Mój Raj część III

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Awatar użytkownika
Sylwia85
1000p
1000p
Od: 24 lut 2013, o 16:57
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Re: Mój Raj część III

Post »

Witaj Grażynko :wit , spóźnione ale szczere życzenia spełnienia marzeń i zdrówka oraz wszelkiej pomyślności dla Całej Trójeczki ;:cm
Obrazek

Grażynko ja jeszcze nic nie posiałam ale w marcu planuje. Tak myślę nam papryka i pomidorami.
Wnusio to rozrabiaka ale ile daje szczęścia babci i dziadkowi.
Pozdrawiam cieplutko i miłego wieczoru życzę.
Awatar użytkownika
MariaWy
1000p
1000p
Od: 3 lip 2011, o 22:12

Post »

Grażynko ale strasznie się rozszalałaś z tymi zasiewami ale i tak twój przystojniak bije wszystko na głowę ;:215 ;:215
Awatar użytkownika
Ivona44
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 31 mar 2013, o 14:44

Post »

Mały wnusio uroczy :wit
Pozdrawiam, Iwona.
Awatar użytkownika
gracha
1000p
1000p
Od: 23 maja 2012, o 21:49

Post »

witam wszystkich serdecznie , bardzo miło spędziłam dzisiejszy wieczór , do naszego Domu Kultury przyjechał Teatr z Koszlina,wystawiali sztukę pod tytułem INTRYGA - komediodramat ,tak dawno już nie byłam na żadnej rozrywce kulturalnej , było bardzo przyjemnie i wesoło,bilety jak za dawnych czasów zafundował nam mój zakład pracy i jeszcze chciałam dodać że jedną z ról grała nasza nowogardzka aktorka :wit ja bardzo lubię teatr i operetkę,kiedyś za dobrych czasów jeździliśmy czasami do Szczecina na spektakle,obecnie już wcale :wink:

teraz odpowiadam na posty moim kochanym dziewczynom ;:196

Marysiu chłopaczka uścikam od babcicioci jak tylko go zobaczę :wit
Alu nie mam piękniejszego kwiatka w moim ogrodzie od mojego wnusia :D
Alu codziennie podglądam i niie mogę się doczekać pierwszych wschodów :wit
Martusiu serdeczne dzięki za życzenia, wnusie kochane wszystkie, jak ich długo nie widzę to strasznie tęsknię :wit
Aurelko dziękujemy :wit
Sylko serdeczne dzięki za piękny bukiet i za życzenia :wit
poleciałam z tymi wysiewami , ale nie wiem czy nie za wcześnie ,dziewczyny w koło wysiewają to mnie pogoniło , szczerze nie znam się w ogóle na wysiewaniu ,ciekawa jestem czy coś mi z tego wyjdzie, nasz wnusio jest takim wesołym rozrabiakiem po dziadku :wit
Marysiu siałam pierwszy raz w życiu i sama jestem ciekawa efektów,na pewno się ucieszę jak coś mi wyjdzie :wit wydaje mi się że w tym wieku wnusie są najpocieszniejsze
Iwonko dziękuję za miłe słowa :wit
Pozdrawiam Gracha
Mój Raj cz.5
Moje wątki
Awatar użytkownika
Kasiula17
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 18 lis 2013, o 22:22
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Jaki ten chłopczyk słodziutki ;:138
Ja również wysiewam ale trochę więcej. :;230 Cudowne masz lilie, pięknie wyglądaja i teraz się rozglądam za kolejnymi odmianami bo nawet nawet u mnie rosną. ;:215
życzę by szybko się ukorzeniły hortensje ;:215
Awatar użytkownika
abcd
1000p
1000p
Od: 15 kwie 2010, o 11:12
Kontakt:

Post »

Grażynko :wit :wit znalazłam Ciebie :wit ale jestem spóźniona o 20 str. Rzadko zaglądałam na Fo a ty tak daleko uciekłaś ;:306 Z przyjemnością obejrzałam zdjęcia , jak bardzo zmieniła się Twoja działeczka . Fajnie jest mieć zdjęcia "archiwalne " Można obserwować ile pracy wykonaliśmy . :wit :wit
Zapraszam do mojego ogródka
Azyl Elki
Azyl Elki cz. 2
Awatar użytkownika
gracha
1000p
1000p

