Filigranowa miło mi,że zawsze do mnie zaglądasz...to przyjemny widok patrzeć na Twoją buźkę
Aniu kochana Cie również zawsze miło mi gościć..tym bardziej,że ostatnio nikogo prawie tu nie było..czyżby forum milkło na zimę??? Mam nadzieję,że nie..
Mandragora...słyszałam,ale muszę się dokształcić, co konkretnie są z niej za korzyści..chyba z korzenia??? jeśli się nie mylę? A Lycoris radiata, gdzie już to widziałam..chyba w ofercie któregoś sklepu..jest faktycznie prześliczne..a o mnie pamiętasz

?
Kwiaciara u ciebie tez namieszałam, ale kwiatuszki masz ,że oj..serducho przyspiesza... cuda!! tak trzymaj..i pamiętaj o mnie jak by co..
Paula u ciebie tez wspaniale..i te papryczki..fajnie poznać pokrewna duszę...dzięki za odwiedzinki
a na pytania..gdzie wszystko mieszczę...proszę..o to fotki..a miejsca jest jeszcze sporo..ale dla dorosłych okazów..bo maluchy muszą być jak najbliżej okna i światła teraz..bo jesień jest późna... i zimno..!
To te najmniejsze i owadożerki i moje adenki...
I jak widzicie..wszystkie piękności co od Was do mnie przyjechały..są pod nadzorem i opieką i maja się wspaniale, oprócz niecierpka, temu się nie udało, a fuksja ma się wspaniale i jakoś nie śpi..przyjęła się o dziwo!!!
oleanderek również wypuścił piękny pióropusik z młodych listeczków...
tu jest jeszcze komoda.., którą również można zawalić zielenią, będę malować w oranżerii...czyż to nie piękne???
W czerwonej doniczce
kliwia od szarotki, , sanseweria od Kasi1007...a to tylko część wspaniałości, jakie mam dzięki Wam

buziaki dla Was!!!
Fiołki czekają na korzonki podobnie jak skrętnik... grubosze też mają się doskonale, raczej wszystkie się przyjęły nawet maleńkie kalanoche
Papryczki ..dojrzewają na podłodze

...po niedzieli oberwę owoce z części i wywalę bo za dużo ich..a nie wszystkie maja po wiele owoców..
Słoiki z bukietami szczepek z hoyi, bluszcza i peperomi, czekają na korzonki...
to tyle...miłej niedzieli dla wszystkich kochani!!!