Ogródek AGNESS

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Awatar użytkownika
e-genia
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 5 wrz 2008, o 19:01
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Re: Ogródek AGNESS

Post »

Agnieszko, Aniuśliczne bratki , jeszcze nie kupowałam , ale może w sobotę kupię kilka .
pomidorzanka
Przyjaciel Forum - Ś.P.
Przyjaciel Forum - Ś.P.
Od: 26 cze 2012, o 12:57
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Moje bratki pod śniegiem, ale doceniam Twoje Aguś

oczywiście są przepiękne.
Pozdrawiam, Agata.
Awatar użytkownika
Annes 77
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 6 maja 2008, o 19:11

Post »

Cudne bratki,mają ślicznie uśmiechnięte buźki,bardzo je lubię ;:108 ;:108
Awatar użytkownika
julianna
1000p
1000p
Od: 21 gru 2011, o 21:22

Post »

Bratki cudne , ja też mam zamiar kupić w sobotę. Mam nadzieję , że większosć śniegu zniknie do soboty. Aguś miłego dnia i dużo ;:3 ;:196
Nigdy nie rezygnuj z celu tylko dlatego, że osiągnięcie go wymaga długiego czasu. Czas i tak upłynie.

H. Jackson Brown
Awatar użytkownika
variegata
1000p
1000p
Od: 24 sie 2012, o 13:45
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Cudnie! Wczoraj tez zamówiłam bratki na weekend i podobnie jak Ty nie mogłam podjąć decyzji co do koloru, zamówiłam wszystkie :lol: Jestem tak wyposzczona kolorystycznie w ogrodzie, że zanim nie zakwitną inne kwiaty, będę napawała oczy jaskrawościami z donic :wink:
Jak posadzisz kompozycje to czekam na zdjęcia ;:333
Dom na wsi i ogród wokół niego to spełnienie moich marzeń. Rośliny i zwierzęta- pasja i miłość. Pozdrawiam. Magda.
Ogród piaskowy w Zakolu Wisły cz.IV
Tak, lubię koty ;)
Awatar użytkownika
AGNESS
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 5 wrz 2008, o 16:59

Post »

Aniu u mnie wczoraj też było pochmurnie i brzydko, ale dziś znów piękne słoneczko. Byłoby cieplutko, gdyby nie zimny wiatr.... ale podobno jutro ma być jeszcze piękniej :D

Grażynko ...no właśnie ja też :lol:
Zawsze jak się naoglądam takich eleganckich jednobarwnych kompozycji to i mnie ogarnia ochota, żeby i u siebie takie zrobić.....ale jednak wygrywają kolory i zawsze kończy się na wszystkich kolorach tęczy .....
Mój ogród jednak musi być,, sielski-anielski,, czyli kolorowy , wesoły i bardzo energetyczny , w takich klimatach czuję się najlepiej i mimo, ze czasami chcę czegoś innego stonowanego i eleganckiego, to i tak zawsze wygrywa potrzeba dynamizmu :lol:

Jagódko witaj kochana ;:196
Twoje brateczki niby malutkie, ale jak tylko dostaną troszkę słoneczka, to zaraz zakwitną ....
Moje już wysadzone w donice, stoją sobie na tarasie i w donicach dookoła domu, podobno już nie będzie przymrozków, ale nawet jeśli, to nie martwię się o nie, bo to małe siłaczki ...
Dziękuję za pozdrowienia i Ciebie również gorąco pozdrawiam ;:196

Marylu to tak samo i ja :;230 też w wyobraźni widzę jednobarwne eleganckie kompozycje, a zawsze kończy się na tęczy barw..... no jednak tak najbardziej kocham ...

Witaj Sebku, dziękuję za zaproszenie, na pewno zajrzę :wit

Tajeczko witaj kochana ;:196 Tak dawno już Ciebie nie widziałam ( czytałam)...
U mnie po wczorajszym deszczu bardzo dużo śniegu stopniało..... pojawiły się miejsca z całkowicie wolne od niego..... dziś słońce pięknie przygrzewa, więc myślę, ze szybciutko pozbędzie się pozostałości.... najgorsze są miejsca gdzie był śnieg odrzucany z podjazdu, czy tarasu.... tam zwały aż po uda..... i to na rabacie kwiatowej.... ale to nic.... pomalutku słoneczko zrobi swoje ...
Ja również bardzo Ciebie pozdrawiam ;:196

Ewuniu moje brateczki już na dworze..... od razu tak cudnie wiosennie się zrobiło......aż radośniej :D

Aniu kosz wiklinowy z bratkami wygląda wprost bajecznie ;:138 Moje brateczki też już wysadzone i stoją na dworze, ale to dopiero połowa, reszta mam nadzieję dotrze jutro ...

