Kochani witam cieplutko w kolejny zimny dzień.
Wszystkich Was odwiedzę po południu... obiecuję
Anulko!....witam serdecznie i pozdrawiam
Cieszę się,że pozytywne masz zdanie na temat mojego rękodzieła
Wczoraj "buszując" po zakamarkach garażowych wynalazłam wiekową

...lampę. Tak długo "trułam" mężowi ,że w końcu musiał ją zamontować w ogrodzie ....niebawem pokażę.../ wymaga odmalowania/
Kasiu!/ kasia_rom/
Widziałam u koleżanki szpaler magnolii kwitnących, jednej odmiany. Zrobiły na mnie niesamowite wrażenie ...super prezentowały się.
Oczywiście po przekwitnięciu są już mniej efektowne...ale warto nawet dla tego czasu kwitnienia.
Też jestem ciekawa czy te wytwory pokryją się patyną. Obawiam się,że unigrunt może uniemożliwiać ...ale to moje takie rozumowanie. Być może jestem w błędzie.
Pozdrawiam i zyczę miłego wypoczynku w te weekendowe dni.
Karolino35!...miło mi Ciebie gościć
...dziękuję za miłe słowa. Tulipany też ....kocham, a właściwie każdy kwiat mnie zachwyca.
U nie dzisiaj ziąb...dosłownie....wietrznie, pochmurnie,...zimno przenikliwe
Miłego wypoczynku!
Grażynko!/ gracha/
Jeśli do gruntu chcesz sadzić pomidory, to faktycznie wstrzymaj się jeszcze. Noce zimne...my czuwamy nad temperaturami i w razie przymrozku przykryjemy w tunelu foliowym agrowłókniną.
Posyłam moc serdeczności dla Ciebie i męża.
Anastazjo!
Jeśli masz pomysły, materiał...to koniecznie musisz znaleźć jeszcze czas i natchnienie...
Wiem jak to jest...ja tez długo zabierałam się do tych prac , a jak wpadłam w trans, to oklejałam co w ręce wpadło...
Życzę miłego weekendu i twórczego działania
Elu!/ ElleBelle/
..to mój em taki profesjonalista w sadzeniu pomidorów

...z dokładnością do milimetra
W skrzynki posadziłam pelargonie zwisające...wczoraj dokupiłam jeszcze u miejscowego ogrodnika oraz petunie.
Kochana!.. jako gratisy dostałam 40 bratków, pięknych , rozrośniętych w doniczkach....ale wszystkie żółte.
Nie śmiałam odmówić ...więc sadziłam ...w ogrodzie żółty kolor toleruję. U mnie też zimno, wietrznie ...tyle,że bez deszczu...na razie
Pozdrawiam cieplutko!