Post »

Kasiula17 pisze:Jaki ten chłopczyk słodziutki ;:138
Ja również wysiewam ale trochę więcej. :;230 Cudowne masz lilie, pięknie wyglądaja i teraz się rozglądam za kolejnymi odmianami bo nawet nawet u mnie rosną. ;:215
życzę by szybko się ukorzeniły hortensje ;:215
witaj Kasiu,ja stawiam pierwsze kroki w wysiewaniu dlatego podchodzę do tego ostrożnie ,jak pierwsze próby wyjdą to na drugi rok trochę więcej poszaleję :heja
kocham ogrodowe arystokratki i ja co roku dokupuję , zamówiłam pełne ,czekam na dostawę :D
hortensje to też pierwszy raz ukorzeniam i już bym chciała zobaczyć u nich listki
abcd pisze:Grażynko :wit :wit znalazłam Ciebie :wit ale jestem spóźniona o 20 str. Rzadko zaglądałam na Fo a ty tak daleko uciekłaś ;:306 Z przyjemnością obejrzałam zdjęcia , jak bardzo zmieniła się Twoja działeczka . Fajnie jest mieć zdjęcia "archiwalne " Można obserwować ile pracy wykonaliśmy . :wit :wit
Elu miło Cię powitać , chciałam Ci zakomunikować że kleome od Ciebie są już w ziemi,czekam z niecierpliwością na wschody ;:196

piękna słoneczna sobota ,zaczęłam od wysłuchania przepięknego ptasiego koncertu za oknem potem w drodze do pracy na niebie klucz żurawi i to wystarczyło żebym miała cały dzień dobry humor , ;:224
po pracy prosto na działkę żeby cośkolwiek zrobić,udało mi się popodcinać powojniki i lawendę ,wygrabić z niektórych rabatek zeschłe badyle i liście żeby roślinki miały otwartą przestrzeń do rośnięcia a roślinek już dużo na wierzchu ,zdjęć nie zdążyłam już zrobić bo mrok mnie zastał,
jutro niestety do pracy ale cieszę się że popołudnia już dłuższe i będę mogła coraz częściej chodzić do mojego ukochanego ogrodu, pozdrawiam wszystkich serdecznie i miłej ,słonecznej niedzieli kochani ;:3 :wit
Pozdrawiam Gracha
Mój Raj cz.5
Moje wątki
Awatar użytkownika
nifredil
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 26 mar 2012, o 23:21

Post »

Grażynko, wstyd się przyznać, ale ja dopiero dzisiaj trafiłam do twojego wątku :oops: przeglądnęłam poprzednie sezony i powiem jedno WOW ;:oj Bardzo ładnie zagospodarowujecie swój raj, a w sezonie aż tętni życiem. Cudne są te twoje lilie szczególnie te wysokie z kwiatami wiszącymi do dołu. W większej grupie wyglądają przepięknie ;:215 Żal mi trochę twojej irysowej alei.. w sezonie musiała robić wrażenie ;:oj
Awatar użytkownika
Maska
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 19 lut 2012, o 19:39
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Kontakt:

Post »

Grażynko ja też dzisiaj porobiłam trochę porządków w ogrodzie i od razu humor nie ten.
Jutro życzę miłej pracy, bo ogródek kochany ale kosztuje! Miłej niedzieli ;:168
Awatar użytkownika
bwoj54
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 8 wrz 2012, o 08:28

Post »

Grażynko!...spóźnione...ale szczere , od ;:167 zyczenia dla całej trójki ;:196 ;:196 ;:196
Dzisiaj od rana ;:3 ;:3 ;:3 , choć nad ranem było -1,5C...Oby jak najszybciej do prawdziwej wiosny :;230 ...a wszystko wskazuje ,że już niebawem.Pozdrawiam cieplutko ;:168
"Ogród jest nie tylko rozkoszą dla oka, ale i ukojeniem dla duszy "(...) Pozdrawiam! Bogusia
Mój ogród na fotografii cz.10 Moje wątki
Awatar użytkownika
MamciaTerenia
1000p
1000p
Od: 1 lis 2012, o 14:44

