Ogródek AGNESS

Zdjęcia naszych ogrodów.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
oxalis
1000p
1000p
Od: 24 mar 2012, o 00:47
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Re: Ogródek AGNESS

Post »

Aga :wit , masz przecudownie ;:180 w swoim ogrodzie. Mogę tylko szczerze pozazdrościć ;:108 .
Nie wiem ile lat świetlnych minie zanim choć trochę mój kawałek ziemi będzie przypominał ogród....ale ja sobie poczekam...choć cierpliwa nie jestem... nic, a nic.
Przecież najpierw musi być dom ;:224
ewa-s
500p
500p
Od: 19 sty 2013, o 10:43

Post »

Piękne żurawki,wspaniale uzupełniają Twoje kompozycje.Ja też je uwielbiam i sadzę gdzie tylko jest wolne miejsce,są dekoracyjne cały sezon,a gdy jest łagodna zima,to praktycznie cały rok.
Awatar użytkownika
maria5
1000p
1000p
Od: 18 wrz 2008, o 17:06

Post »

Witaj u ciebie jak zawsze ślicznie i kolorowo ta żółta żurawka to Solar Power jest piękna i łatwo się rozmnaża :D Wypatrzyłam ciemiernik ciekawa jestem czy u ciebie zimuje bez problemu bo u mnie nie chce rosnąć albo nie umiem się z nim obchodzić :oops:
Awatar użytkownika
aage
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 7 mar 2008, o 13:01

Post »

Zresetowałam się i ja i wylogowałam na dobre do życie realnego.
Czas wrócić do przyjaciół i na spacery po iście soczysto-zielonych, majowych ogrodach.
U Ciebie można by przechadzać się godzinami i delektować się każdym kolorem.
Ściskam mocno życząc dobrego tygodnia ;:196
DTJ_1
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 14 lis 2013, o 15:50
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Pięknie Twój skalniak się prezentuje i nie tylko on, kolorowo, wesoło - pięknie, miłego tygodnia
Awatar użytkownika
reniuniek
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 30 sie 2010, o 08:01

Post »

Aguś, nareszcie do ciebie dotarłam :D
Nacieszyłam oczy pięknymi kolorkami, ale u ciebie gęsto na rabatkach a jakie dorodne kępy żurawek :D
Czytałam, że wykorowałaś rabaty, będzie mniej plewienia :D Ja jeszcze muszę dokupić jakieś 20 worków i powinno wystarczyć :D
Miłego poniedziałku ;:196
Mój zielony kwadrat cz.5-aktualna
Zapraszam :-) Renata
Pashmina2006
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 12 kwie 2012, o 18:56

Post »

Aguś :wit Jak z pogodą u Ciebie dzisiaj? Lepiej? U mnie chłodno. Przeżywam co tam na działce i siedzę jak na rozżarzonym ogniu. Te przymrozki wykończą i mnie.
lidka1102
200p
200p
Od: 22 mar 2009, o 16:08

Post »

;:224 coś takiego!? Byłam pewna, że wypatrzyłam go u Ciebie. Piękny jest na skalniakowe nasadzenia. Aguś mam nadzieję, że pogoda była łaskawa dla Twojego pięknego ogrodu. U mnie rano było biało ;:145
mój ogród http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=2&t=42468" onclick="window.open(this.href);return false;
Awatar użytkownika
reniusia20
1000p
1000p
Od: 2 kwie 2012, o 15:06

Post »

Aguś piękne okazy żurawek masz ;:224
Awatar użytkownika
duju
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 13 paź 2008, o 12:31

Post »

Aga, piękne tulipany i irysy - moje ulubione. U mnie na razie są dwa małe, ale duże już mają spore pąki.
Pozdrawiam - Justyna
Awatar użytkownika
usa1276
1000p
1000p
Od: 22 sty 2012, o 19:30
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Witaj Aguś
pięknie i kolorowo u ciebie
u mnie również tulipanków coraz mniej i jak pomyślę że na kolejne mam czekać rok to mnie ściska ;:145
ale z drugiej strony to to co najlepsze wciąż przed nami
Pozdrawiam Ula
Aktualny
Poprzedni
Awatar użytkownika
AGNESS
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 5 wrz 2008, o 16:59

Post »

Agatko bardzo lubię żurawki, rozsadzam je po całym ogródku, uważam, że wszędzie pasują 8-) Ta żółta, to jak Marysia podpowiada to Solar Power , bardzo lubię tę odmianę, u mnie nieźle sobie radzi ... jesienią cudnie się przebarwia.... Cieszę się, że podoba Ci się :D
Dziękuję że zaglądasz ;:196

Kasiu dziękuję, nawet nie wiesz jak miło mi jest czytać takie słowa ;:196
Wiadomo, że dom najważniejszy..... przyjdzie czas i na ogródek :D A jak już zaczniesz urządzać, to zobaczysz, że pójdzie to piorunem ....