Ewuniu ja właśnie tak przekornie nieco.... w związku z tym, że u mnie mnóstwo śniegu to postanowiłam jak najszybciej posadzić bratki.... i muszę Ci powiedzieć, że naprawdę fajnie to wygląda :lol:

Bożenko, mam nadzieję, ze i coś na balkoniku zostawiłaś, zeby cieszyło oczka ;:196

Geniu zawsze wiosną zachwycam się bratkami w Twoim ogródku :D

Agatko cieszę się, że podobają Ci się ,słoneczko przygrzeje, to i Twoje szybciutko wydostaną się i zakwitną :D

Aniu ja też bardzo lubię brateczki, nie może zabraknąć ich wiosną w moich donicach. Raz zdarzyło się, ze miałam ochotę na odmianę i stwierdziłam, ze posadzę stokroteczki... tak właśnie zrobiłam.... ale po kilku dniach i tak nie wytrzymałam i dokupiłam kilka bratków :lol:

Julianno dziękuję ,Tobie też piękne dobrego dnia ;:196
Czy Ty masz swój wątek ogródkowy ???

Magduś , a bo jak tu wybrać jakiś jeden kolor, kiedy one wszystkie takie piękne :lol:
Moje zakupione brateczki już posadzone , rosną sobie w donicach na tarasie i dookoła domku.... ale to dopiero połowiczne sadzenie..... jutro powinny dojść moje ukochane z drobniutkimi kwiatuszkami i będę kończyła nasadzenie. Jak będą gotowe, to od razu pokażę :D

DZIŚ WIDZIAŁAM PIERWSZEGO MOTYLA....... WIOSNA KOCHANE
:tan
Awatar użytkownika
Annes 77
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 6 maja 2008, o 19:11

Post »

Motylek? To super wiadomość :heja
April
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 8 lut 2012, o 12:22

Post »

Motylek? Nieeee, na moim śniegu wyglądałby niezwykle egzotycznie ;:306
Awatar użytkownika
AGNESS
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Aniu, Jolu cudny żółciutki jak słoneczko motylek :D Już mamy prawdziwą wiosnę ;:oj
Awatar użytkownika
kogra
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum
Od: 30 maja 2007, o 18:02
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Wiosna, wiosna.....Aga nie ma to jak brak śniegu i ciepełko.
Bratuchy masz, motyle latać zaraz będą i słonko przyświeci.
Dzień długi to i humor nam się poprawia i radość rośnie w sercach.
Kiedy zaczynasz pierwsze prace na ogródku ?
Grażyna.
kogro-linki
Awatar użytkownika
AGNESS
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Grażynko jak tylko stopnieje śnieg.... mam nadzieję, że przy ładnej pogodzie 2 dni i będzie po śniegu :D Już aż paluszki mnie swędzą, żeby coś porobić...a roboty będzie mnóstwo, tak bardzo się zima przedłużyła, że teraz wszystko będzie do roboty na raz ....ale damy radę :D
Awatar użytkownika
babuchna
-Moderator Forum-.
-Moderator Forum-.
Od: 7 maja 2009, o 09:57
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Mnie jeszcze do wczoraj swędziały paluszki.
Dziś zaś, gdy moje góry lodowe wreszcie do końca zniknęły, to swędzenie zastąpiło przerażenie.
Do lipca się chyba nie odrobię. :lol:
Ale... cóż to będzie za słodki kręgosłupa i zastanych mięśni ból. ;:173

Wiosna!
Prawdziwa wiosna! ;:oj
Awatar użytkownika
AGNESS
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Dorotko no właśnie roboty będzie huk..... i to wszystko na raz.....ale damy radę.... ja już zaczęłam pracować hantelkami nad muskulaturą rąk, żeby łatwo operować grabiami, szpadlami i innymi ogrodowymi narzędziami ;:224 :;230 Bo po tej zimie to muskuły opadły z górnej na dolną stronę ramion ;:306
Awatar użytkownika
lora
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 25 maja 2010, o 13:43

Post »

Aguś ;:196 bratków jeszcze nie kupiłam, może w następny poniedziałek na targu z kwiatami...
Twoje są urocze... :)
pozdrawia Misia

Ogrodowe wątki Misi
Awatar użytkownika
MORANGO
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 4 sie 2011, o 00:05
Kontakt:

Post »

Kochana piękne brateczki ;:167 ależ, będzie kolorowo, ja też już posadziłam w skrzynkach, ale fiołki rogate, tylko czekać, aż będzie eksplozja kwiatków, a motylka zazdroszczę, ja u siebie jeszcze nie spotkałam, za to pszczółki pracują już ;:3 :wit
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”