, wypielęgnowane.
Cudownie wyglada lilak (i ten zapach...ach..)
"Gdy w jednym domu światło gaśnie i ogród przestaje żyć, w drugim rodzi się nowe życie."
Empuzka i jej ROD-wy świat-rok 2012
Empuzka i jej ROD-wy świat-rok 2012
- k-c
- Przyjaciel Forum
- Od: 3 wrz 2007, o 15:53
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
ile dmuchawców na tej łące
i jakie pachnące lilaki
koło Ciebie pociągi jeżdzą widzę, albo jeździły bo takie kolejowe slupy stoją ...

koło Ciebie pociągi jeżdzą widzę, albo jeździły bo takie kolejowe slupy stoją ...
pozdrawiam, Karol
moje wątki
moje wątki
Dorotko przestrzeni mam dużo pokazałam ten kawałeczek gdzie rzadko jest koszone a zakwitł żarnowiec i jest ślicznie tak żółciutko
Ja się zachwycałam też żółtym kolorkiem u berberysów a trzmielinie pozwól zakwitnąć a potem ciachniesz :P dla mnie jej kwiatki to też będzie niespodzianka
Karolu tak mieszkam przy torach jest to jedyne utrapienie ale tylko chwilowe jak przejeżdża a tak to cisza i zieleń i pojawiające się dziki już są młode
Teraz są najpiękniejsze kolory fiolet , żółć i ta soczysta zieleń .....

Karolu tak mieszkam przy torach jest to jedyne utrapienie ale tylko chwilowe jak przejeżdża a tak to cisza i zieleń i pojawiające się dziki już są młode

Teraz są najpiękniejsze kolory fiolet , żółć i ta soczysta zieleń .....