Kwiatuchy Aguchy :)
Re: Kwiatuchy Aguchy :)
Dziękuje dziewczyny za miłe słowa 

- katharos
- 1000p
- Od: 4 sie 2012, o 12:16
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Agnisia wygląda na to że ty masz tą calathee co ją dziś kupiłam. Czytałam o niej w guglu i miedzy innymi twój wątek mi się wyswietlił 

No właśnie tak Kasiu, tylko moja sanderiana ornata wygląda zupełnie inaczej, jest ciemniejsza i widać różowe jakby namalowane farbą linie. A Twoja jest zupełnie inna. No nic. Pozostaje mi ja podziwiać u Ciebie. Kwiat kwiatowi nie równy, zresztą nic na tym świecie nie ma dwóch takich samych rzeczy 

- katharos
- 1000p
Moja też ma różowe linie tylko na młodszych listkach, jutro przy swietle lepiej sfocę.
Oki... A tymczasem będę kończyła bo jeszcze trochę pracy mnie czeka, a jutro o 6 wstać
Miłych rozmów i kolorowych snów o Waszych chciejstwach

Miłych rozmów i kolorowych snów o Waszych chciejstwach

- mniodkowa
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 14 maja 2009, o 15:03
- Kontakt:
już myślałam, że mój bije rekordy, ale motory czy samochody to jeszcze nie są na topie do kolekcjonowania, więc jakby tu powiedzieć... ufffffffffff
3? mój przedstawił za 10 takich stów
i nie miałam wyjścia
ale potem sobie to na ratyyyy w kwiatkach odbijałam
i ten się
,że on kupił raz a ja... co raz
ale co - limit uznałam, że muszę osiągnąć, bo przecież MUSI być po równo co nie?
po dziś dzień kupuję "na to konto"

katharos pisze:Mój właśnie chciejstwo przedstawił : komplet jakichś kluczy za prawie 3 stówy
3? mój przedstawił za 10 takich stów

Pozdrawiam teraz z centrum... Aga
Oto moja mała "dżungla" --> part V; Spis moich wątków
Sprzedaję ładne sadzonki hibiskusa czerwonego pełnego
- katharos
- 1000p
Aga świetny pomysł...tylko że mój na odwrót uznał, że za te wszystkie kwiatki to by tyle narzędzi kupił... 

- mniodkowa
- Kontakt:
bo to trzeba najpierw pozwolić kupić narzędzia

- katharos
- 1000p
Skoro tak radzisz ...ścierpię, później sobie odbiję 

nie mogę ze śmiechu
co my kobitki mamy z tymi naczymi eMami
chciaż z drugiej strony byłoby to dziwne, jakby kupowali kwiatki a my klucze (za 3stówki...) chociaż ja tam lubię kupowac klucze (ale niekoniecznie za 300!) czasami się przydają, jak M zastrajkuje i nie chce przykręcić mi czegoś - wtedy ja swój klucz czy śrubokręt i cyk - gotowe - a wtedy moge sie mu śmiać w buziulkę, że mi nie jest potrzebny bo jestem samowystarczalna - tylko chciałam aby czuł się potrzebny

- katharos
- 1000p

Dokładnie, a tak może sobie powiedzieć, że on w domu to robi wszystko, śmieci sobie wynosi, posprząta sobie, pozmywa. Jednym słowem bez M nie da rady

- mniodkowa
- Kontakt:

ja kupując drogie narzędzia wyraźnie zaznaczyłam, że teraz nigdy w życiu nie chcę słyszeć, że czegoś nie można zrobić, bo nie ma śruborkęcika takiego, srakiego czy owakiego

śmieci to nie moja broszka a i ze sprzątaniem nie mam najgorzej, bo M w domku siedzi - taka praca że nie codziennie musi wychodzić - więc sprząta - podłogę umyje i obiadek zrobi (czasami - częściej przygotuje wszystko i ja kończe robić czyli gotuję
) i fisze nakarmi i śmieci wyrzuci
Aha. łóżeczko też pościeli i ciuszki pochowa jak są na suszarce. Ja tam na niego za bardzo tak na prawdę to nie mogę narzekać
gorzej jest jak chcę aby zrobił coś innego - bardziej technicznego - to wtedy trzeba użyć "sposobu" aby myslał, że to jego pomysł 
-- 3 gru 2012, o 19:42 --

-- 3 gru 2012, o 19:42 --
dokładnie tylko gorzej jak moja myśl techniczna mija się z możliwościami technicznymi techniki ogólnoświatowej - po prostu się nie da i już - wtedy i te jego drogie narzędzia na nic się nie zdają...mniodkowa pisze:dokładnie, trza uważać
![]()
ja kupując drogie narzędzia wyraźnie zaznaczyłam, że teraz nigdy w życiu nie chcę słyszeć, że czegoś nie można zrobić, bo nie ma śruborkęcika takiego, srakiego czy owakiegoi powiedział, że teraz będzie mógł nimi robić WSZYSTKO więc wiecie...
![]()
jak tylko robi minę pt. "oj, będzie problem, nie mam czym przykręcić" to ja od razu z grubej rury, żeby mi naprawił swoimi super drogimi przyborami
i nie ma dyskusji
(nie interesuje mnie, czego tam brakuje
)