Kobieta zmienną jest czyli pole manewrów asi2.

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Awatar użytkownika
asia2
1000p
1000p
Od: 2 maja 2006, o 19:11
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Re: Kobieta zmienną jest czyli pole manewrów asi2.

Post »

Delospermo witam :wit serdecznie i na kawkę ;:40 zapraszam kiedy tylko zechcesz! Cieszę się, że Ci się u mnie podoba :oops: .
Lukrecjo jeszcze nigdy żadnego lepricona u siebie nie spotkałam, może rzeczywiście siedzą gdzieś głęboko pozaszywane. No chyba, że ja mogę robić za rzeczonego - stworzenie ze mnie złośliwe, wojownicze, rude (w odcieniach), często w zieleń odziane i do tego piwo lubię ;:136 (zwłaszcza to, które uwarzy mój M). Tylko musi jakiś bardzo przerośnięty ze mnie lepricon, aha i bokobrodów nie mam :;230
x-ag-a
---
Od: 23 kwie 2011, o 19:59
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Asiu, nie wiem jak to się stało, że do tej pory u Ciebie nie byłam! Witam się więc :wit
Niesamowicie ukwiecony ogród, pełen kolorów i form... Widzę, że znajdę w nim wszystko co lubię: róże, rh, iglaki, hosty, inne kwitnące... z przyjemnością się tu przebywa...
Do częstego zobaczenia!
Awatar użytkownika
Jule
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 10 kwie 2011, o 19:53
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Przyczlapalam z rewizyta i musze powiedziec, ze odwaliliscie kawal dobrej roboty ;:108
Ogrod nabral wyrazu i stal sie taki dojrzaly az nieprawdopodobne, ze nie tak dawno wszystko robiliscie a jak jeszcze trawa zawita, to bedzie calkiem superos.
daffodil
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 22 lut 2011, o 23:21

Post »

Asiu no ty myśl sobie tak dalej.... sztuka iluzji i zdjęć. Zresztą widzę, że perfekcyjne zdjęcia Ci nie są obce. Pąk Rh -dla mnie czysta poezja ;:180
Awatar użytkownika
edi13
1000p
1000p
Od: 14 maja 2007, o 13:21

Post »

Asiu ale cudne foteczki pokazałaś a na trzecim zdjeciu co to za roślinka rózowa - fioletowa ;:131
miłego dnia ;:3
Pozdrawiam Serdecznie i zapraszam do mnie
Edyta
No to jestem ogrodnikiem
Awatar użytkownika
Lukrecja
1000p
1000p
Od: 31 maja 2009, o 07:38

Post »

A ja tam lepricony lubię, nawet jeśli nie mają bokobrodów i pachną ;:136 ;:138
Awatar użytkownika
robaczek_Poznan
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 30 sty 2012, o 23:42

Post »

Asiu, cudne fotki ;:167
B. Bride u Ciebie to prawdziwa piękność, ja też czekam na moją ;:65
Pozdrowionka :-) Kasiek *aktualny wątek
*moje wątki*
bozunia
1000p
1000p
Od: 30 maja 2010, o 01:41

Post »

Asiu Nadrabiam dziś zaległości, bo ostatnio nie miałam na nic zbyt wiele czasu i jestem w ciężkim szoku :shock: jak zobaczyłam przearanżowany ogród! Jak profesjonalna firma! Tyle roboty w takim krótkim czasie??? Podziwiam i niskie ukłony ;:180 Piękny ten zakątek i najlepsze jest to, że wygląda jakby rośliny rosły już tam kilka lat :shock: Czy dosadzałaś coś z większych roślin, czy wszystkie duże już tam rosły? To miejsce sprawia wrażenie jakby coś było dalej, jakby ogród się nie kończył, bardzo fajnie to wygląda. Klematis BB jest przepiękny!
Widzę kilka roślinek podobnych do moich :wink: I mój ulubiony heliotrop, kocham go za zapach!
Awatar użytkownika
majka411
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 12 sie 2009, o 18:55

Post »

:wit Asiu, cieszysz się z Tobą, że prace już zakończone ;:168
Bardzo mi się podoba piwonia w kolorze jasnego różu. Czy to jest, to samo co
peonia? Wstawiaj fotki jest na co popatrzyć. ;:215
Awatar użytkownika
OLUNIA
500p
500p
Od: 11 sty 2012, o 12:47

Post »

Asiu nie byłam u Ciebie tydzień ,a tu takie ogromne zmiany..Pięknie ;:138
Sporo pracy Cię to kosztowało ,ale efekt piorunujący..brawo ;:138
Awatar użytkownika
asia2
1000p
1000p

