Witam serdecznie wspaniałych gości...

Absolutnie nie mogę Was Kochani zaniedbać przez chwilowy spadek formy, więc.... w te pędy biegnę Was przywitać.
DorotkoZgadzam się z kazdym Twoim stwierdzeniem. My -uzależnione od ogrodu i roślinek - czujemy się bardziej chore, gdy jesteśmy od tego odizolowane. Nie wyobrażam sobie" leżenia odłogiem" w domu, skoro tyle do zrobienia w ogrodzie. Ortopeda na wizycie kontrolnej powiedział mi...Pani Bogusiu ...lekarz wydaje zalecenia , a pacjent leczy sie sam/ pojechałam na wizytę kontrolną bez stabilizatora stawu/, no bo mi noga nie chciała wejśc w żaden poczciwy but. Pozdrawiam serdecznie ...dzięki, że odwiedziłaś
Marysiu! 
Ach, jak ja się cieszę , że wpadłaś do mnie. Nie pozostanę dłużna, wpadnę z rewizytą. Rukolę też uwielbiam- z fetą, oliwkami, pomidorkami, papryką, ogórkiem ...pycha
Kasiu 
Dzięki ,żę jesteś u mnie.

Muszę kurować się , bo roślinki jadą i muszę uszykować następne roślinki ....
Grażynko! 
Ja też po pierwszym przymrozku zrywam zielone pomidory i układam pojedyńczo w piwnicy na półkach/ nie zawijam/, bo mam ich bardo dużo.Zerwałam już około 50 kg , a jeszcze sporo jest na krzakach.Tym sposobem mam zazwyczaj do Nowego Roku swoje ,choć...nie są one już tak wartościowe , jak te latem z krzaka. Pozdrawiam i dziękuję za odwiedzinki!
EluFantastycznie...nie chodzi tylko o grzyby, a przede wszystkim dotlenienie, oddech " pełną piersią" w sosnowo- świerkowych lasach - u mnie dominują te lasy.

Uwielbiam zapach żywicy, śpiew ptaków i to czyste, rześkie powietrze. Ja będąc w lesie częściej rozglądam się za jakimiś pniami, konarami ..., aby przywlec do domu. Dzięki za odwiedziny!Wczoraj pisałam w Twoim wątku, ale okazało się, że post nie został dodany/ błąd serwera/

. Uczynię to dzisiaj.
Witaj Mario! maska Był soczek malinowy i...mleczko z miodem, ale najlepsze lekarstwo to ...Wy Kochane

Gdy zobaczyłam tylu troskliwych przyjaciół

... od razu poczułam się lepiej. Jesteście wspaniałe

Będę u Ciebie z rewizytą
Ewuniu!/ Constancjo- witaj w moich progach

Nieraz próbowałam z tymi ciepłymi skarpetkami, ale nawet nie wiem kiedy , w nocy je ściągam. Dziękuję serdecznie za odwiedzinki.
Marysiu!/mar33/ 
Absolutnie nie mogę pozwolić sobie na " wylegiwanie się " w łóżku...To nie w moim stylu....

Pozdrawiam cieplutko!