Michale !

...myślałam,ze to tylko mi się zdarza przypalić mięso...kiedy tylko na chwilę chcę zerknąć na FO

/ a to tak wciąga, ze zatracam poczucie czasu/.
Postanowiłam...jak gotowanie obiadu, albo pieczenie...zakaz włączania kompa.
6 zdjęcie od góry ...białe kwiatki to żurawka.
Niebieskie pod lobelią...wielosił a na kolejnym NN. Ta sama roślinka jest na ostatnim zdjęciu na str.20.Wysyłałam je ...chyba ,ze nie przyjęły się ...to poślę w wiosennej przesyłce.
Musimy zweryfikować listy...

Zdjęcia z porzeczkowej plantacji na pewno wstawię...muszę przeglądnąć i zeskanować.
Moi rodzice też hodowali nutrie i króliki... ale to nie dla mnie

Pozdrawiam serdecznie!
Uleńko!....

...kilka jest tych odmian żurawek o kremowo- białych lub białych kwiatkach. Bardziej podobają mi się ich liście, dlatego nie przepadam za nimi.
Janeczko.....ognisty mak....uroczy!...piwonia
...a za oknem ziąb...tez tęsknię za tymi kolorkami.Pozdrawiam cieplusio!
Alu! ...a pokazałaś ławice karasi...?

Zimą też z niego pociecha...jeździmy na łyżwach
Beatko!...miło mi bardzo,ze odwiedziłaś mnie... witam serdecznie w moich progach. Ja tez nie jestem kolekcjonerką odmianowych roślin...a raczej zagospodarowuję każdą wolną przestrzeń. Mam swoje chciejstwa , nie powiem i to sporo ...ale raczej dlatego żeby nadać kolorku ...dużo u mnie "ścian" z iglakami , szpalerów i pojedynczych nasadzeń. Sadziłam iglaki bo tak mi było wygodnie...teraz mam więcej czasu więc mogę uzupełniać kolorowymi rabatkami W tak wielkim ogrodzie pracy co niemiara..ale i jest satysfakcja. Najbardziej lubię ,gdy "urobiona" po pachy ...podziwiam efekty swojej pracy. Nie bądź taka skromniutka...bylam w Twoim ogrodzie...i też widać efekty pracy.

Zapraszam w każdej wolnej chwili.