Przykre to co piszesz Niestety nie raz się z tym zetknęłam i na tym forum i na innym. Zawsze znajdzie się ktoś, kto chce tylko wyłudzić roślinki... Na szczęście to tylko jednostki
Zgłoś to najlepiej do moderatora.
Zycie płata rozne figle to prawda wszyscy na co dzien zmagamy sie z wieloma niejednokrotnie pietrzacymi sie problemami taka jest niestety" szara" rzeczywistosc . Problem polega tylko na tym aby umiec wyciągnąc z tej czasami ogarniajacej bezsilnosci jakies pozytywy
Mam nadzieje, ze z czasem otworze sie na ludzi, bo oprocz nieuczciwych jest jeszcze wiele fantastycznych osob, ktorym warto zaufac!Pozdrawiam i 3majcie sie milego weekendu
"Radość z kwiatów - to resztki raju w nas. Philip Otto Runge ----Pozdrawiam -Nula Moje parapetowce
Aniu czytam o Twoim przykrym doświadczeniu - zawsze się znajdzie ktoś taki, ale że akurat Ty musiałam trafić
Ja też miałam jeden przykry przypadek ale ktoś się potem zrehabilitował. Jednak na FO była ta osoba.
Wubiegłum roku wysłałam paczuszkę do jednej z forumek.To były moeje pierwsze wysyłane paczki.Oczywiście pięniązków nie dostałam.Bardzo długo czekałam , bo kilka miesięcy.oSOBA TA SIE NIE LOGOWAŁA... ZERO KONTAKTU...Aż pewnego dnia dostałam od niej wiadomość, ze się rozchorowała, była dłuższy czas w szpiatlu.Szybciutko wpłaciła pieniążki i sprawa się wyjaśniła.Przyznam jednak że już traciłam nadzieję....
Każda z nas chyba ma takie przypadki, ja również- jedna osoba wylogowała się z forum i nie popłaciła wysłanych do niej kwiatów....
ale kochani pokażcie swoje kwiatuchy i nacieszmy swe oczka;) A takie forumki nas uczą aby wysyłać dopiero rośliny po zaksięgowaniu wpłaty nie mówię tu o wymiankach.
To widze ze nie tylko mnie spotkala niemila niespodzianka Do moderatora napisalam aby sprawdzic czy taki uzytkownik nie pisze pod innym nickiem z tego samego IP,okazlo sie ze nie ,nie podano mi adresu e-mail wiec poprosilam aby w moim imieniu napisano wiadomosc ze szukam z nim kontaktu Ale macie racje najlepiej zapomniec
A tu kilka okazow dla zapomnienia
Zostalam zaproszona na dozynki wojewodzkie (malopolskie ) ,pogoda dopisala to i humory dopisza i bedzie zabawa przednia ,moze uda mi sie sfocic co nieco to wrzuce po powrocie lub w wolnej chwili
"Radość z kwiatów - to resztki raju w nas. Philip Otto Runge ----Pozdrawiam -Nula Moje parapetowce
Pierwszy okaz podoba mi się szczególnie
A z wymianami tez różnie bywa niestety. Zdarzyły mi się "wymiany" w jedną stronę. Raczej nie potrafię się upomnieć o swoje Myślę jednak, że powinno się to zgłaszać, żeby inni nie zostali w ten sposób nabrani.
Dopiero przed chwilą doczytałam że ktoś cię oszukał....przykra sprawa ale tacy ludzie są na świecie,mnie nigdy nic takiego na szczęście nie spotkało i mam nadzieję że już nie spotka
Roślinki pięknie ci rosną...czy fatsję ja ci dawałam....bo już nie pamiętam co komu tak czy siak pięknie rośnie moja coś stanęła i stoi
Witjcie Marysiu wczoraj pogoda byla cudna ,przybylo 800 gosci z calej malopolski i nie tylko Msze odprawil biskup diecezji sosnowieckiej Grzegorz Kaszak,byl przemarsz przez wies z wiencami a pozniej na wiejskim placu szkolnym dalszy ciag uroczystosci ,roznego rodzaju wystepy pokazy no i wieczorkiem zabawa taneczna do bialego rana na powietrzu
Kasiu fatsja jes od Ciebie po przejsciach z mszycami a każdy w swoim zyciu spotk sie z jakas nieuczciwoscia ,ciesz sie ze Ciebie to jeszcze nie spotkalo i aby nie spotkalo