Ewuniu mamy identyczne zdanie o żurawkach, to wspaniałe roślinki :D

Marysiu dziękuję ;:196
Tak się zastanawiam co napisać odnośnie ciemierników..... jest z nimi u mnie bardzo różnie. Mam kilka krzaczków, które każdego roku ładnie i obficie kwitną, a kilka takich, które nie kwitły jeszcze nigdy. W ogóle nie przyrastają u mnie zbyt ładnie. Moje kępki mają już 4 lata i uważam, że mogłyby być znacznie większe..... Powinnam chyba bardziej o nie zadbać i je odżywić....

Agusiu nie zawsze nawał obowiązków pozwala na przebywanie w sieci.... ale fajnie, że zawsze udaje się nam wygospodarować jakieś chwile na tę przyjemność :D
Ciesze się bardzo, że lubisz u mnie spacerować i serdecznie zapraszam ;:196
Tobie też pięknego tygodnia, buziaki :wit

Dorotko bardzo się cieszę, że podoba Ci się wiosna w moim ogródku ;:196 Teraz skalniak ma swoje 5 minut właśnie teraz jest najpiękniejszy..... później już jest bardziej stonowany, kolorki wprowadzają jedynie żurawki....
Tobie również miłego tygodnia ;:196

Reniu bardzo się cieszę, że jesteś ;:196 ... i czekam na Twój wątek..... ciekawa jestem co u Ciebie w ogródku słychać..... Widzę, że i Ty korujesz.....ja też jeszcze muszę dokupić z 10 worków, bo zabrakło.... Mam taka jedną rabatę , na której nigdy nie było kory, i tam przydałaby się grubsza warstwa..... pozostałe to tylko po trochę dosypałam, bo tam już jest grubo..... od lat tylko uzupełniam.....Ale ślicznie wygląda taka świeżutka kora ...
Miłego dnia ;:196

Madziu u mnie też zimno...... nawet nie wychodzę do ogródka, bo za bardzo marznę...
Mam i ja nadzieję, ze niebezpieczeństwo przymrozków wreszcie minie...... niechby już było ciepło i bezpiecznie dla roślinek..... podobno jeszcze tylko dziś noc chłodna, a od jutra ma być coraz cieplej....

Lideczko u mnie wczoraj też było biało.... ale na szczęście roślinki przetrwały bez uszczerbku..... jedynie koleuski w donicy na tarasie troszkę oberwały.... ale one odbiją...
Dziś na szczęście mrozu nie było.... wydaje mi się nawet, że kropił deszcz....

Reniu ciesze się, ze żurawki podobają Ci się ..... one teraz rosną jak na drożdżach :D

Justynko tulipanki już w większości przekwitają, ale iryski teraz szaleją :D codziennie zakwitają nowe.... bardzo lubię te niskie odmiany i chcę posadzić ich więcej :D

Uleńko dziękuję ;:196
Faktycznie przed nami mnóstwo wspaniałych kwitnień, tak, że tulipanki tylko ustępują im pola :D
Mamy piękny czas...... wszystko tak bujnie rośnie..... jak dobrze, że minęły te szare zimne miesiące..... teraz możemy delektować się kolorami i słońcem ;:167
Awatar użytkownika
lora
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 25 maja 2010, o 13:43

Post »

:wit Aguś ;:196 słonkiem witam cudowności Twoje podziwiam ...szybko wpisuje żebyś wiedziała że pamiętam o Tobie... :) jak masz kłopoty z dabrówką o zielonych listkach to chętnie zajmę się nią...
he, he mam o bordowych listkach...u mnie może się rozłazić... :)
pozdrawia Misia

Ogrodowe wątki Misi
Awatar użytkownika
AGNESS
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 5 wrz 2008, o 16:59

Post »

Misiu będę pamiętała o dąbrówce, przy najbliższej okazji ;:196
Cieszę się bardzo, że zaglądasz :D