Post »

Trzymam kciuki za ukorzenienie patyczków, swoje też obcięłam w sobotę...teraz cierpliwie musimy poczekać :lol:
Wiesz jak się cieszyłam z tych pierwszych prac porządkowych na działce, nie chciało mi się wracać do domu :lol:
Pozdrawiam, Tereska
Aleja Różana 33 cz. 3
Awatar użytkownika
misia i klusek
1000p
1000p
Od: 29 lip 2012, o 20:41

Post »

Witam Grażynko u Ciebie - przejrzałem trzecią część waszego wątku - super piękna działeczka dzięki ogromowi waszej pracy.
Domek rewelacja - ja przymierzam się do budowy nowego domku ,ale jakoś przy tym marudzę(chyba to osłabienie wiosenne :;230 )A piesek faktycznie fajny i usłuchany to jest ona i Basia dała jej na imię Misia - a ja na nią wołam hermenegilda :;230
Pozdrawiamy
Barbara i Krzysztof

Nasza zielona niespodzianka-zapraszamy
Marzenka79
1000p
1000p
Od: 27 lis 2011, o 22:54

Post »

Grażynko jak tam czynności porządkowe w ogródku? Ja dorwałam się do roboty jak szczerbaty do sucharów :;230
Awatar użytkownika
Sylwia85
1000p
1000p
Od: 24 lut 2013, o 16:57

Post »

Witaj Grażynko :wit , czy jeszcze nie za wcześnie na podcinanie lawend. Ja sie strzymałam ale też mnie korciło ale w ostatecznosci zostawiłam.
Nie ma to jak koncert ptasi, czujesz wiosnę i taka radosc w sobie że cieżko jest to opisać. Uwielbiam siaść zamknać oczy i wsłuchać sie z ich śpiew.
Na nowy tydzień życzę dużo sloneczka ;:3 i radosi, pozdrawiam ;:196
Awatar użytkownika
gracha
1000p
1000p

Post »

Sabinko nic nie szkodzi,ważne że teraz jesteś, cieszę się na takie miłe i pochlebne słowa o mojej działce ,w sezonie większość czasu spędzamy w naszym raju,już nie mogę się doczekać :wit
Marysiu każdy ogrodnik zagląda już do swojego ogrodu i same ręce rwą się do pracy ,ja jak będę miała wolny dzień w tygodniu za niedzielę to też sobie popracuję,pewnie jak bym nie pracowała nie było by tego co jest ,oczywiste, :wit
Bogusiu serdeczne dzięki za życzenia,ja myślę że zima jeszcze będzie się przeplatać z wiosną ,może nie tam jakaś ostra ale zawsze , za dobrze by było jakby tak całkowicie odpuściła :wit
Teresko patyki hortensji mam w doniczce ,nie wiem czy przykryć je folią jak ty zrobiłaś :wit ja najchętniej też bym już chciała dużo czasu spędzać na działce,niestety nie da rady :wit
Misiu i Klusku nareszcie wpadliście do mnie , trzymam kciuki za budowę waszego domku,fajnie nazwałeś murzynkę :wit
Sylko może faktycznie za wcześnie podcięłam lawendy ale tak mnie korciło,dużo nie podcięłam , może im nie zaszkodzę :cry: , ja lubię położyć się na leżaku i wtedy słuchać śpiewu ptaków,czuję się wtedy jak w siódmym niebie
spokojnego nowego tygodnia kochani,
w moim domu nastąpią pewne zmiany ale napiszę o tym innym razem ,teraz prysznic i chop do ;:41 jutro marsz do pracy, żeby schudnąć postanowiłam chodzić na pieszo około 2 km w jedną stronę ;:65 :wit
Pozdrawiam Gracha
Mój Raj cz.5
Moje wątki
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”