Witajcie

AVE- Ewo odgradzam się ale tuje rosną wolno na moich piachach . Takimi 4 przęsłami odgrodziłam się z jednej strony przy altance z drugiej strony jest ta siatka z pnączami zanim tuje przy płocie urosną .Być może trzeba będzie dalej tą drewnianą przesłonę pociągnąć ale bez sprzeciwu sąsiadki się nie obędzie .
3KOTY - Marto dziękuję za wizytę:) Takim sąsiadom chciałoby się powiedzieć "mój cyrk i moje małpy" ale to nic nie da. Jeśli ktoś lubi żyć tym co u kogoś a nie u siebie to raczej się nie zmieni.Pozostaje starać się ignorować te osoby:)
JADZIU - nie obce jest mi takie podejście niektórych do roślin ,bo to wymarznie... to się zniszczy.. My i tak wiemy że warto i jaka to radość

Tym bardziej że zdajemy sobie sprawę że potrzeba czasu na wzrost roślin. To nie pokój gdzie jak mam pieniądze czy zachciankę wyremontuję wszystko,kupie,poustawiam i mam natychmiastowy efekt.
TOSIU - Dziękuję za wizytę:) Poszukam wiosną tych bratków .Cieszę się że cokolwiek w tym wątku podniosło Cię na duchu

Sytuacje i ludzie w życiu bywają różni ale tych dobrych tez nie brakuje ,nie warto się smucić a już na pewno nie poddawać. Różyczka wylezie na 100% ,rosła w trzech miejscach i co sezon gdzieś odbija. Taka z niej terminatorka że ta ze zdjęcia posadzona została pod plot na końcu działki ,za sosnami i bez pielęgnacji i podlewania rośnie i kwitnie więc będziecie musiały przyjechać

Będzie mi bardzo miło zobaczyć się z Wami
Dla moich miłych gości różyczka