Wiejski eksperyment Pat

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
pipio
1000p
1000p
Od: 9 maja 2010, o 11:52
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Re: Wiejski eksperyment Pat

Post »

Zobacz Pati masz duży dom, to i gości Ci się na kawkę zwaliło :;230 :;230
Awatar użytkownika
aleksandra2323
500p
500p
Od: 28 cze 2008, o 00:20
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Siadam z kawą przy kompie, a tu... już cała gromadka. Grunt to dobre towarzystwo ;:162 i smaczna ( gorąca! ) kawa :D
Cieszę się, że jesteś na forum. Myślałam, że po przeprowadzce wpadniesz po uszy w sprawy domy i nie będziesz miała czasu na pisanie. A Ty nawet fotorelacje nam fundujesz!
Awatar użytkownika
survivor26
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 31 sty 2012, o 14:23
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

No to widzę, że się świetnie beze mnie bawicie :D Ja tylko wpadłam z nowym dzbankiem kawy, bo nadal zimno i ponuro, żebyście nie zmarzły, a sama lecę nadal rozpakowywać. Wiadomość dnia: mamy w końcu lodówkę! Wystarczy wynieść się z cywilizacji, a człowiek zaczyna czerpać dziką radość z takich drobiazgów :heja

PS: Ksiązka się pisze w mojej głowie od paru lat...napisze się, obiecuję, w końcu dom pracy twórczej już mam, a w nim nawet zaplanowane miejsce na gabinet :D
Jo37
500p
500p
Od: 20 sty 2009, o 10:32

Post »

Świetnie się czyta Twój wątek .Zaglądam codziennie z ciekawością co znajdziesz u siebie.
Czujesz się chyba jak okrywca?
Pozdrawiam , Joanna
Awatar użytkownika
Sosenki4
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 8 lut 2012, o 12:58

Post »

dobra gospodyni, to i goście się pchają. oprócz gabinetu poprosimy o pokoje gościnne ;-). dobranoc pracusiu ;:196 ;:19
Awatar użytkownika
survivor26
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 31 sty 2012, o 14:23

Post »

Joanno, Edyto witam u siebie! Znowu zdjęć nie mam, może dziś się uda, ale priorytetem jest rozpakowanie pudeł w końcu, bo zaczynają mnie dopadać przeczucia, że może wcześniej urodzę, a na razie łóżeczko małej Sary okupuje kot, materacyk został przypadkowo we Wrocławiu, wózek pokrywa się kurzem w kuźni, a jej wszystkie ubranka są w worku nr 86, który znajduje się w miejscu nieznanym :(

Wczoraj mieliśmy niespodziewanych gości, przyjaciół, którzy parę lat temu zainspirowali nas do kupna domu na wsi i którzy są naszym niedoścignionym wzorem, jeśli chodzi o adaptację i organizację zycia na wsi :wink: Nawieźli domowego jadła, pocieszyli, że widzieli ludzi w gorszych ruinach żyjących i zmotywowali do dalszych starań :wink:

Dziś w naszym miasteczku powiatowym miał być jarmark wielkanocny, ale pewno nie będzie, bo duje tak, że czapki z głów porywa, więc bedziemy grzecznie siedzieć w domu i sprzątać oraz nadzorować elektryka, który pojawił się z zaledwie 3 dniowym opóźnieniem (fajnie, że w ogóle, bo nie zliczę razy w swoim zyciu, kiedy czekałam na zamawiane ekipy, które nigdy nie przychodziły :evil: ), ale na razie wygląda, że zamierza jednak ze zobowiązań się wywiązać :D
Awatar użytkownika
ewamaj66
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 19 lut 2011, o 16:55

Post »

Ze zdjęciami zdążysz :D Nie przemęczaj się zbytnio, bo dzidzia ma jeszcze czas. Jarmarku nie przekreślaj, coś na pewno będzie się działo :D
Pozdrawiam-Ewa
Spis treści ,
Mój fijoł 16
Awatar użytkownika
Aza
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 10 lut 2008, o 18:33

Post »

Witam w ostatnim dniu marca, często zaglądam do TWOJEGO WĄTKU nie piszę bo wszystko juz napisali inni.
Zyczę zdrowia i cierpliwosci. Rozumiem kłopoty z remontem. U mnie tzn w Zakopanem jakoś to się zmieniło i teraz wystarczy telefon i fachowcy zjawiają się punktualnie co jest dla mnie zaskakujące. POZDRAWIAM
OLGA od malamutów
Wątki Azy
MaGorzatka
Konto usunięte na prośbę.
Od: 20 sty 2011, o 17:43

Post »

Olga, nie zawsze wszystko można zlecić fachowcom - u nas na początku fachowcy kłębili się po domu, ale teraz to powolutku, powolutku sami dłubiemy, bo na fachowców nas już nie stać. Owszem, z fachowcami szło szybciej, ale jak już sobie poszli, to była dla mnie niewysłowiona wprost ulga.
Patysiu - Sara, jak ładnie :)
pipio
1000p
1000p
Od: 9 maja 2010, o 11:52

Post »

Patuniu nie przemęczaj się.Przygotuj tylko Saruni pokoik i czekaj.Szkoda,że nie macie taniej siły do pomocy.Jednak pomalutku wszystko rozpakujesz.Jest jeszcze jeden sposób,który u mnie się sprawdził.Pudla poszły na strych i co potrzebowałam wyciągałam na bieżąco nawet nie wiem kiedy pudla zostały puste :;230
MaGorzatka

Post »

Patysiu, wysłałam Ci maila.
Awatar użytkownika
Maska
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 19 lut 2012, o 19:39
Kontakt:

Post »

Nie było mnie u Ciebie od wczoraj a tu taki ruch i imię dla młodej dziedziczki już mamy. Pati trzymaj się i nie łudź się że kiedykolwiek skończysz remont swojego pięknego domu to jest niekończąca się opowieść (na parę tomów)

na kawę wpadnę jutro rano
MaGorzatka

Post »

Maska pisze: nie łudź się że kiedykolwiek skończysz remont swojego pięknego domu to jest niekończąca się opowieść
O, właśnie, święte słowa.
Poznałam kiedyś kobitkę z mojej wsi, która wyremontowała stary domek i mieszka tu z rodziną już od dawna. Domek śliczny, zielony, wykończony cegłami, widać, że z klimatem. "Ja mój dom remontowałam 15 lat - powiedziała - i teraz mogę wreszcie powiedzieć, że skończyłam".
No to mamy czas :)
Awatar użytkownika
Maska
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 19 lut 2012, o 19:39
Kontakt:

Post »

Ja chyba nigdy nie powiem koniec no chyba że wreszcie padną moje liczby w lotto!
Awatar użytkownika
momotkab
200p
200p
Od: 22 mar 2012, o 12:02

Post »

Witam ja dopiero teraz znalazlam chwile pogoda u mnie tez nie rozpieszcza wiec wzielam sie za porzadki, a mialam takie plany robot w ogrodzie. Chociaz jak widze u mnie ten snieg i nocne przymrozki to ciesze sie ze nic nie posadzialam. jeśli chodzi o fachowców to tez na poczatku korzystalismy z ich uslug ale czasem to trafialismy na takich partaczy ze rece opadaja. Powiem ci ze teraz maz wziol sie do roboty i duzo sam kombinuje lub pomagaja nam znajomi. :wit
BASIA
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”