Moje parapetowce

Zdjęcia roślin doniczkowych, domowych
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Narine
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 30 paź 2007, o 20:51
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Re: Moje parapetowce

Post »

Przykre to co piszesz :( Niestety nie raz się z tym zetknęłam i na tym forum i na innym. Zawsze znajdzie się ktoś, kto chce tylko wyłudzić roślinki... Na szczęście to tylko jednostki
Zgłoś to najlepiej do moderatora.
Awatar użytkownika
ancyk33
200p
200p
Od: 7 sty 2013, o 18:20

Post »

Pozyjemy zobaczymy ;:223 Zgloszone gdzie trzeba :( .Jeszcze mam malutka nadzieje ze cos tam ..............i wszystko sie wyjasni
"Radość z kwiatów - to resztki raju w nas. Philip Otto Runge ----Pozdrawiam -Nula
Moje parapetowce
x-F-7
---
Od: 6 lip 2011, o 06:54
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Kochana niestety nie tylko ciebie takie rzeczy na forum spotykają, u mnie też parę osób zakupiło roślinki i zniknęło z forum bez zapłacenia za nie... :wit
Awatar użytkownika
Amara
1000p
1000p
Od: 13 maja 2013, o 19:07

Post »

To bardzo przykre i podłe - nie wyobrażam sobie aby tak postąpić ;:134
Ale dobrze ,że zgłosiłaś a może warto zrobić czarną liste :twisted:
Awatar użytkownika
ancyk33
200p
200p

Post »

Zycie płata rozne figle to prawda wszyscy na co dzien zmagamy sie z wieloma niejednokrotnie pietrzacymi sie problemami taka jest niestety" szara" rzeczywistosc . Problem polega tylko na tym aby umiec wyciągnąc z tej czasami ogarniajacej bezsilnosci jakies pozytywy
Mam nadzieje, ze z czasem otworze sie na ludzi, bo oprocz nieuczciwych jest jeszcze wiele fantastycznych osob, ktorym warto zaufac!Pozdrawiam i 3majcie sie ;:196 milego weekendu ;:3
"Radość z kwiatów - to resztki raju w nas. Philip Otto Runge ----Pozdrawiam -Nula
Moje parapetowce
Awatar użytkownika
Maska
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 19 lut 2012, o 19:39
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Kontakt:

Post »

Aniu czytam o Twoim przykrym doświadczeniu - zawsze się znajdzie ktoś taki, ale że akurat Ty musiałam trafić ;:oj
Ja też miałam jeden przykry przypadek ale ktoś się potem zrehabilitował. Jednak na FO była ta osoba.
Awatar użytkownika
mamafrania
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 13 paź 2011, o 13:50

Post »

Wubiegłum roku wysłałam paczuszkę do jednej z forumek.To były moeje pierwsze wysyłane paczki.Oczywiście pięniązków nie dostałam.Bardzo długo czekałam , bo kilka miesięcy.oSOBA TA SIE NIE LOGOWAŁA... ZERO KONTAKTU...Aż pewnego dnia dostałam od niej wiadomość, ze się rozchorowała, była dłuższy czas w szpiatlu.Szybciutko wpłaciła pieniążki i sprawa się wyjaśniła.Przyznam jednak że już traciłam nadzieję....
x-F-7
---
Od: 6 lip 2011, o 06:54
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Każda z nas chyba ma takie przypadki, ja również- jedna osoba wylogowała się z forum i nie popłaciła wysłanych do niej kwiatów....
ale kochani pokażcie swoje kwiatuchy i nacieszmy swe oczka;) :wit A takie forumki nas uczą aby wysyłać dopiero rośliny po zaksięgowaniu wpłaty :wit nie mówię tu o wymiankach.
Awatar użytkownika
ancyk33
200p
200p

Post »

To widze ze nie tylko mnie spotkala niemila niespodzianka Do moderatora napisalam aby sprawdzic czy taki uzytkownik nie pisze pod innym nickiem z tego samego IP,okazlo sie ze nie ,nie podano mi adresu e-mail wiec poprosilam aby w moim imieniu napisano wiadomosc ze szukam z nim kontaktu Ale macie racje najlepiej zapomniec :;230
A tu kilka okazow dla zapomnienia
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Zostalam zaproszona na dozynki wojewodzkie (malopolskie ) ,pogoda dopisala to i humory dopisza i bedzie zabawa przednia ,moze uda mi sie sfocic co nieco to wrzuce po powrocie lub w wolnej chwili
Moje parapetowce
Awatar użytkownika
Narine
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 30 paź 2007, o 20:51

Post »

Pierwszy okaz podoba mi się szczególnie :D
A z wymianami tez różnie bywa niestety. Zdarzyły mi się "wymiany" w jedną stronę. Raczej nie potrafię się upomnieć o swoje :oops: Myślę jednak, że powinno się to zgłaszać, żeby inni nie zostali w ten sposób nabrani.
Awatar użytkownika
justus27
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 18 mar 2009, o 18:54

Post »

Sporo nowości u Ciebie ;)

I czekam na fotki "po" dożynkowe.
parapetowce
Tylko marzenia serca się spełniają.
Awatar użytkownika
ancyk33
200p
200p

Post »

Wrocilam przed chwilka z
i kilka fotek z wiencami Byly sliczne Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
Moje parapetowce
Awatar użytkownika
Maska
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 19 lut 2012, o 19:39
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Kontakt:

Post »

Jakie śliczne wieńce Aniu! kiedyś byłam w muzeum regionalnym gdzie były wystawione wieńce - mają ludzie pomysły i zdolności.
Fajnie spędziłaś dzień.
Awatar użytkownika
katharos
1000p
1000p
Od: 4 sie 2012, o 12:16

Post »

Jakie piękne wieńce ;:oj

Dopiero przed chwilą doczytałam że ktoś cię oszukał....przykra sprawa ale tacy ludzie są na świecie,mnie nigdy nic takiego na szczęście nie spotkało i mam nadzieję że już nie spotka ;:224

Roślinki pięknie ci rosną...czy fatsję ja ci dawałam....bo już nie pamiętam co komu ;:60 tak czy siak pięknie rośnie ;:215 moja coś stanęła i stoi ;:124
Awatar użytkownika
ancyk33
200p
200p

Post »

Witjcie Marysiu wczoraj pogoda byla cudna ,przybylo 800 gosci z calej malopolski i nie tylko Msze odprawil biskup diecezji sosnowieckiej Grzegorz Kaszak,byl przemarsz przez wies z wiencami a pozniej na wiejskim placu szkolnym dalszy ciag uroczystosci ,roznego rodzaju wystepy pokazy no i wieczorkiem zabawa taneczna do bialego rana na powietrzu
Kasiu fatsja jes od Ciebie po przejsciach z mszycami a każdy w swoim zyciu spotk sie z jakas nieuczciwoscia ,ciesz sie ze Ciebie to jeszcze nie spotkalo i aby nie spotkalo
Moje parapetowce
ODPOWIEDZ

Wróć do „Moje doniczkowe, domowe, balkonowe, egzotyczne, tarasy. ZDJĘCIA.”