Post »

Aguniado, :wit witam Mistrzynię kompozycji w moim skromnym ogródku. Zapraszam jak najczęściej, jeżeli tylko zechcesz mnie odwiedzać!
Jule liczę, że będziesz wpadać. Twoje komentarze są bezcenne! ;:215
Asiu, dziękuję.
Edi, sama chciałabym wiedzieć! Prawdopodobnie jednoroczna. Kupiłam niedawno w Auchan, bo bardzo mi się spodobała. Wygląda jak coś pomiędzy astrem a chryzantemą.
Lukrecjo, to dla Ciebie mogę zostać lepriconem. ;:172
Robaczku na pewno wkrótce się doczekasz! BB w pełni zasługuje na swoją nazwę. ;:108
Bozuniu wszystko to zasługa mojego M, który nagle po latach odkrył w sobie upodobanie do prac ogrodowych. Sama pewnie bym w życiu nie dała rady... Iglaki w większości były sadzone de novo. Teraz czekam, aż trawa się wreszcie zazieleni i efekt będzie kompletny...
Heliotrop też mnie oczarował, wcześniej nigdy bliżej się z nim nie przyjaźniłam. Dopiero w tym roku natchniona przez FO nabyłam drogą zakupu jeden "krzaczek". I nie żałuję! I już wiem, że będzie ich więcej...
Maju to dopiero pierwsza część zaplanowanych działań. Teraz zabieramy się za ścieżki, a mój M jeszcze wymyślił taras-podest. Ale to już chyba w przyszłym sezonie... Tak, piwonia inaczej zwana jest peonią. A ta, której zdjęcie prezentuję to piwonia drzewiasta.
Oluniu fakt - trochę się napociliśmy. W weekend mimo upału przerzuciliśmy z Mem 10 ton ziemi i wreszcie wysiałam trawnik. I czekam... ;:65 ;:65 ;:65 (opcję trawnika z rolki rodzina niestety storpedowała...)
Awatar użytkownika
Kasik_38
500p
500p
Od: 4 paź 2011, o 23:49
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Asiula odwiedzam często, ale nie zawsze piszę, ale teraz po prostu brak słów.... cudnie jest u Ciebie....tak usiąść przy tej biedronce na hoście, powdychać zapach piwonii i rozmarzyć się na dobre.... cudne masz kompozycje i klimat ;:63 ;:215 Ja wczoraj za słabo trzaskałam się po łapkach i też dokonałam "małego" zakupu internetowego w postaci kilku powojników, m. in. Beautiful Bride i Popiełuszko (z białych). Zachwyciłam się nimi tutaj na forum.... :tan No coż..... tak to już jest, choroba wpisana w cenę siedzenia na forum ;:oj
Pozdrawiam, Kasia {Nie pytaj świata dokąd zmierza, bo nie daj Boże Ci odpowie[...]Co ma przeminąć, to przeminie. A co ma zranić do krwi zrani [...]}
Kawałek zielonego marzenia
Awatar użytkownika
Aancyk
1000p
1000p
Od: 20 lis 2010, o 17:21

Post »

Nie wiem jak to się stało, że dopiero teraz odkryłam Twój piękny ogród. Czytam że też ;:167 powojniki i jak zobaczyłam u Ciebie Beautiful Bride to pogratulowałam sobie zakupu bo kwitnie fantastycznie. Musze wrócić do początków bo jest co oglądać ;:138
Awatar użytkownika
majka411
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 12 sie 2009, o 18:55

Post »

:wit Asiu, w takim razie życzę Wam udanych zmian w ogrodzie.
Czekamy na relację ;:196
Awatar użytkownika
asia2
1000p
1000p

Post »

Kasiu, dziękuję za pochwały :oops: .Z BB będziesz na pewno zadowolona, dla mnie to najlepszy tegoroczny clemkowy zakup (a kupiłam ich sporo :lol: ). Nie na darmo została medalistką!
Aancyk witam serdecznie :wit . Zawsze będziesz mile widziana!
Maju, dzisiaj M już zaczął wykopy pod ścieżki. Podziwiam jego samozaparcie, jednocześnie nie mogę wyjść z osłupienia, co go nagle po tylu latach strzeliło. Dotąd na ogród jechał z musu, głównie żeby się opalać. Teraz sam się wyrywa... Jeżeli chęci, siły, pogoda etc etc pozwolą, może w weekend skończymy.
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”