Czekam na fuksje, bo po Twoich pelargoniach, aż nie mogę się doczekać

A czy ta różyczkowa to nie Plum Rambler lub Scarlet Rambler?

Ja nie mam za wiele czasu teraz latem by pisać wszędzie gdzie bywam ale wiesz zaglądam ,zaglądam i do Ciebie.Co do mojego wątku to nawet nie chce mi się wstawiać nowych fotek....a może wszyscy urlopują i nie zaglądają,albo zaglądają a nie piszą. ......
ok,a więc fotki będą na pewnoKaRo pisze:Madziu no coś TY
Ja nie mam za wiele czasu teraz latem by pisać wszędzie gdzie bywam ale wiesz zaglądam ,zaglądam i do Ciebie.Co do mojego wątku to nawet nie chce mi się wstawiać nowych fotek....a może wszyscy urlopują i nie zaglądają,albo zaglądają a nie piszą. ......
Przecież tam gdzie pelargonie - śliczne pelargonie tam i ja być muszę.![]()
Tak więc..prosimy o ciągłą aktualizację wątku bez względu na to czy są nowe wpisy czy też nie ma.![]()
no niestety podlewania wymagają regularnego,ja ze względu na rodzaj pracy jaki wybrałam,albo raczej życie tak wybrało,i to bardziej pasuje,rzadko mogę sobie pozwolić na wyjazdy.clem3 pisze:Witam.
Podziwiam za tyle doniczkowychJa jakoś nie bardzo mam do nich cierpliwość, często wyjeżdżam, więc na podlewanie nie zawsze mam czas.
miło mi bardzoKirunia pisze:Madzia jestem, oglądam i podziwiam codziennie![]()
oj z tym porządkiem to nie jest tak idealnie,lubię jak rzeczy są na swoich miejscach ale i mi zdarza się lenistwo i czasem zapanuje nie ład a przy dwóch tak wszędzie bywających dzieciach a rozgardiasz nie trudno,często sprzątam łazienkę a Majka robi "porządki"w szafie lub u siostry w pokojuKirunia pisze:
Zawstydziłaś mnie tym ładem i porządkiem panującym u SiebieCzy Ty w ogóle sypiasz kobieto?
A fiołki jakie cudnenapatrzeć się nie mogę i już sprawdziłam, że takich nie mam więc ustawię się grzecznie w kolejce po listeczki
![]()
masz rację piękne były we wrześniu zeszłego roku,miałam chrzciny Majeczki i goście urządzali sobie sesję przy moich kwiatach.Kirunia pisze: Fuksjami się nie przejmuj, one kiepsko znoszą takie upały jak u nas panująZa to we wrześniu jak dadzą czadu to będziemy podziwiać je z zachwytem
z samego ranka będą wycałowane.Kirunia pisze: Ucałuj mocno córeczki
masz rację,nigdy o tym tak nie myślałamAlenka pisze:Madziu czy piszą czy nie, to pomyśl ile anonimowych osób może przegląda Twoje fotki, albo wpisując w wyszukiwarkę jakąś roślinkę, widzi Twoje zdjęcie i wchodzi tutaj![]()
Alenka pisze:Madziu
Otoczenie Twojego domu, cały ogród, mnie po prostu rozbrajaMoje marzenie mieć taką przestrzeń