Witam w ogrodzie u Aguniady cz. 22

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Awatar użytkownika
anabuko1
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 16 sty 2013, o 17:19
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Re: Witam w ogrodzie u Aguniady cz. 22

Post »

Witaj Aguniu :wit
Ale ze mnie gapa,,dopero zobaczyłam,że masz juz nowy watek :oops:
Ale rzadkoostatnio tu jestem i pewnie to dlatego :roll:
Zawsze lubię podziwiać Twój piekny ogród,Twoje piękne zdjatka roślinek, ;:108 ,teraz juz wiem to będę zaglądć częściej ;:173
dziś u mnie piękne słoneczko ,żeby jeszcze tak wiosna szybko przyszła to już fajnie by było.Pierwsze wysiewy juz mam .
Papryczki ostre 2 gatunki juz kiełkują. ;:138 Muszę jeszcze ich dokupić,Idę ich szukać gdzieś............
Miłego dnia Aguniu ;:3
Awatar użytkownika
AGNESS
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 5 wrz 2008, o 16:59
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Aguniu wspaniały jest ten budlejowo-hortensjowy szpaler...... wygląda przepięknie a i ujęcie super ;:167
Zachwycają mnie Twoje ogrodowe przestrzenie.....cudowna przeciwwaga dla mojego ciasnego, zagęszczonego ogródka.....
Miłego, słonecznego dnia ;:196
x-ag-a
---
Od: 23 kwie 2011, o 19:59
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Aniu, witam serdecznie!
A propos wątków, to ja od dawna nie widzę Twojego... rozumiem, że zamknięty do wiosny?
Słońce dodaje nam wszystkim energii, nie dziwię się więc, że już wysiałaś pierwsze nasiona... ja przebieram nogami do prac ogrodowych, ale najpierw musi się rozpuścić to białe...
Pozdrawiam Cię serdecznie!
Danusiu, witam przedpołudniowo!
Czas na drugie śniadanie... niestety wczoraj sobie załatwiłam kolano Chodakowską, więc o ruchu dziś nie ma mowy... Zazdroszczę więc zarówno kijów, jak i możliwości pracy w ogrodzie - u mnie wciąż spora pokrywa śnieżna, trawnika nie widać!
Pannica śpi, ale zaraz ją wyczochram :)
Miłego!
Aguś, dzięki za serdeczne słowa pod adresem mojego ogrodu - to naprawdę dla mnie duże wyróżnienie, móc czytać takie komplementy od Ciebie, właścicielki cudownie zadbanego ogrodu. W tym sezonie będę jeszcze ciężej pracować, by zasłużyć na Wasze uznanie.
Koty pokażę :)
Pozdrawiam!
Agusiu, Twój ogródek może niewielki, ale za to jaki piękny, kolorowy i przez cały rok atrakcyjny! Tak skomponowałaś cebulowe z bylinami i krzewami, że zawsze jest interesująco i coś przykuwa wzrok - gratuluję Ci takiego efektu!
Za miłe słowa gorąco dziękuję i przesyłam pozdrowienia!
Awatar użytkownika
asia2
1000p
1000p
Od: 2 maja 2006, o 19:11

Post »

Aga nie nadążam ;:306 , zmieniasz avatary jak rękawiczki. Wlasnie mialam pochwalić poprzedni, a tu już nowa twarz sie do nas uśmiecha ....
Nawóz mnie kupił, a raczej ja kupie jego :wink: .
Awatar użytkownika
usa1276
1000p
1000p
Od: 22 sty 2012, o 19:30

Post »

A ktoś tu pisał że ten sezon na leżaczku ;:306
ja wiedział że długo na nim nie wytrzymasz i się przełamiesz ;:224
o i widzę nowy awatar ;:333
Pozdrawiam Ula
Aktualny
Poprzedni
x-ag-a
---

Post »

Asiu, świetnie! (nawóz)
Myślę, że będziemy zadowolone i to bardzo; poza tym świadomość odpowiedzialnego oddziaływania na środowisko ma niebagatelne znaczenie.
Avatar musiał być letni, bo dość już zimy! Wahałam się między Maderą a Teneryfą - wygrało otoczenie bugenvilli ;-)
Pozdrawiam!
Ula, oczywiście, że tak sobie tylko gadałam o tej leżance... może w sierpniu poleżę - przedtem za dużo pracy do zrobienia jest ;-))
Serdeczności!
Esmeralda
500p
500p
Od: 12 maja 2008, o 14:56

Post »

Jak u Ciebie wszystko pędzi do przodu ;:196
Wiosna idzie! Agunia zmieniła avatarek na wręcz letni ;:3
Dziewczyno miła, powiedz, czy białe i fioletowe kitki przy ścieżce to tawułki czy tojeść? Pewnie gdzieś pisałaś, a nie doczytałam :oops:
I bardzo bardzo bardzo Ci dziękuję ;:167 ;:167 ;:167
Awatar użytkownika
anabuko1
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 16 sty 2013, o 17:19

Post »

