Tereniu dawno mnie tu nie było,a tu tyle nowości i tyle się dzieje Stolik pierwsza klasa półki oczywiście też Najbardziej urzekły mnie różaneczniki Aha sorry,że tak późno,ale najserdeczniejsze życzenia urodzinowe Tereniu
Lucy, dziękuję Celinko, rododendrony u mnie są dość obficie kwiecone, a te co jeszcze nie rozkwitły mają masę pąków Tylko jeden taki którego mamy trzy lata będzie miał skromniutko, jednego kwiatuszka
U mnie już drugi dzień prawie bez przerwy pada mam już dość tej wody z nieba Chcę z powrotem słoneczko
Na rozcieszenie trochę dzisiejszych fotek, robionych w deszczu
Festiwal rododendronowy trwa nadal
Mój ulubieniec
No i kolejny rozkwitł
Krzewuszka też cała w kwiatach
Będzie kwitł żywokost uplandzki, a bez powoli przekwita
Pai, no niestety zapachu przesłać nie dam rady Kasiu, on ma piękne baldaszki kwiatowe, zachwyciłam się nimi u Olka, więc musiałam go mieć w swoim ogródku Robercie, miło mi Cię gościć, cieszę się że moje rododendrony Ci się podobają
Rododendrony masz śliczne,mnie też najbardziej podoba się Twój ulubiony
Dobrze że przestało padać, rośliny już się sporo napiły a teraz potrzeba ciepła i
Miłego weekendu.
Teresko, rododendrony i azalie przepiękne! Mogłabym powiedzieć, że Ci ich zazdroszczę ale .... najbardziej to ja Ci zazdroszczę Pana sąsiada. Pozdrów go serdecznie. Też mam nogi od maszyny ale sąsiada nie mam hihi
Półeczki wyglądają czarodziejsko!
Pięknie Tesiu, nie mogę się napatrzeć na rododendrony.
Mój zastrajkował i żanego kwiatka nie widzę w tym roku.
Może coś mu dolega, chociaż wygląda normalnie.
Myślę, że może przygłuszyły go ketmie, bo on miniaturka, a one wielkie.