Mogło być inaczej ....

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Awatar użytkownika
Renata1962
1000p
1000p
Od: 24 lut 2011, o 16:44
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Re: Mogło być inaczej ....

Post »

Misia dzięki takim zdjęciom możemy wspominać i tak jak napisałaś pocieszać się ;:1
Awatar użytkownika
maria.k55
1000p
1000p
Od: 24 maja 2009, o 16:06
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Witaj Misiu - piękne wspomnienia, które podtrzymują na duchu wszystkich oczekujących na wiosenkę. Widziałam, że masz sporo hortensji bo to jednak piękne kwiaty, ciekawe jak będzie w tym roku z ich kwitnieniem. Ja ogrodowych mam 12 szt. wszystkie opatulone po czubki i jeśli w tym sezonie mnie zawiodą to pożegnam się z nimi, a i tak szykuję miejsce dla kilku krzewiastych, te przynajmniej bezproblemowe. ;:209
"Szanuj każdy dzień - bo już nie powróci"
Ogródek przydomowy u Marii.k55
Awatar użytkownika
marzena06
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 4 cze 2008, o 22:01

Post »

Wiesiu to tak jak ja kupiliśmy dom z działką -całość 3000 m.kw. były drzewa owocowe ,bzy takie zwykłe , wzięliśmy się za uporządkowanie tego wszystkiego były nasadzania ,przesadzań już nie liczę :;230 :;230 :;230 , ale ogród nazywam swoim rajem i jestem zadowolona :wit
Kwiat jest uśmiechem rośliny Pozdrawiam Marzena
Moje wątki
Marzenkowo cz.1
Awatar użytkownika
D-M
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 16 lis 2009, o 00:06

Post »

Bądz bądz ;:224 bo jeszcze są nie zrobione ale na 100% będą..
Ostoja spokoju...
Pozdrawiam Daria
Awatar użytkownika
anabuko1
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 16 sty 2013, o 17:19
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Miłe umilacze :wink: Hortensja śliczna :wink: Jeszcze ciut -ciut i znowu będą taki widoczki na żywo ;:108
deszczowymaj
200p
200p
Od: 9 sty 2013, o 21:42

Post »

misia53 pisze:deszczowymaj
Jadziu już po północy :wit oj oj bardzo udane zakupy,słodkie te prymulki ;:306 u nas pełne ciężko kupić te wyjątkowo taniutkie ;:1 dziś widziałam już trzy krotnie droższe ;:3 nie mogę Cię znaleść czy masz założony wątek z ogrodem?

Wiesiu nie jestem pewna czy do mnie to pytanie o wątek ogrodowy :roll: (czy do Jadzi)
Być może nastąpiła mała pomyłka imienna, ale po północy to się może każdemu zdarzyć :D powiedzmy że do mnie :lol:
Ja jak na razie swojego wątku nie zakładałam,ale myślę że już niedługo to nastąpi.

Pozdrawiam
Joanna
Awatar użytkownika
MORANGO
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 4 sie 2011, o 00:05
Kontakt:

Post »

Oj ty pocieszyłaś moją duszę :) :heja Hortensja piękniusia :)
Awatar użytkownika
misia53
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 3 paź 2011, o 00:32

Post »

deszczowymaj pisze:
misia53 pisze:deszczowymaj
Jadziu już po północy :wit oj oj bardzo udane zakupy,słodkie te prymulki ;:306 u nas pełne ciężko kupić te wyjątkowo taniutkie ;:1 dziś widziałam już trzy krotnie droższe ;:3 nie mogę Cię znaleść czy masz założony wątek z ogrodem?

Wiesiu nie jestem pewna czy do mnie to pytanie o wątek ogrodowy :roll: (czy do Jadzi)
Być może nastąpiła mała pomyłka imienna, ale po północy to się może każdemu zdarzyć :D powiedzmy że do mnie :lol:
Ja jak na razie swojego wątku nie zakładałam,ale myślę że już niedługo to nastąpi.

Pozdrawiam
JOASIU- deszczowymaj :wit barrrrdzo przepraszam ,do Ciebie było pytanie kurcze imię ;:306 pomyliłam ;:14 ,czekam z niecierpliwością na foteczki ogrodu. oj już się o Tobie kolezance z ,, Gdyni pochwaliłam ;:196
Mój ogród - moje marzenie
Moje nadwyżki
https://plus.google.com/photos/11666739 ... 490/albums" onclick="window.open(this.href);return false;
Awatar użytkownika
misia53
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

:wit Aniu ,Renata1962 ,EWA-rozalia , e-babcia,D-M ,MARANGO-Kasiu cieszę sie ze humorki poprawiłam,zyczę Wam zeby ście wszystkie miały piękne kwiaty w ogrodzie ,deszczyku w miarę a robalki omijały :heja ; słonecznego lata i leniuchowania na leżaku ;:167
Moje nadwyżki
https://plus.google.com/photos/11666739 ... 490/albums" onclick="window.open(this.href);return false;
Awatar użytkownika
misia53
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

maria.k55 najbardziej niezawodne hortesje ,są te co kwitną na pędach tegorocznych moja tez kapryśna w ubiegłym roku miała tylko 4 kwiaty :wink: ale zaobserwowałam ze jak dokarmię ją nawozem/obornikiem granulowanym/lepiej kwitnie i piękne duze kwiaty ...jak dam nawóz do hortensji słabiej ;:223 nie wiem czemutak jest?i tak je lubie.Zabezpieczam też ;:222

marzena06-Marzenko moje marzenia nie dokońca spełnione,ale czasu nie cofnę ;:77
Moje nadwyżki
Awatar użytkownika
maika
1000p
1000p
Od: 15 paź 2012, o 19:45

Post »

Wiesiu, pozdrawiam Cię jako pierwsza 17-go, zobacz jak ten luty ucieka szybko :heja, niedługo będziesz w swoim żywiole ;:138.
Awatar użytkownika
misia53
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Elu :wit ,a ja pozdrawiam Cię po północy,bardzo się cieszę ze juz się przepołowiło ;:215 oj będziemy w swoim zywiole :;230 :;230 odrazu ozdrowiejemy i ile chciejstw będzie do posadzenia ;:114
Moje nadwyżki
e-babcia
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 31 paź 2011, o 16:34

Post »

Ale z umiarem tych chciejstw :;230 :;230 :;230
Awatar użytkownika
maria.k55
1000p
1000p
Od: 24 maja 2009, o 16:06

Post »

W hortensjach siedzę dobre kilka lat i jak się okazuje nie wiedziałam, że można je dokarmiać obornikiem - dzięki Misiu za tę dobrą radę, uważałam, że jak to kwasoluby to tylko nawożenie specjalistyczne. Masz piękną Pinki Winky, ile czasu ona rosnie w twoim ogrodzie, czy prowadzisz ją na formę pienną? U mnie w tym roku właśnie ta hortensja zawita do ogródka jak tylko ziemia rozmarżnie i będzie można sadzić krzaczki, podoba mi się a ogrodowe będę zmniejszać. ;:32
"Szanuj każdy dzień - bo już nie powróci"
Ogródek przydomowy u Marii.k55
deszczowymaj
200p
200p
Od: 9 sty 2013, o 21:42

Post »

Nic się nie stało Wiesiu,każdemu może się zdarzyć w końcu tyle nas na FO,tyle imion do spamiętania :D
Pozdrawiam cieplutko i miłej niedzieli życzę ;:168
Joanna
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”