Aguś ,żeby to białe sie rozpuściło to jeszcze sporo sobie poczekamy,,,ja też czekam z wielką niecierpliwością na prawdziwą ogrodową wiosenkę i na grzebaniu w ziemi też ;:108
Tak ogrodowy mam zamkniety ,nastepny czeka na prawdziwa wiosnę :D

a ja jestem tutaj w Pogaduchach...http://forumogrodnicze.info/viewtopic.p ... &start=294 zapraszam ;:196
x-ag-a
---

Post »

Aneczko, czyli u Ciebie też wciąż zimowy krajobraz... na szczęście słońce codziennie trochę topi.
Dzięki za link!
Esme, witaj, moja droga... Jak dziś Twój nastrój i pogoda w siedlisku?
Czy Twoje pytanie dotyczy szpaleru z poprzedniej strony? Jeśli tak, to jest tam posadzona mieszanka hortensji bukietowej Limelight (biel) wraz z budlejami Border Beauty (fiolet). To spore krzewy, dużo wyższe i obszerniejsze niż tawułki i tojeść orszelinowa. Tę ostatnią dostałam dopiero jesienią od jednej z miłych forumek, więc własnych zdjęć Ci nie pokażę, ale zobacz TU ich piękne, lisie kitki :)
mm-complex
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 19 sie 2010, o 18:09

Post »

Ale ładny avatarek ;:173 Chyba czas zapuścić włosy ;:224 Bo na fotce masz dłuższe,prawda ?
U mnie się przejaśnia i wiatr ustał ...jest pięknie ;:173
Uwielbiam chodzić ...kondycja ponad wszystko .Nawet mi już nie zależy żeby bardzo schudnąć ,ale żeby utrzymać to co mam ;:215
Zatem idę po grabie ;:333
Buziaki!
marzenia się spełniają! Dana
Awatar użytkownika
Jagodka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 24 sty 2011, o 22:03

Post »

Witam serdecznie , z pięknej Małopolski ...wczoraj było u nas +10 C ;:138 ...umyłam okna ...wpuściłam trochę wiosennego ( sic! w lutym ) powietrza . Nie miałam prawej ręki - czyli komp się zaraził podczas odwilży ...czyt. złapał wirusa ...przywrócony , uratowane pliki .
Pozdrawiam serdecznie - roześmianą , świetnie wyglądającą Agunię ;:196
Awatar użytkownika
dodad
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 21 cze 2009, o 18:22

Post »

Agunia, dziękuję z propozycję pomocy w zakupach ;:196 . Skorzystam w razie potrzeby :)
Znalazłam za to "Vision in Red" która masz chyba w innym miejscu. Dziś sobie zamówię.
Słowa o dominujacej zieloności Twojego ogrodu to komplement. Uwielbiam takie klimaty. Czasem mam wrażenie, że u mnie jest zbyt kolorowo, męcząco. Ale jak zakwitną azalie na "cygańsksiej spódnicy" nie mogą się na nie napatrzeć ;:306
Zamierzam przy zagospodarowywaniu działki teścia narzucić sobie sporą dyscypliną kolorystyczną. Koniec z pełną platą barw. Oczywiście co z tego wyjdzie okaże się "w praniu" :D
Miłego dnia, u nas słonecznie i ciepło :wit
Ogród - moje miejsce na ziemi
Zapraszam serdecznie - moje linki
Pozdrawiam, Dorota
Awatar użytkownika
Monika-Sz
1000p
1000p
Od: 4 maja 2013, o 22:46

Post »

Agnieszko- ależ ślicznie wyglądasz na zdjęciu- radosna, nie tylko twarz, ale i oczy pełne radości. Wyglądasz jak Pani wiosna- awatar uśmiechnięty, a do tego zdjęcia ogrodu w pełnej krasie.
W twoim ogrodzie jest cos takiego, że jak widzę zdjęcia to serce szybciej bije.. Jest cudownie- podziwiam Twoją umiejętność do budowania skomponowanych i do razu dojrzałych rabat, pełnych elegancji.. Z jednej strony stonowanych, a z drugiej każde miejsce jest ciekawe i wszędzie cos się "dzieje".. ;:167
x-a-4
---
Od: 18 maja 2010, o 16:22

Post »

Spacer po Twoim ogrodzie to czysta przyjemność,niesamowity klimat stworzyłaś.Wchodząc do Twojego królestwa nie chce się już go opuszczać...
Miłego dnia Aguniu :)
Awatar użytkownika
D-M
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 16 lis 2009, o 00:06

Post »

Aga w nowym avatarku jaka uśmiechnięta :D fajne zdjecie.. ;:333

ogród marzeń.. ;:167 mnie zauroczyła chyba to była 1 fotka z takimi kwiatami fioletowymi.. ;:173

przeforsowałaś z ćwiczeniami..nałożyłaś zbyt wielkie tempo? a pytałam jaką część ćwiczysz z Ch.?
jestem po nieduzym obiadku i chwilę odpocznę a potem trening.. :wink:
Ostoja spokoju...
Pozdrawiam Daria
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”