Ok, trzymam za słowoMarek L pisze:Bardzo chętnie bym je pokazał ale ....... nie mam fotek
ale............ może co tam wygrzebie![]()
Obiecuje, że jak wyniose pod folię to zrobie sesje zdjęciową

Ok, trzymam za słowoMarek L pisze:Bardzo chętnie bym je pokazał ale ....... nie mam fotek
ale............ może co tam wygrzebie![]()
Obiecuje, że jak wyniose pod folię to zrobie sesje zdjęciową
Marek L pisze:Ja zeszłoroczne wysiewy od kilku dni troszkę spryskuje i wystawiłem na południowe okno - gdyby im przyszła ochota na wzrost.
Moim zdaniem to ten czas kiedy należy je pobudzać.
A Komisji Rewizyjnej nie trzeba? Przecież to o rewizję zahacza a ja przy okazji bym się chętnie załapał...mgr_ napisał(a):
Coś mi się wydaje że te wysiewy trzeba będzie odwiedzić![]()
Marek L napisał(a):
Zapraszamy.... wysiewy by bardzo chętnie spotkały się z prezesem i naskarżyły na wysiewcę![]()
a oczywiście zapraszam ... to będzie prawie pełna kontrolahen_s pisze:A Komisji Rewizyjnej nie trzeba? Przecież to o rewizję zahacza a ja przy okazji bym się chętnie załapał...mgr_ napisał(a):
Coś mi się wydaje że te wysiewy trzeba będzie odwiedzić![]()
Marek L napisał(a):
Zapraszamy.... wysiewy by bardzo chętnie spotkały się z prezesem i naskarżyły na wysiewcę![]()
Witamtruskafka85 pisze:
bardzo jestem ciekawa tych echinocreusów, trudny to rodzaj w hodowli szczególnie mam na myśli taką hodowlę od nasionka, bo bardzo mnie korci żeby sobie paczuszkę E. pulchellus zakupić. Są fantastyczne![]()
Dzięki. Jak zima jeszcze troszkę pociągnie to nie tylko do kulek będą się ludzie śmialiannaoj pisze:Jedynie na takim forum ludzie się do kuleczek uśmiechają.
Kolorowe koryfanty i tefrak - obłędne!
Już się wymawiasz ... a ja grila przed dom już wyciągnełem ......hen_s pisze:A mnie się podoba!![]()
Jak już sam nie sieję to chociaż się na czyjeś maleństwa popatrzę na Forum...
Skoro tak do Ciebie daleko na tą inspekcję...![]()
KamilaB pisze:16 i 17 to dziewczynki bo się na różowo wystroiły. Obawiam się, to coś z ostatniego zdjęcia jak wyjdzie do końca to może Cię w nocy zeżreć. Bardziej wygląda na część kraba mutanta niż roślinę
Też jestem takiego zdania , dla tego większość roślin mam z własnego siewu lub z siewek które dostałem od kolegów.abaddon1986 pisze:Jak kiedyś nie doceniałem takich widoków tak teraz bardzo mi się podobająMożliwość "wychowania" sobie od podstaw kaktusa to fajna sprawa
Na pewno przynosi znacznie więcej satysfakcji. Dorosła, kwitnąca roślina, którą gdzieś kupiliśmy raczej mniej cieszy swoimi kwiatami jak ta własnoręcznie wysiana