Rozplenica to odmiana Hameln. To największa z moich trawek, niestety nie mam żadnych wysokich, mimo, że bardzo mi sie podobają......ale kompletny brak miejsca.....

Małgosiu dziękuję Ci za tak miłą opinię o moim ogródku, naprawdę niesamowicie się cieszę, że tak pozytywnie go odbierasz

Wiesz z tą wizytą u Szmita ..... to pomysł wart przemyślenia.... z tym że to niestety nie ta strona Warszawy.... jak sprawdziłam na mapce, to jeszcze dodatkowe ponad 70 km.... a ja mogę wpaść do córci tylko od czasu do czasu na weekend..... Chociaż to wszystko jest do przemyślenia.... może w przyszłym sezonie jak będzie jakieś spotkanko Waszej grupy to uda mi się wpaść do córci i wtedy podjedziemy

Wandziu mam kilka kęp w naprawdę dobrym stanie, jednak nie wszystkie.... niektóre są uschnięte

Aniu to Języczka pomarańczowa.... prawdziwy olbrzym..... To naprawdę piękne rośliny.... i jak kwitną i bez kwiatów.... te ogromne liściory są niesamowite

Aniu Twoje hortensje rozrosną się tak szybko, że nawet się nie zorientujesz, a już będą wielkie krzaczory

Obrazki na dobranoc